Home » Geldzaken » SMMB Masterclass Review

SMMB Masterclass Review

Leestijd: 6 minuten

Succesvol ondernemer worden dankzij de SMMB Masterclass

Klanten binnen halen die jou gemakkelijk € 2000 tot € 3000 per maand betalen en een maandinkomen van € 10.000 of meer. Klinkt aantrekkelijk toch? O, en dat voor slechts 30 minuutjes per dag niet te vergeten. Volgens Boyd Hoek, ondernemer en oprichter van de SMMB Masterclass is dit allemaal mogelijk. Binnen 24-uur kun je namelijk al een eerste klant binnen harken door enkel wat met je telefoon te spelen. Vervolgens kopieer en plak je wat simpele advertenties in elkaar, gemaakt door Boyd uiteraard, en komen er bakken met geld binnen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Is het echt zo eenvoudig om dankzij de SMMB Masterclass een leuk maandinkomen te verdienen of is er sprake van oplichting? Je leest het in deze review over de SMMB Masterclass.

Wie is Boyd Hoek?

boyd hoekZoals je net al hebt kunnen lezen is Boyd Hoek het brein achter de SMMB Masterclass. De hoogste tijd om eens uit te zoeken wie deze meneer Hoek nu eigenlijk is.

Boyd in zijn jongere jaren

Boyd is een jonge man die tijdens zijn jeugd vooral erg opzoek was naar zichzelf. Hij voelde zich nooit ergens tussen passen. Zelf denkt Boyd dat dit te maken heeft met het gemis van een vaderfiguur in zijn leven. Zo veranderde hij verscheidene keren van persoonlijkheid en vriendengroep en begon hij zich tevens steeds meer af te zetten tegen school. Hij zocht de verkeerde mensen op, werd op zijn 17e uit huis gezet en genoot vooral van veel feesten, drugs en alcohol.

Boyd kwam echter toch tot het inzicht dat dit zo niet langer kon. Hij ging op zoek naar een baantje, waar hij vervolgens al snel weer werd ontslagen vanwege zijn slechte prestaties. Dit patroon herhaalde zich vervolgens ook weer bij het volgende baantje. Hij faalde in alles.

Het roer om

Het begint bijna op een goed boek te lijken, want geloof het of niet, Boyd besloot dat het roer PER DIRECT omgegooid moest worden. Hij ontmoette iemand op Instagram waarmee hij over zijn problemen sprak en vroeg om advies. Sindsdien veranderde zijn leven compleet. Hij kreeg zijn baan terug en in diezelfde maand werd hij de beste werknemer met de meeste sales. Ook ging hij weer serieus aan de slag met zijn eigen SMMB bedrijfje die hij had opgezet maar eigenlijk verder nooit meer naar om had gekeken.

Al snel kreeg hij zijn eerste freelance klanten en begon honderden euro’s te verdienen. Dit smaakte naar meer. Hij stopte met zijn bijbaantje én school en stortte zich volledig op zijn SMMB bedrijf: Digital Presence. Hij besloot alles vast te gaan leggen op YouTube, zodat andere mensen konden ziet wat mogelijk is. Het ging steeds beter, Boyd verdiende steeds meer en besloot dan ook naar Bali te gaan waar hij al snel in contact kwam met andere ondernemers. Hier leerde hij veel van bij.

De weg naar de SMMB Masterclass

Naar aanleiding van zijn YouTube filmpjes kreeg Boyd van wat mensen de vraag hoe hij dit toch allemaal deed en of hij hen ook kon helpen. Hoek besloot hierop wat mensen coaching te geven en zijn studenten behaalde al na een aantal weken successen waar Boyd zelf maanden over had gedaan. Dit leidde er toe dat Boyd ook weer even flink gas bij zette waarop hij na vier maanden ruim € 10.000 winst maakte. De aanvragen voor hulp bleven hierna binnenstromen. Boyd Hoek bundelde al zijn kennis en ervaring en de SMMB Masterclass was geboren.

Vandaag de dag helpt Boyd honderden mensen middels zijn cursus en geniet hij daarnaast vooral van zijn vrijheid die hij heeft kunnen opbouwen dankzij zijn eigen SMMB bedrijf, Digital Presence.SMMB Masterclass

Wat kun je verwachten van de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass van Boyd is een online training waarbij je gaat leren hoe je zelf een social media marketing bureau (SMMB) op kunt zetten. Dit ga je doen door Instagram/Facebook campagnes en advertenties op te zetten voor verschillende bedrijven. Hierbij zorg je er dus voor dat je bedrijven gaat helpen met betere online resultaten door de inzet van social media. Binnen de SMMB Masterclass leert Boyd je alle kneepjes van het vak zoals ondernemen, het opzetten van campagnes en andere noodzakelijke vaardigheden die er voor zorgen dat je een social media bedrijf op kunt zetten die succesvol is.

De training zelf duurt zes weken en krijg je binnen het e-learning gedeelte van de masterclass. Daarnaast kun je nog vele extra’s verwachten. Zo zijn er live meetings en calls met Boyd Hoek en krijg je toegang tot complete funnels, scripts, andere waardevolle documenten en een levenslange toegang tot de training. Ook kun je support verwachten via de online community. Handig voor als je het even niet meer ziet zitten of wat hulp nodig hebt.

De prijs van de SMMB Masterclass

Dan nu de vraag: ‘Welk prijskaartje hangt er aan de SMMB Masterclass?’. Voor deze cursus vraagt Boyd € 997, best een flink bedrag dus. Echter krijg je naast de training, ook nog vele extra’s zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Daarnaast kun je dit bedrag binnen no-time terug verdienen met de juiste inzet en mindset als we Boyd moeten geloven. Kun je dit bedrag niet in één keer betalen, dan is het ook mogelijk om in drie termijnen betalen. Je betaalt dan wel € 397 per maand waardoor het totaal bedrag iets duurder uitkomt.

Gratis starttraining

Twijfel je of de Masterclass van Boyd echt iets voor jou is? Dan kun je eerst een gratis starttraining uitproberen. Het aanvragen van deze starttraining is zeer eenvoudig. Je vult je naam, e-mailadres en de tijdzone van het land waar je woont in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar een nieuwe pagina waarin je wordt voorbereid door Boyd in een korte video. Hierin vertelt hij dat het belangrijk is om twee uur vrij te maken voor de starttraining zodat je jezelf volledig kunt focussen. Ook krijg je een link waarmee je de training kunt volgen. Vlak voor tijd krijg je nog een herinneringsmail.

smmb masterclass cursus

Ervaringen met Boyd en zijn masterclass

Boyd heeft grote beloftes en uitspraken, hier moet je even doorheen prikken. Boyd Hoek heeft nu eenmaal zijn eigen manier van communiceren, wat hem juist ook wel weer grappig en uniek maakt. Zijn masterclass klinkt echter interessant en lijkt gewoon goed in elkaar te zitten. Vandaar dat het de hoogste tijd wordt om eens te gaan kijken wat de ervaringen zijn van mensen die zijn masterclass hebben gevolgd.

Op zijn eigen website heeft Boyd Hoek een volledige pagina vol reviews staan van mensen die zijn training hebben gevolgd. Er worden verschillende resultaten geshowd van (YouTube) video’s tot screenshots van Facebook en Whatsapp berichten.

In de reviews wordt voornamelijk vermeld welke bedragen de cursisten hebben verdient en hoeveel klanten ze hebben binnen gehaald. Vervolgens wordt er afgesloten met een aantal video’s waarin mensen wat vertellen over hun ervaringen met Boyd en zijn Masterclass. Eerlijk is eerlijk, alles ziet er geloofwaardig, echt en positief uit. Echter blijft het natuurlijk wel de website van Boyd en is het logisch dat hij hier geen slechte beoordelingen deelt. Toch zijn er ook op andere sites tevens alom goede beoordelingen te vinden.

Betrouwbaar op oplichterij?

Er kan niets anders geconcludeerd worden dan dat Boyd Hoek en zijn Masterclass volkomen betrouwbaar zijn. Naast de vele positieve ervaringen van zijn leerlingen, blijkt hij tevens keurig ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. Alles wat Boyd doet is dus helemaal legitiem.

Voor- en nadelen

Verschillende mogelijkheden

Het volgen van deze Masterclass brengt verschillende mogelijkheden met zich mee. Zo kun je aan de hand van wat je geleerd hebt ten eerste een eigen social media marketing bureau opzetten (SMMB). Ten tweede kun je vervolgens bedrijven helpen om goede campagnes op te zetten. Echter kun je met de geleerde technieken uit deze masterclass ook je eigen SMMB (of ander bedrijf natuurlijk) beter op de kaart zetten. Groot voordeel dus.

Twee vliegen in één klap

Met een eigen SMMB sla je twee vliegen in één klap. Zo help je andere mensen en hun bedrijven beter te worden dankzij jouw kennis. Tegelijkertijd kun je door het helpen van anderen je inkomsten generen. Gevalletje mooi gebaar, leuk resultaat.

Mind-set en motivatie

Boyd Hoek laat het opzetten van een eigen bedrijf en het verdienen van bakken met geld allemaal wat simpeler lijken dan het daadwerkelijk is. Niets komt namelijk zomaar aanwaaien. Het vereist dan ook de juiste mindset, hard werken, een goede babbel, sterke motivatie en veel doorzettingsvermogen. Heb je dit niet, dan is het onmogelijk om succes te bereiken naar aanleiding van deze masterclass.

De SMMB Masterclass volgen ja of nee

Alles bij elkaar nemend, is de SMMB Masterclass zeker aan te raden voor mensen die een online business willen starten en de juiste motivatie hiervoor hebben. De training bevat zeer waardevolle informatie, technieken en bruikbare bijlagen die je kunnen helpen bij het opstarten van een eigen bedrijf. De aanschafprijs is wel wat aan de hoge kant, maar met de juiste inzet en werkwijze valt dit zeker snel terug te verdienen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de SMMB Masterclass?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 3000,00 Tijdelijk € 997,-
Product: SMMB Masterclass
Schrijver: Boyd Hoek

Ga naar de kortingspagina

Veelgestelde vragen

Kan ik de SMMB Masterclass gratis uitproberen?

Ja, je kan eerst de gratis starttraining volgen.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja, je kunt binnen 14 dagen je geld terug vragen als het niet bevalt.

Wat betekent SMMB?

SMMB betekent Social Media Marketing Bureau.

 

Onze beoordeling

SMMB Masterclass

€ 997,-
8.9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Overzichtelijk en duidelijk
  • Stap voor stap begeleiding
  • Veel waardevolle informatie

Nadelen

  • Verreist veel doorzettingsvermogen en inzet
  • Geen even snel rijk worden methode

Deel dit artikel op social media

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie