Home » Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga – review

Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga – review

Leestijd: 5 minuten

Yoga wint aan populariteit en heeft zijn effect op het welzijn meer dan eens bewezen. En nu wil jij ook beginnen met yoga, maar je voelt je onzeker of wilt het liefst thuis beginnen in plaats van tussen een groep gevorderden. Dan denk je er misschien aan om de cursus Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga aan te schaffen. In deze review bespreken we voor wie deze cursus geschikt is, waar die uit bestaat en of wij het je geld waard vinden.

Waarom zou je aan yoga doen

Je kiest meestal yoga voor twee redenen. Om je lichamelijk sterker en flexibeler te voelen of om een opeen betere manier met stress om te leren gaan. Het klopt dat yoga een positief effect heeft op je lichaam. Je voelt je minder stijf, pijntjes in je lichaam verdwijnen en je beweegt je veel makkelijker in het dagelijks leven. Maar met yoga leer je ook je ademhaling en je gedachten te controleren. Hierdoor maak je bewustere keuzes, sta je meer in het leven en voel je je energieker en meer ontspannen. Je slaapt beter, voelt je positiever en gelukkiger.Je hebt minderlast van stress en hebt een gezondere levensstijl. Wil je meer weten over yoga, lees dan ons artikel Wat is yoga.

Bestel Yoga Stap voor Stap van Happy with Yoga en ontvang gratis bonussen
Nu 30 dagen gratis uitproberen!

Wie staan achter de Happy with Yoga Academy

Yoga houdingen voor beginnersRolf & Melanie van Baalen reisden de wereld over en ontdekten yoga bij toeval in New York. Daarna zijn ze ook op Bali geweest voor cursussen en mogen ze zichzelf yoga masters noemen. Na 1500 uren training in yoga, weten ze uit ervaring wat het voor je kan betekenen. Zo heeft yoga Melanie geholpen door een stressvolle periode te komen en is Rolf vooral vanwege de fysieke effecten met yoga begonnen en ontdekte hij de mentale heling van yoga pas later. Samen weten ze wat het is om met yoga te beginnen, welke obstakels je moet overwinnen en wat daarin wel en niet werkt. Hun wens is dat iedereen zich sterker, gezonder en energieker voelt en bedachten dus de beste manier om op een laagdrempelige manier met yoga te starten. Naast een website vol tips en inspiratie ontwikkelden ze daarom de beginnerscursus Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga.

Voor wie is Yoga Stap voor Stap

Wil je beginnen met yoga maar weet je niet hoe, durf je je nog niet in een groep met gevorderden te vertonen of wil je liever op je eigen tempo en thuis kennis maken met yoga? Dan is de Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga cursus wat voor jou. Ben je een gevorderde yogi en heb je geen idee waar je eigenlijk mee bezig bent, wil je extra lessen om thuis mee aan de slag te gaan of je kennis in yoga weer bijspijkeren, ook dan is deze cursus een goede aanschaf. Ook als je gewoon meer wilt bewegen in je leven, minder stress wilt voelen in je lichaam en beter wilt slapen kan Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga een uitkomst voor je zijn.

Waaruit bestaat de cursus

Yoga Stap voor Stap - Happy with YogaAls je je aanmeldt voor de cursus Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga krijg je levenslange toegang tot 9 online lessen van ongeveer een uur, waarin je alle basisoefeningen van yoga leert. Rolf en Melanie leren je 25 basishoudingen binnen yoga, een aantal series die veel voorkomen, zoals de zonnegroet, en bespreken ze verschillende technieken, zoals die van de ademhaling. Elke les wordt afgesloten met twee ontspanningsoefeningen, een eindontspanning en een meditatie.

De bonussen

Ook krijg je er nog een aantal extra’s bij, die voor meer verdieping van je kennis over yoga geven, zodat je beter weet wat en waarom je bepaalde oefeningen doet.

