Home » Ontspanning en persoonlijke ontwikkeling » Vind je ideale baan review

Vind je ideale baan review

Leestijd: 8 minuten

Leuk werk hebben is belangrijk. Hoe het gaat op je werk heeft immers invloed op alle gebieden in je leven, het beïnvloed je zelfvertrouwen, je gezondheid en je relatie. Je hebt het gevoel je tijd te verspillen, je gebruikt je talenten niet en dat geeft je geen voldoening. Hoe gelukkiger op je werk, hoe gelukkiger je leven. De ideale baan zorgt daar wel voor, doordat je doet wat je passie is en je werkt daar waar je talenten liggen. Maar hoe krijg je nu deze droombaan? De E-cursus Vind je Ideale Baan belooft je inzicht en zelfvertrouwen om te ontdekken wat jouw ideale baan is en hoe je die krijgt. In deze review zoeken we uit Frank de Moei deze belofte nakomt door te kijken naar de cursusinhoud en naar wat de ervaringen zijn van andere cursisten.

Koop de e-cursus Vind je ideale baan nu met korting

Voor wie is deze cursus?

Ben je het plezier en enthousiasme in je baan kwijt? Weet je niet wat je dan wel wilt? Ben je op zoek naar waar je eigen talenten liggen of weet je dat allemaal wel, maar durf je de stap naar je droombaan niet te zetten? Dan helpt deze cursus je daar antwoorden op te vinden. Ben je student of werkzoekende en wil je een baan die bij je past? Dan geeft deze cursus je inzichten die je helpen bij je zoektocht.

Wie is Frank de Moei?

De eigenaar van de website newstart.nl is Frank de Moei. Frank is voor ons geen onbekende. We schreven al eerder een review over andere producten van hem, waaronder Blijvend Zelfvertrouwen en Nooit meer Zorgen of Stress. Hij is een professionele coach en trainer met veel ervaring op het gebied van management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Deze jarenlange ervaring gebruikt hij in zijn praktijk Capedium voor persoonlijke groei maar ook in de E-cursussen die hij via zijn website verkoopt. Hij gelooft dat iedereen veel sterker is dan ze geloven en wil elke cursist laten zien dat ze meer kunnen dan ze denken. Hij begeleidt zijn cursisten stap voor stap bij het ontdekken van hun talenten en dus ook bij het vinden hun droombaan. Frank staat netjes onder zijn eigen naam en die zijn bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Wat belooft Frank?

Bovenaan de website vinden we al meteen de eerste rake woorden. Frank belooft je dat je passie en talenten zult ontdekken, ook als je niet weet wat je leuk vindt. Je leert wat je inspireert en motiveert, maar ook wat niet belangrijk is en moet loslaten. Door een dieper inzicht in je talenten weet je wat je sterke punten zijn en leer je daar op vertrouwen. Aan het einde van deze cursus weet je precies wat jouw ideale baan is. En je krijgt een stappenplan voor het maken van de overstap naar je droombaan.

De cursusinhoud van Vind je ideale baan

De e-cursus Vind je Ideale Baan is een cursus die je via de e-mail volgt. Het is dus geen pdf of boek en inloggen in een speciale omgeving is dus helemaal niet nodig. 12 weken lang krijg je elke week een les met praktische oefeningen en vragen die je verdiept in het bijgeleverde werkboek, maar die je ook oefent in de praktijk. De e-cursus is een stappenplan, dus elke week ga je steeds een stuk dieper in op de materie. Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen en de lessen blijven voor altijd in jouw bezit, zodat je er altijd weer naar terug kunt gaan. De cursus bestaat uit 3 delen:

Ontdek jouw talent en passie

In dit deel ontdek je je passies en talenten, wat je inspireert en elke ideale baan daar uit voortkomt. Dit deel is onderverdeeld in de volgende onderwerpen:

ideale baan product
 • Wat is jouw echte passie
 • Waarom is passie zo belangrijk is voor werk en inkomen
 • Wat zijn jouw unieke talenten
 • Je hebt meer talenten dan je denkt
 • Welke elementen voor jouw werk zijn belangrijk zijn
 • Hoe kun je dit alles concreet in een baan of eigen bedrijf omzetten

Zet twijfel om in kracht

In deel een van de E-cursus Vind je Ideale baan bekijk je welke twijfels je hebt en hoe je die omzet in je kracht. Per week krijg je e-mails over de volgende onderwerpen:

 • Waarom kun je altijd succesvol zijn als doet wat je leuk vind
 • Waarom verdien je dan automatisch ook meer mee
 • Hoe ga je om met je angst voor verandering
 • Hoe geloof je weer in jezelf
 • Waarom hebben mensen en bedrijven jouw talent nodig
 • Hoe motiveer je jezelf om de overstap te maken naar ander werk
 • Waarom is een supportgroep zo belangrijk

Maak de overstap naar je ideale baan

In dit deel combineer je de kennis van de vorige twee delen. Met het inzicht over je eigen talenten en passies, gebruik je de kracht en motivatie om van baan te veranderen. Dit deel bespreekt de volgende thema’s:

 • Bereid je voor op de definitieve overstap
 • Vergroot je kennis en vaardigheden
 • Vergroot je voorstellingsvermogen
 • Breid je netwerkt uit
 • Verhoog je focus vergroot en inspanning
 • Hoe neem je succesvolle acties die resultaat geven
 • Wat is de grootste blokkade voor verandering en hoe doorbreek je die
 • Hoe maak je de overstap naar je ideale baan
vind je ideale baan bonussen
De bonus boeken die je krijgt bij Vind je ideale baan

Bonussen bij Vind je ideale baan

Bij de aanschaf van de E-cursus krijg je ook nog eens 3 bonussen. Ondanks dat de cursus een goede basis is, geeft Frank je deze drie boeken erbij. Je krijgt ze niet alle drie meteen, maar komen met de desbetreffende les mee.

 • In de eerste week krijg je het e-boek Inzicht in je kracht. Dit e-boek heeft 99 pagina’s waarin je inzicht krijgt in je persoonlijke kracht en je helpt bij blijvende verandering. Door inzicht in je eigen sterke punten maak je immers betere keuzes voor jezelf.
 • In week 7 krijg je het e-boek Ontdek je passie en talent, 84 pagina’s vol inzichten over het ontdekken van je passie en talenten. Je ontdekt je unieke vaardigheden zodat je beter weet welke baan het beste bij je past. En dat maakt de keuze van de juiste baan een stuk makkelijker.
 • In de laatste week krijg je het e-boek Maak de overstap naar je droombaan, wat met zijn 121 pagina’s een informatief e-boek is over hoe je de overstap naar de baan van je dromen of je eigen bedrijf praktisch aanpakt. In dit boek komt al het geleerde bij elkaar en ben je klaar om de overstap naar je droombaan te maken.

Wat anderen cursisten zeggen

Op internet hebben we veel positieve reacties van cursisten gevonden, niet alleen over deze cursus maar ook over alle andere cursussen van Frank de Moei. Cursisten zijn zeer te spreken over zijn kennis van zaken en de aanpak in zijn cursussen. De opbouw is helder en overzichtelijk, door de interactieve opdrachten kom je in de ‘doe’ stand en wil je ook werkelijk je doelen aanpakken. De bonussen worden echt als meerwaarde ervaren. De cursus Vind je Ideale Baan is voor velen een life-changer geweest, vol eye-openers en nieuwe inzichten. De meeste cursisten die een review achter lieten geven aan ook echt hun ideale baan te hebben gevonden.

ervaringen

Onze mening over Vind je ideale baan

De e-cursus Vind je Ideale Baan koop je voor 47 euro, dit is inclusief de 3 bonussen. Je krijgt levenslange toegang tot de lessen, omdat ze immers gewoon bij je in de e-mail box zitten kun je ze altijd teruglezen. Je krijgt 12 praktische lessen die je veel inzichten geven over jezelf en over wat je wilt als baan. De oefeningen zijn uitgebreid en worden verdiept door te werken in een werkboek.

Het werkboek bij Vind je ideale baan

Frank hamert erop dat schrijven belangrijk is voor verheldering. Daarom is het ook belangrijk in het werkboek te werken. Dit is het interactieve deel van de cursus en door daar mee aan de slag te gaan staat het niet alleen zwart op wit, maar maak je ook een concreet plan voor welke stappen je moet nemen om je droombaan te krijgen. Door alles op te schrijven blijft het ook nog eens beter in je hoofd hangen. Het werkboek is dus echt een must en een goede aanvulling op de 12 lessen.

Bonussen die er toe doen

De 3 e-boeken die je van Frank bij de cursus erbij krijgt, zijn een echte verdieping op de geleverde lessen en inzichten. Ze passen perfect bij de cursus en dus heb je er ook echt iets aan. Dat je ze precies op het juiste moment krijgt, is ook een pluspunt. Zo raak je niet overweldigt door de hoeveelheid leesstof en past wat je leest en wat je doet perfect bij elkaar.

E-mailcursus Vind je ideale baan

vind je ideale baan

Deze E-cursus is een e-mailcursus. Dat houdt in dat je alles via de mail krijgt. Elke week krijg je een les in je e-mailbox, je gaat dus niet met een link naar een digitale cursusruimte. Op het eerste gezicht lijkt een e-mailcursus een wat goedkope oplossing, maar zo heb je wel altijd de lessen in je eigen bezit, namelijk in je e-mail. Deze kun je printen om zo je eigen lesboek te maken, of onder een mapje verzamelen.

Op eigen tempo

Ondanks dat je elke week een les van Frank krijgt, kun je de cursus op je eigen tempo volgen. Dit kan handig zijn, maar ook een valkuil. De e-mails kunnen verstoffen in je inbox, omdat je veel berichten krijgt per dag. En omdat er niemand echt achter je broek aanzit, moet je dat bij jezelf doen. Inzichten verwerf je niet in een dag, je zult tijd en energie moeten steken in het vinden van je passies en talenten. Wil je je ideale baan daadwerkelijk vinden dan zul je gemotiveerd en geïnspireerd aan jouw doelen moeten blijven werken.

Inspirerende lesstof

Aan de manier van lesgeven van Frank zal dat niet liggen. Hij zorgt er met zijn interactieve opdrachten voor dat je net even anders kijkt naar een probleem. Hij is een professionele coach die een cursus in elkaar heeft gezet die logisch is en didactisch goed in elkaar zit. Een personal coach vraagt al snel 90 euro per uur, maar met deze cursus heb je die voor maar 47 euro als het ware naast je zitten. Frank helpt je om de overstap te maken naar je droombaan en trekt daarvoor al de registers open. Hij werkt dan niet alleen op het vlak van de juiste keuzes maken, maar ook op het versterken van je zelfvertrouwen door het vergroten van je zelfkennis.

Inzicht en nog eens inzicht

Wat Frank daarmee voor elkaar krijgt, is dat je inzicht hebt verworven. Inzicht in je sterke kanten, je vaardigheden en je passies. Doordat je je eigen kwaliteiten leert kennen, maak je veel minder snel een verkeerde keuze. Je weet nu immers wat je wel en niet kan en zo is het kiezen van de ideale baan veel makkelijker geworden.

Kies voor je droombaan

Het hebben van de ideale baan zorgt ervoor dat je hele leven verandert. Je hebt meer energie en voelt je zelfverzekerder. De E-cursus Vind je Ideale baan is vooral een ontdekkingstocht naar jezelf, om vandaar uit de juiste keuzes te kunnen maken. Met deze resultaatgerichte en praktische cursus haal je een effectieve methode in huis om op je eigen tempo en in je eigen tijd deze keer wel die ideale baan te vinden. Kies voor jezelf en ga voor die droombaan, bestel de e-cursus Vind je Ideale Baan hier.

Koop de e-cursus Vind je ideale baan nu met korting

 

Onze beoordeling

Vind je ideale baan

€ 47,-
9.2

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Duidelijk en overzichtelijk
 • Goede begeleiding door Frank de Moei
 • Gratis bonus e-boeken

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie