Strakke buikspieren Kettlebell Workout voor vrouwen kopen

Leestijd: 3 minuten

Jesse van der Velde is Personal Trainer en heeft in de afgelopen jaren honderden mannen en vrouwen een op een geholpen om in 3 tot 5 weken tijd hun buikvet te verliezen. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat zij allen definitief strakke buikspieren ontwikkelde. Dit alles met de Kettlebell Workout voor vrouwen. Dit programma is door hem speciaal ontwikkeld voor jou. Op deze manier kun je die strakke buik binnen no time ontwikkelen.

Hoe Jesse begon?

Jesse begon eerst voor zichzelf met deze “training tool”. Gewoon door te trainen met een Kettlebell. Hij begon met zo’n twee trainingen van 30 minuten per week. Na een paar weken dat hij was begonnen ontdekte hij dat zijn vetpercentage was gedaald. En dat met minimale inspanning. Omdat hij andere mensen ook graag helpt en veel vragen kreeg heeft hij een speciaal programma ontwikkeld. Hij ontwikkelde een programma dat makkelijk is en waarbij je de Kettlebell gebruikt. Je volgt met dit programma een totale workout en hoeft er niet voor naar de sportschool. Het bleek goed te werken en daarom bracht Jesse dit programma in de markt. Je buikvet verliezen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Groeihormoon

Jesse ontdekte dat het groeihormoon ervoor zorgt dat je sneller vet verbrand. Doordat de Kettlebell training de productie van het groeihormoon stimuleert val je sneller af. Andere trainingen kunnen de productie van andere hormonen stimuleren en vet juist vasthouden. Dit was voor Jesse ook de verklaring waarom mensen met uren sporten soms niet snel en goed afvallen. Het is vooral een kwestie van de juiste hormonen oproepen. Het groeihormoon is natuurlijk en het is iets wat je lichaam zelf aanmaakt. Het wordt ook wel het verjongingshormoon genoemd. Het is in je lichaam het hormoon dat het meeste vet verbrandt. Door de juiste samenstelling van de Kettlebell Workout wordt het lichaam gestimuleerd om het groeihormoon aan te maken. Daarom is deze workout zo effectief.

Eenvoudige oefeningen

Met een Kettlebell kun je andere oefeningen doen dan met reguliere fitness materialen.
Denk aan: dumbells of barbells. De oefeningen met de Kettlebell zijn eenvoudig en je traint veel spieren in je lichaam tegelijkertijd. Daarnaast zijn de oefeningen veelzijdig en gaan ze niet snel vervelen.

kettlebell workout

Het programma bestaat uit:
De Kettlebell Workout is een thuis-fitness methode en in complete trainingsschema’s wordt je alles uitgelegd. Je kunt de DVD’s iedere dag kijken en van de warming-up tot de laatste oefening kun je alles in je eigen tijd volgen. De training zijn gericht op:
– Verbranden van buikvet
– Ontwikkelen van sterkere spieren over je volledige lichaam
– Het ontwikkelen van strakke buikspieren

Je hoeft gemiddeld maar 20-25 minuten per workout te trainen en twee a drie keer per week is genoeg. Je kunt op deze manier in je eigen tijd trainen en hoeft niet meer in de sportschool te staan. Het scheelt ook nog eens enorm veel geld. Wacht daarom niet langer en bestel de Kettlebell workout vandaag nog. Je besteld hem zeer eenvoudig via deze website. Bovendien is het ook nog eens een mooie aanbieding en je bespaart veel geld op de sportschool. Wacht niet langer en begin met de Kettlebell Workout.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Strakke buikspieren Kettlebell Workout Vrouwen?
Koop dit programma dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 371,50 Tijdelijk vanaf € 107,00
Product: Strakke buikspieren Kettlebell Workout Vrouwen
Schrijver: Jesse van der Velde

Deel dit artikel op social media

error: Content is protected !!