  • Zo krijg je een bonus video over de Yoga filosofie. De achtergrond van yoga is een levensvisie, die Rolf je in deze korte video uitlegt.
  • Je krijgt ook de video De Yoga Ademhaling. De ademhaling is een belangrijk onderdeel van yoga, waardoor je leert controle te krijgen over je lichaam, gedachtes en je energie (leer er hier meer over).
  • De video Tijd & Discipline vinden voor Yoga is een handige handleiding om te zorgen dat je ten volste van de cursus profiteert, met tips om yoga te integreren in het vaak drukke bestaan.
  • In de video Het herkennen van je eigen grenzen (en jezelf toch uitdagen) leer je dat ook acceptatie een belangrijk onderdeel van yoga is en waarom dat zo is.
  • Het e-boek met de 25 allerbelangrijkste houdingen is een 56 pagina dikke bespreking per houding, de voordelen die je daarvan ondervindt en de aanpassingen die je kunt doen als je lichamelijk nog niet de volledige oefening kunt doen.
  • Je krijgt toegang tot de cursuspagina op hun website waar je onder andere extra Q & A video’s vind.

Krijg je wat de Happy with Yoga Academy beloofd

Rolf en Melanie beloven je dat je door hun cursus meer energie krijgt, je je sterker voelt, een flexibeler lichaam krijgt en je gewoon gezonder en happy voelt. En dat is met yoga absoluut mogelijk. Door het stappen plan wat je op eigen tempo kunt volgen krijg je een fundamentele basis over yoga en leer je op juiste manier de houdingen en de series te maken. De cursus is een toegankelijke manier om kennis te maken met yoga. Maar zoals met veel dingen staat of valt een cursus met jouw eigen instelling. Wil je bereiken wat Rolf en Melanie je beloven dan zul je ook wel degelijk inzet moeten tonen en tijd inplannen voor de lessen. Weet je van te voren niet of je dat gaat lukken dan is deze cursus misschien niet voor jou.

Meningen van derden

Online vonden we veel ervaringen en reviews over de Happy with Yoga Academy. Ook op hun eigen webpagina en Facebookpagina schrijven de cursisten zeer positief over de cursussen van de Happy with Yoga Academy. Wat opvalt, is dat iedereen opgetogen is over de gedegen en zeer diepgaande kennis van de yogis en de juiste kennis om die duidelijk over te brengen aan hun studenten. Ze blijken niet zuinig te zijn met het delen van al hun kennis en delen dat graag met jou in hun cursussen.

Ons eindoordeel

Wij denken dat je voor 57 euro een zeer uitgebreid pakket in huis haalt. Ga maar na dat yoga lessen soms 10 euro per les kunnen kosten. Je krijgt levenslange toegang tot de video’s en je kunt de cursus dus meerdere keren herhalen. De video’s zijn in de online cursusomgeving te bekijken op alle apparaten, zijn van hoge kwaliteit en met een logische opbouw. Ben je niet tevreden dan geven Rolf en Melanie je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Met een simpel mailtje krijg je zonder moeilijk doen je geld binnen 1 dag teruggestort.

In de cursus Yoga Stap voor Stap worden alle facetten van yoga besproken met je besproken, de lessen kun je op je eigen tempo doen en zijn hierdoor makkelijker in te passen in je eigen leven. Rolf en Melanie zijn tijdens de cursus aanspreekbaar voor vragen en hulp. Wil je rustig en op je eigen tempo beginnen met yoga, dan vinden wij dat je met de Yoga Stap voor Stap cursus een hoge kwaliteit voor een mooie prijs krijgt.

Bestel Yoga Stap voor Stap van Happy with Yoga en ontvang gratis bonussen
Nu 30 dagen gratis uitproberen!

 

Onze beoordeling

Yoga Stap voor Stap - Happy with Yoga

€ 57,00
8.8

Kwaliteit

9.0/10

Prijs

8.5/10

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie