Home » Tan Faster pillen review – snel bruin worden

Tan Faster pillen review – snel bruin worden

Leestijd: 6 minuten

Als het in het voorjaar mooier weer wordt en het wordt zomer dan wil je niet in je witte winterhuid in je bikini of zwembroek lopen. Dan kun je er beter zorgen dat je van te voren al een bruin kleurtje hebt zodat niemand op het strand je lichte witte kleurtje hoeft te zien. Je zou dan van te voren onder een zonnebank kunnen maar er zijn ook andere alternatieven. Je kan je insmeren met een bruiningscrème of je kan voor Tan Faster kiezen.

Tan Faster zijn capsules met natuurlijke ingrediënten die je huid 6 tinten bruiner maken. Dus geen gedoe met een bruiningscrème of een zonnebank. We bekijken in deze review of de Tan Faster pillen echt doen wat het beloofd. Ook bekijken we de resultaten van anderen en de ingrediënten van deze capsules. Na het lezen van deze review weet jij of je met deze pillen echt dat mooie zomerse kleurtje krijgt.

Hoe wordt je bruin?

snel bruin wordenHoe wordt je eigenlijk bruin? Dat is voor iedereen verschillend. De ene persoon heeft genoeg aan een beetje zon om lekker bruin te worden terwijl de andere persoon zo rood als een kreeft wordt.  Dat komt omdat iedereen een andere huid heeft. In je huid zit namelijk een pigmentstof deze heet melanine. In de onderste laag van de huid maken melanocyten deze pigmentstof aan. Er wordt een extra beschermende laag gemaakt die de bovenste huidlaag beschermd.

De kleur van melanine is bruin, daarom wordt je huid dus donkerder hierdoor. De hoeveelheid melanine die aangemaakt wordt verschilt per persoon. Dit is van onder andere een aantal stoffen afhankelijk en heeft ook te maken met welke type huid je hebt. Eén van die stoffen is het aminozuur L-Tyrosine. Je wordt sneller bruin als je meer tyrosine binnen krijgt want dan wordt er meer melanine aangemaakt.

Waarom Tan Faster?

De capsules van Tan Faster bevatten natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn de stoffen die door je lichaam gebruikt worden om melanine aan te maken. Doordat je een wat hogere dosis inneemt van deze stoffen zal je huid sneller bruin worden en een mooie diepbruine kleur krijgen.

Het belangrijkste ingrediënt van Tan Faster is het aminozuur L-Tyrosine. We hebben net gezien dat het lichaam hier melanine mee aanmaakt. Andere ingrediënten zijn vitamine E en bètacaroteen. De bètacaroteen en de vitamine E zin extra hulpstoffen die je huid beschermen tegen uv-straling. Dit zijn allemaal natuurlijke ingrediënten.

In een potje Tan Faster zitten 60 capsules, dit is genoeg voor 1 maand. Je moet namelijk 2 capsules per dag nemen. Om een mooi diepdonkere huid te krijgen worden 3 kuren aanbevolen. Dat duurt dus 3 maanden. Daarnaast helpt het natuurlijk ook om regelmatig buiten in de zon te lopen. Je mag met Tan Faster ook af en toe onder een zonnebank gaan als je dat zou willen.

Wie is de maker?

Tan Faster wordt verkocht door de Klemans Groep B.V. Op hun website kun je alle bedrijfsgegevens van dit bedrijf zien. Naast Tan Faster heeft de Klemans Groep ook nog allerlei andere voedingssupplementen waarvan we een deel hier op fitpagina.nl gaan bespreken. Deze voedingssupplementen kenmerken zich doordat ze allemaal natuurlijke ingrediënten bevatten.

Voor de kwaliteit wordt de HACCP norm aangehouden. HACCP betekent Hazard Analysis Critical Control Points. Dit is een veiligheidssysteem voor voedsel. Hoewel de capsules geen voedsel zijn neem je ze wel in en vallen ze ook hieronder. Je kunt er dus vanuit gaan dat Tan Faster veilig is. De Klemans Groep B.V. is een bedrijf wat al jarenlang bestaat en al jarenlang supplementen verkoopt. Dit is een betrouwbaar bedrijf.

Ervaringen met Tan Faster

Tan FasterEr wordt dus gezegd dat je met Tan Faster in 30 dagen 6 tinten bruiner bent. En ook dat je bruine kleur 3 tot 4 keer langer houdt dan wanneer je een zonnebrandcrème zou gebruiken. Maar klopt dan wel? We hebben naar meningen van andere gebruikers gezocht om te kijken wat hun ervaringen zijn. We vonden een aantal ervaringen die positief blijken te zijn, ook onze eigen ervaring is positief. Uit de persoonlijke verhalen die we tegen kwamen bleek wel dat de capsules bij de ene persoon beter werkt dan bij de andere.

Doordat het verschillend is per persoon kan het bij sommigen een aantal weken duren voordat ze verandering zien terwijl het bij anderen snel gaat. Daarom kan de ene persoon al aan 1 maand genoeg hebben terwijl anderen 3 maanden nodig hebben. Zowat iedereen wordt mooi bruin en de kleur blijft langer zitten.

Een ander voordeel is dat de ingrediënten 100% natuurlijk zijn. De meeste gebruikers bevalt dat erg goed omdat ze helemaal geen bijwerkingen hebben.

Je kunt met Tan Faster dus al in de wintermaanden werken aan je zomerse kleurtje zodat je er klaar voor bent als het mooi zonnig weer wordt. Dit is voor veel gebruikers de reden om er mee door te blijven gaan.

Wat wij van Tan Faster vinden

Het is heel belangrijk om te weten dat de capsules worden gemaakt volgens de strengste kwaliteitseisen. Ook worden ze volgens de normen verpakt en opgeslagen. De Klemans Groep bestaat al jarenlang en hun je gegevens zijn op hun website terug te vinden. Per e-mail en telefoon zijn ze goed te bereiken. Dit alles geeft ons een goed gevoel en vertrouwen. Wat wel ontbreekt op hun website is wetenschappelijk bewezen informatie of dit echt werkt. Ook waar de ingrediënten precies vandaan komen en waarom hiervoor gekozen wordt kunnen we niet terug vinden.

Alle ingrediënten van Tan Faster worden op hun website vermeld. Deze zijn allemaal 100% natuurlijk. Daarom hoef je je niet druk te maken over vreemde bijwerkingen. De ingrediënten zijn geraffineerde sojaboon olie, Maiskiem olie, Vitamine E, bètacaroteen. En ook gelatine, glycerine en soja worden genoemd. Voor veel mensen is soja een allergeen. De toevoeging van Vitamine E en bètacaroteen zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen uv-straling.

Door de langzame opbouw van melanine met Tan Faster wordt je huid versterkt. Natuurlijk kun je niet direct na de eerste pil al zonder bescherming in de zon gaan zitten, daarvoor moet je de kuur wel eerst af maken.

Wanneer zie ik resultaat?

zonnebankVolgens de website van Tan Faster kun je na 1 kuur, dat is dus na 1 maand al resultaat zien. Er worden 3 kuren aanbevolen dus dan ben je 3 maanden bezig. Voor 1 kuur heb je 1 pot nodig, er zitten 60 capsules in 1 pot. Voor 3 kuren zijn dat dan uiteraard 3 potten. De meeste mensen hebben wel 3 kuren nodig om een mooi diepbruin kleurtje te krijgen. Maar het is per persoon verschillend dat heeft te maken met je huidtype. Het ene huidtype reageert sneller dan de andere.

Als je een huidtype hebt waarmee je van nature niet snel bruin wordt, zal het ook met Tan Faster wat langer kunnen duren voordat je resultaat ziet. Anderen die een huidtype hebben waarmee ze snel bruin worden zullen na 1 maand Tan Faster al meer resultaat zien. De ingrediënten van Tan Faster bevorderen de aanmaak van melanine. De aanmaak van de melanocyten die de melanine aanmaken wordt niet door deze capsules beïnvloed. Dus heb je minder melanocyten in je lichaam zal het ook langer duren.

Ieder mens is verschillend daarom kan de een sneller bruin worden dan de ander. Maar Tan Faster zorgt er wel voor dat er meer melanine aangemaakt wordt waardoor je dus bruiner wordt. Dat kan dus bij de ene persoon sneller gaan dan bij de andere.

Wat kost Tan Faster?

1 potje Tan Faster waarin dus 60 capsules zit kosten € 16,50 Dit is dus genoeg voor 1 maand. Wanneer je meerdere potjes tegelijk koopt krijg je korting. 3 potjes kosten € 40,70 wat genoeg is voor een kuur van 3 maanden, wat aanbevolen wordt, je hebt dan dus € 8,80 korting. Er is ook een aanbieding van 6 potjes. Mocht je het hele jaar door Tan Faster willen blijven gebruiken om zo altijd je mooie bruine kleur te behouden dan kost dat 2 x € 76,40 = € 152,80 Je kunt dan 1 heel jaar lang Tan Faster gebruiken wat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

Let op

De Tan Faster capsules zijn alleen bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder, dus niet voor kinderen. Ook wordt het gebruik van Tan Faster afgeraden als je zwanger bent of als je borstvoeding geeft. Tan Faster heeft een dubbele werking, de huid wordt minder beschadigd door de zon en het bevordert huidpigmentatie. Desondanks is Tan Faster geen vervanging voor een goede bescherming tegen de zon.

Mocht je Tan Faster willen kopen dan kan dat nu via de onderstaande aanbiedingen.

Ga naar de Tanfaster webshop

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie