Home » Bewegen & Fitness » Fitness en bewegen voor thuis » VetKiller Workout – review

VetKiller Workout – review

Leestijd: 5 minuten

Snel je overtollige vet kwijtraken en van dat ronde buikje een strakke sixpack maken, als dat eens zou kunnen. Dan ben je waarschijnlijk het trainingsprogramma VetKiller Workout van Jesse van de Velde tegengekomen. In deze review bespreken we het pakket, het idee achter de work-outs en weet je aan het einde of dit programma jou op het lijf geschreven is.

Overgewicht en hormoonhuishouding

overgewichtDe VetKiller Workout is gebaseerd op het verhogen van de Basal Metabolic Rate in je lichaam. De BMR is je basis vetverbranding die je in rust hebt. Hoe hoger je BMR, des te sneller je lichaam de overtollige kilo’s verbrandt. Bij veel gevallen van overgewicht is gebleken dat er een onbalans in de hormoonhuishouding is. Is die uit balans dan is ook je BMR uit balans. Hoe zit dat nu? Vaak is er bij overgewicht sprake van insuline intolerantie en daardoor een verhoogde hoeveelheid insuline in het bloed. Te veel aan insuline verlaagt de vetverbranding en wordt bij een overschot als vetweefsel opgeslagen, met name rond de buik. Heb je daarnaast last van stress of stress je het lichaam door de verkeerde oefeningen, verhoogt het cortisol gehalte in je bloed. Het stresshormoon cortisol verhoogt het insuline niveau nog meer. Je ziet, dat is een vicieuze cirkel.

Wat doet de VetKiller Workout

Door de juiste voeding en spierversterkende oefeningen gaat je BMR omhoog. Dit komt door de zogenaamde vetverbrandingshormonen. Een daarvan is het groeihormoon, die wordt aangemaakt bij de groei van spiermassa. Spieren zijn weefsels die je 24 uur per dag gebruikten dus ook ’s nachts energie verbruiken. Je raadt het al, je BMR gaat daardoor flink omhoog. Daarom is krachttraining veel effectiever in het verbranden van vet dan door het doen van een duursport zoals cardio. De VetKiller Workout belooft je de juiste spierversterkende oefeningen om dit effect te bewerkstelligen. Maar is dat ook wat je krijgt? Hieronder vertellen we je het.

Wie is Jesse van der Velde

jesseJesse is een personal trainer en gezondheidscoach, die meerdere boeken en programma’s heeft geschreven over voeding, beweging en afvallen. Hij zegt zelf veelal 1 op 1 gewerkt te hebben met cliënten, waarbij hij binnen 3 tot 5 weken flinke resultaten heeft behaald met het verliezen van gewicht. Zijn hormonentheorie is vermaard, vergruisd en zijn uitspraken worden vaak onder de loep genomen. Het is aan jou of je gelooft wat hij zegt of niet. Op dit moment heeft hij een uitgebreide lifestyle en gezondheidspagina, vol met tips op het gebied van voeding, afvallen, sport en gezondheid. Zijn bedrijfsgegevens zijn op website te vinden, wat ons een gevoel van vertrouwen geeft.

Voor wie is VetKiller Workout

Het programma van Jesse is geschreven voor diegene die graag in een par weken van hun buikvet af willen, dat liever thuis doen dan in de sportschool en daar geen apparaten voor willen aanschaffen. Of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent, maakt niet uit. De oefeningen pas je aan op je niveau. Heb je 25 minuten per dag over voor de oefeningen en wil je graag een platte buik, sterkere spieren en slankere bovenbenen dan is de VetKiller Workout misschien wel wat voor jou.

Wat bied Jesse van der Velde

Het online trainingsprogramma bestaat uit 5 onderdelen, die elkaar opvolgen. Je krijgt ze in PDF-formaat en met online video’s, zodat je zeker weet dat je de oefeningen goed doet. De 5 onderdelen zijn

  • Vet-Killer 320 Workout. Hiermee begin je. Dit zijn trainingen van 25 minuten per dag voor 4 weken, die uit een groot aantal oefeningen bestaat.
  • Vet-Killer 360 Workout. Dit is het vervolg op de eerste 4 weken, omdat je lichaam aan de work-outs gaat wennen, krijg je nieuwe combinaties en variaties op de oefeningen.
  • Vet-Killer Bootcamp Workout. Hierin krijg je oefeningen die je hartslag verhogen en je conditie verbeteren.
  • Vet-Killer X-treme Workout. Dit programma is bedoeld als extra uitdaging en om blijvend in vorm te blijven. De bedoeling is dat je vanaf hier zelf weet wat je moet doen om op gewicht te blijven.
  • De SuperCardio Trainingen. Omdat volgens Jesse de standaard cardio trainingen de vetverbranding vertragen, schreef hij een cardio schema waarin je wel de juiste oefeningen doet voor vetverbranding.

Krijg je wat wordt beloofd

vetkiller workoutNa de aankoop van het pakket krijg je toegang tot de inlogpagina voor de begeleidende video’s en de PDF met oefeningen. De oefeningen zijn makkelijk te volgen, goed uitgelegd en zijn in een half uurtje te doen. Je hebt geen speciale apparaten nodig en je kan het programma thuis volgen, zonder naar de sportschol te gaan. Je krijgt een vierweekse intensieve intervaltraining van de spierversterkende oefeningen waarvan de intensiteit voor beginners en gevorderden anders is.

Hoe gevorderder je bent, hoe minder rustmomenten je neemt. Alle spiergroepen worden aangesproken, wat het een compleet programma maakt. Deze oefeningen zorgen er zeker voor dat je meer calorieën tijdens de rust gaat verbranden en dus ook snel kan afvallen als je dit programma volhoudt. Programma’s als deze staan of vallen namelijk met jouw eigen motivatie. Maar het resultaat van je harde werken is al zichtbaar in een paar weken, wat er zeker voor zorgt dat je meer wilt.

Meningen van derden

Op het net zijn veel meningen van derden te vinden.We vonden vooral veel reviews op verschillende websites, met uiteenlopende eindoordelen. Over het algemeen wordt VetKiller Workout positief beoordeeld en worden de beloofde resultaten snel behaald. De meeste negatieve punten gaan over de theorie achter de work-out, maar als je je daar in kan vinden dan is het zeker een gedegen en resultaat gericht programma.

Ons eindoordeel

Je koopt de onderdelen van de VetKiller Workout los voor 27 euro of in het pakket van 5 voor 54 euro. Wij denken dat, als je gemotiveerd bent om je buikvet te laten smelten voor de zon, dit gehele pakket je zeker gaat helpen. Het feit dat je het thuis kan uitvoeren zonder fitnessmateriaal is voor ons een groot pluspunt. Je kan het boek erbij pakken zodra je een gaatje in je planning hebt en bent niet afhankelijk van de openingstijden van de sportschool. Ondanks dat je Jesse per e-mail kan bereiken met vragen, is het wel een programma die op je eigen motivatie steunt.

Het programma met een maatje volgen zou je kunnen helpen het beter vol te houden. Jesse is stellig in zijn uitspraken, maar wij vinden daar we een kern van waarheid inzitten. Naast een gezonder voedingspatroon dragen spierversterkende oefeningen zeker bij aan vetverlies en het verhogen van je BMR. Met een 30 dagen niet goed geld terug garantie is ons het de investering zeker waard, te meer omdat je een intensievere work-out krijgt dan in de sportschool voor veel minder geld.

Koop de VetKiller Workout nu met korting en gratis bonussen

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie