Home » Gezonde voeding » Dieet en afvallen tips » Nieuwe ZomerSlank, Fit in 4 Weken 2022 – review

Nieuwe ZomerSlank, Fit in 4 Weken 2022 – review

Leestijd: 7 minuten

De eerste zonnestralen breken door, de terrasjes gaan open en voordat we het weten is het zomer. Maar hoe krijg je die overtollige winterkilo’s snel kwijt? Je staat liever niet uren in de sportschool en calorieën tellen is niet je favoriete bezigheid. Geen paniek, daarom heeft Niels Bosman wederom een nieuwe editie van zijn succes programma ZomerSlank, fit in 4 weken. In deze review bekijken we of je met zijn programma ook echt kilo’s afvalt en in 4 weken zomer fit en slank bent, maar ook wat er nu anders is aan de 2022 versie.

De zomer komt eraan

De zomer komt er aan en dit jaar mogen we gelukkig weer alles doen wat we zo graag willen doen in de zomer. Het moment dus om eens echt die kilo’s af te vallen en dat buikvet kwijt te raken. Want natuurlijk wil je zonder schaamte in je bikini naar het strand of zwembad. Tijd dus om de nieuwste ZomerSlank editie van Niels Bosman aan te schaffen. Hij belooft je dat je met zijn recepten in 4 weken klaar bent om van een heerlijke zomer te genieten.

ZomerSlank

Al een aantal jaren brengt hij een ZomerSlank editie uit, wat je voorheen als pdf in je e-mail kreeg. Maar sinds 2021 is het uitgekomen als een fysiek boek wat je heerlijk kunt doorbladeren en tijdens het koken van de smaakvolle recepten naast je op het aanrecht kunt leggen. Ook in 2022 krijg je ZomerSlank weer als een fysiek boek in de brievenbus, vol met nieuwe recepten, waarmee je met gemak net voor de zomer die extra kilootjes kwijt raakt.

Voor wie is ZomerSlank geschreven?

De recepten in het boek zijn geschreven voor 1 persoon, maar zijn makkelijk om te rekenen voor de hele familie. De ZomerSlank methode is dan ook net zo goed te volgen door kinderen, mannen en vrouwen. Ben je iemand die al heel lang wil afvallen, maar waar het niet bij lukt? Houd je een streng dieet maar een week vol? Voel je je futloos en wil je energiek de zomer in? Of ben je opzoek naar gezonde zomerse recepten voor de hele familie? En dat allemaal zonder je suf te sporten, calorieën te tellen of je zelf uit te hongeren? Dan is ZomerSlank wellicht een boek voor jou.

Wie schreef ZomerSlank?

niels bosmanNiels Bosman is al jaren de auteur van de ZomerSlank edities. Hij is bekend van onder andere het Koolhydraatarm 50 dagen programma waar we al eerder een review over schreven en de 50 dagen keto challange. Niels is ook de eigenaar van de webpagina Makkelijkafvallen.nl, waar je ook terecht kunt voor interessante, boeiende artikelen op het gebied van gezondheid en afvallen.

Ook vind je daar een webshop met andere producten, recepten en succesverhalen van andere kopers. Achter de schermen werkt hij met een team van voedingsexperts en doet hij onderzoek naar hoe je leuk, eenvoudig en zo snel mogelijk kunt afvallen. Zijn beroemde 50/30/20 regel is uit dit onderzoek voort gekomen. Makkelijkafvallen.nl is een succesvol en transparant bedrijf. Ook het succes van de vorige ZomerSlank edities bewijzen dat de methode van Niels goed doordacht is.

MakkelijkAfvallen is bekend van bovenstaande merken

Wat Niels je belooft

Het is duidelijk, met dit receptenboek en de 50/30/20 regel belooft Niels je dat je je perfect voorbereidt op een stralende zomer. Je voelt je in 4 weken weer fit, valt wel tot 2 kilo per week af zonder dat je honger hebt of moet sporten. En ondertussen geniet je van de lekkerste koolhydraatarme zomer recepten die makkelijk te bereiden zijn en speciaal door hem zijn samengesteld en getest.

Waar bestaat ZomerSlank editie 2022 uit?

In deze nieuwe editie van ZomerSlank krijg je weer 4 weekmenu’s met meer dan 70 volledig vernieuwde en verbeterde recepten voor ontbijt, lunch, diner & snacks. De weekmenu’s bestaan uit 6 eetmomenten per dag: 3 maaltijden en 3 gezonde snacks, waardoor je normaal gezien geen honger zult hebben.

Ook levert Niels je de uitgewerkte boodschappenlijstjes erbij zodat je zonder veel extra moeite wel koolhydraatarme recepten op tafel zet. Daarnaast is er de mogelijkheid van professionele hulp door middel van 1-op-1 begeleiding via e-mail, krijgt je in het boek ook wekelijks tips, opdrachten en informatie en heb je een afslank garantie. Val je niet af in de aangegeven 4 weken, dan krijg je van Niels gewoon je geld terug.

De 50/30/20 regel: leuk en lekker afvallen

Als je wilt afvallen, maken we als beginners vaak de fout om vooral minder te gaan eten. Hierdoor krijg je te weinig calorieën binnen, waardoor je met een hongergevoel blijft zitten en nog meer verlangt naar vaak ongezonde versnaperingen. Het is beter, zegt Niels, om anders te eten en niet minder.

In zijn ZomerSlank programma helpt hij je daarmee door je een menu voor te schotelen waarin maar 50 gram koolhydraten per dag zitten, wat wel 70% minder is dan wat we in ons normale moderne dieet eten. De ongezonde koolhydraten worden in de menu’s van ZomerSlankvervangen door eiwitten en gezonde vetten in de juiste verhouding:

  • 50% Eiwitten
  • 30% Gezonde Vetten
  • 20% Koolhydraten

Door meer gezonde vetten en eiwitten te eten, wordt de vetverbranding maximaal geactiveerd, zonder dat je honger hebt. Hierdoor voelt het programma niet aan als een dieet en kun je het zelfs gemakkelijk je hele leven volhouden. Niels heeft alles voor je uitgestippeld, zodat je zelf snel aan de slag kunt en niet uren kwijt bent met koolhydraten, eiwitten en vetten berekenen of het internet afstruinen voor de beste recepten.

Bestel het Zomerslank Fit in 4 weken programma van Niels Bosman

Een fysiek boek

Anders dan de 2020 editie, is de ZomerSlank 2022 editie net als die van vorig jaar een fysiek boek, dat na bestelling de volgende werkdag gratis naar je wordt verzonden. Maar je kunt direct aan de slag, want je krijgt ook onmiddellijk toegang tot het digitale boek.

Lekkere recepten

In het receptenboek vind je onder andere recepten voor een koolhydraatarme ontbijt, met inspirerende namen als Amandel Ontbijt, Heerlijke Wentelteefjes en Courgette Broodjes. Een aantal lunch recepten zijn bijvoorbeeld Oopsie Broodjes en Keto-Tapas, stuk voor stuk makkelijk mee te nemen naar school en je werk.

Voor het avondeten kun je kiezen uit recepten als Overheerlijke Quinoa met Zalm, Mexicaanse Tortillas en Smullen van Kip-Curry. Zoals je ziet zit er vlees en vis in de menu’s.

Niet duur

De recepten zijn die makkelijk te maken, van niet al te dure ingrediënten die je in elke supermarkt kunt vinden en waarmee je zelf ook kunt variëren tot een persoonlijke maaltijd. De recepten in het boek zijn in principe voor één persoon, maar zijn makkelijk te verdubbelen hoeveelheid mensen die er mee-eten. Een andere grote plus is dat je met dit programma wel brood mag eten. Met mate natuurlijk, maar brood of een rijstwafel wordt soms als een tussendoortje aanbevolen.

Wat andere kopers zeggen over ZomerSlank Fit in 4 weken

zomerslank fit in 4 wekenOver dit populaire dieet is veel geschreven. Het internet staat vol met reviews van de voorgaande jaren, kopers ervaringen en recensies. Wat wij ontdekten zetten we even voor je op een rijtje:

  • Gemiddeld valt men tussen de 1 en 3 kilo per week af.
  • Het dieet is makkelijk vol te houden en zelfs te verlengen.
  • De recepten zijn lekker en makkelijk te bereiden, ook kinderen eten makkelijk mee.
  • De boodschappenlijstjes zijn ideaal in een druk bestaan, de ingrediënten makkelijk te vinden.
  • De tips en informatie in het boek zijn een echte aanvulling.
  • Men voelt zich energieker, ervaart nauwelijks honger en zag een verbetering in de huid.
  • Je hoeft niet zelf te gaan rekenen en recepten samen te gaan stellen.

Onze mening Start vandaag nog met het ZomerSlank Programma 2022. Op dit moment krijg je een fysiek boek gratis thuisgestuurd en een versie in pdf via de mail, samen voor maar 37 euro. Je krijgt voor dat bedrag een volledig programma met 4 kant-en-klare weekmenu’s samengesteld aan de hand van de 50/30/20 regel, die zijn werkzaamheid al jaren geleden heeft bewezen. Geniet 6 keer per dag gemakkelijk van heerlijke maaltijden en snacks.

Afvallen op de juiste plekken

De 50/30/20 regel is de perfecte manier op om blijvend af te vallen en vet te verbranden, met name bij de probleemzones rondom de buik, billen en benen. Dat komt door de goede opbouw van het programma. De eerste week is een detox week, waarmee je je lichaam ontdoet van gifstoffen, maar ook de vetverbranding op ‘aan’ zet.

Daarna eet je drie weken lang per dag maar 50 gram koolhydraten, maar wel meer eiwitten en gezonde vetten. Ook bevatten de recepten veel vezels, die je helpen op een gezonde manier af te vallen. Zonder twijfel bevatten de recepten alle voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om weer gezond en op het juiste gewicht te komen.

Langer vol te houden

En omdat het programma goed uitgebalanceerd is kun je het veel langer dan 4 weken blijven volgen. Om een jojo effect te voorkomen is het ook beter dit programma niet als een dieet te zien, maar als een aanpassing van je leefstijl. Doordat je bewuster gaat eten, eet je minder, eet je gezonder en dus val je af. De 50/30/20 methode wordt een levensstijl.

Wekelijkse motivatie

In het boek vind je naast de weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes ook wekelijkse opdrachten en tips om je te motiveren een slank en fit lichaam te krijgen. Alles bij elkaar helpt je om elke week steeds meer energie te ervaren, een paar kilo af te vallen, een jongere huid te krijgen en het hardnekkige vet op de billen, buik en benen eens en voor altijd kwijt te raken.

Voor de hele familie

Geniet samen met de hele familie tot 6 keer per dag van lekkere gerechten en snacks. De recepten zijn makkelijk te bereiden en zelfs de kids doen enthousiast mee. De recepten zijn eenvoudig om te rekenen voor meerdere personen, zodat je niet voor iedereen apart aan het koken bent. De porties zijn ruim voldoende zodat iedereen lekker verzadigd is de maaltijd. Dit maakt afvallen makkelijk, ook omdat de rest van de familie niet meer naar zoetigheid verlangt.

Niet vegetarisch

Ben je vegetariër of veganist, dan is dit dieet een uitdaging. Veel eiwitten worden namelijk gehaald uit vis, vlees en zuivelproducten, maar je krijgt niet echt tips waarmee je dat zou kunnen vervangen. Wil je toch dit boek toch kopen, hou er dan rekening mee dat je iets meer zelf moet uitzoeken en berekenen.

Lekker makkelijk

Maar wat de echte kracht is van het ZomerSlank programma van Niels Bosman, is dat het zo lekker makkelijk toe te passen is. De makkelijk klaar te maken recepten, de handige boodschappenlijstjes en de simpele ingrediënten maken dit dieet makkelijk toe te passen, lekker en ook nog eens goedkoop. En vind je een recept niet lekker, lust je een bepaald ingrediënt niet? Dan kun je simpelweg variëren met de recepten en ingrediënten.

Probeer Zomerslank 2022 nu

Ben je op zoek naar een receptenboek waarmee je makkelijk in een paar weken kunt afvallen, een dieet waarmee je je weer fit en mooi voelt, om te genieten van een stralende zomer? Probeer dan dit programma van Niels Bosman. Zijn 50/30/20 methode is doeltreffend, makkelijk en garandeert je die overtollige kilootjes kwijt te zijn voordat de eerste zomerdag aanbreekt.

Je hebt niets te verliezen, alleen kilo’s, want als je niets afvalt, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Dus: zie er voor de zomer van 2022 weer fit en slank uit met het ZomerSlank Fit in 4 weken programma van Niels Bosman. Je bestelt het door op de knop hieronder te klikken.

Bestel het Zomerslank Fit in 4 weken programma van Niels Bosman

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie