Home » Yoga Challenge dag 4 Staande houdingen

Yoga Challenge dag 4 Staande houdingen

Leestijd: 2 minuten

Yoga Challenge dag 4 van One Yoga: Staande houdingen 2

Vandaag is een beetje een hectische dag, we gaan namelijk een verjaardag vieren! Super leuk maar ook heel druk. Vanochtend heb ik tijd gevonden om in ieder geval de Yoga Challenge dag 4 van One Yoga te doen. Gegeven door Katharina Hüneburg. Iedere dag een Yoga Challenge met vandaag staande houdingen.

Weet je niet waar dit over gaat? Klik hier voor de algemene inleiding

Begin

We beginnen de sessie zittend op de mat, met wat ademhalingen. Daarna draaien met het hoofd, schouders en ruggengraat. Gevolgd door zittend op handen en knieën, op in en uit ademing de rug hollen en bollen. Daarna het ene been naar achter en de tegenovergestelde arm naar voren en andersom.

Oefeningen

Yoga Challenge dag 4 van One Yoga

Hierna met je ene arm onder je andere arm door en met je gezicht op de grond, dit om de schouders te rekken. Na deze oefeningen wordt het fysiek wat zwaarder door wederom een reeks zonnegroeten. Daarin volgen ook wat krijgers variaties.

Tot slot

Als we hiermee klaar zijn gaan we op de rug liggen met knieën naar de borst. Daarna een been naar beneden en met het andere been draai je als het ware om, arm gestrekt. Beide kanten worden gedaan.

En weer door naar de eindontspanning de lijkhouding, of Savasana.

Tot zover de review van de Yoga Challenge dag 4 van One Yoga. Deze blog is misschien wat kort maar dat komt door die drukke dag. Daarom zou ik zeggen bekijk onderstaande video en ervaar het zelf. Volgende keer zal ik meer tijd vinden om wat meer in te gaan op de oefeningen.

 

Klik hier voor meer cursussen van Happy with yoga

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie