Home » Gezonde voeding » Gezonde voeding tips » Review Slank door de overgang boek

Review Slank door de overgang boek

Leestijd: 5 minuten

Veel vrouwen zitten vaak in de overgang terwijl ze het niet eens door hebben. Ze worden dan dikker of verliezen geen vet. Dit werkt vaak frustrerend. Maar wat ze niet weten is dat je tijdens de overgang juist anders moet afvallen. Dit is dus iets wat jij waarschijnlijk ook niet door hebt of weet. Daarom is het programma Slank door de overgang opgezet om jou te leren hoe je tijdens je overgang wel kunt afvallen. In dit artikel behandelen we dit programma en praten wij erover.
We vertellen jou waarom dit programma zo geschikt is. Je ontdekt waarom je juist meer buikvet krijgt als je verkeerd dieet of sport en hoe je jouw vet verbrandende hormonen kunt activeren zonder dat je een hongergevoel hebt. De overgang kan in dit geval dus in je voordeel werken, waardoor je dus uiteindelijk veel slanker wordt. Lees daarom verder.

Wat is de overgang?

Voordat wij jou meer over het programma gaan vertellen is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat de overgang precies is. Het zou een beetje stom zijn als wij jou vertellen over dit programma en dieet en dat je niet eens weet wat de overgang precies is.
De overgang is een heel natuurlijk proces en iedere vrouw maakt het net als de eerste keer ongesteld worden mee. Het betekent het einde van je vruchtbaarheid, maar ook het begin van een nieuwe tijd. Helaas gaat de overgang vaak gepaard met veel klachten . Het is een periode in het leven van een vrouw waarin de vrouw haar menstruatie stopt. Een vrouw is dan dus niet meer vruchtbaar en kan niet meer zwanger worden. De laatste menstruatie wordt ook wel de “ menopauze” genoemd. Dit komt van de Griekse woorden meno ( wat maan betekent) en pausen ( wat stoppen betekent).

Hoe begint de overgang?

slank door de overgangDit stukje wijden wij nog even aan hoe de overgang begint. Indien je weet wat de symptomen zijn kun je ook eerder met dit programma starten. Het zou stom zijn als je te laat begint en de voordelen van de hormonen niet ziet en begrijpt. Omdat dit nog hoort bij wat de overgang is maken wij er een klein stukje van in deze alinea. Het is toch belangrijk om te weten.
Voor veel vrouwen begint de overgang na hun veertigste levensjaar. Gemiddeld is de menopauze( de laatste menstruatie) rond het vijftigste levensjaar van een vrouw.
Veel vragen komen vaak veel eerder in de overgang. Al ver voordat zij de menopauze ingaan kunnen ze de symptomen al ervaren. Sommige vrouwen hebben er jaren last van, sommige vrouwen maat maanden. Indien je er veel last van hebt raden wij je altijd aan om naar de huisarts te gaan. Deze kan jou voorlichten en helpen om je klachten te verlichten.

Herken jij jezelf hierin?

Je weet nu wat de overgang is en hoe het in zijn werk gaat. Het is natuurlijk maar beknopt uitgelegd. Je kunt altijd meer informatie online vinden, of vraag het aan je huisarts. Herken jij jezelf in de volgende symptomen:
● Je kleren zitten niet meer lekker?
● je bent het sporten beu.
● Je wordt er gek van dat je maar niet afvalt en niets lijkt te werken.
● Je wordt moe van het diëten en valt maar niet af.
De schrijfster van dit boek en programma herkende zichzelf hier wel in. Haar naam is Ria Kamelle en zij is de schrijfster van het boek boek:” Overwin je Overgang”. Zij is daarnaast ook overgangsconsulente,wat inhoud dat ze vrouwen begeleid tijdens de overgang. Zij heeft er zelf altijd last van gehad en vooral het aankomen en niet afvallen frustreerde haar. Daarom heeft ze dit boek geschreven.
Zij had overgewicht en kreeg die zeven kilo er maar niet af. Niets werkte en ze kreeg het maar niet verbrand. Tot ze meer over de overgang ging lezen en wist dat ze op de verkeerde weg zat.

Overgangshormonen!

overgangshormonenMeestal begint het vanaf je 35e, maar bij sommige vrouwen pas vanaf hun 40e. Jouw buik wordt dan overspoeld met “overgangshormonen” die jouw stofwisseling hinderen om buikvet te verbranden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en niet fijn echter moet je het maar net weten. Nu je het weet kun je ermee aan de slag. Hier kwam Ria Kamelle dus ook achter en zij ging er daarom mee aan de slag.
Buikspier- en fitnessoefeningen werken vaak niet omdat het vet op de verkeerde plaats zit.
Je kunt dus oefenen wat je wilt, maar je krijgt het er niet vanaf. Ria heeft daarom een programma/methode ontwikkeld welke jou gaat helpen. Door jouw overgangshormoon met de juiste voedingstoffen uit te zetten zul je wel vet gaan verbranden. Zet het dus niet aan, maar uit en profiteer van de voordelen.

Buikvet Geheimen!

Slank door de overgangEr zijn een aantal geheimen over buikvet welke je moet weten voordat je met de Slank door de overgang methode begint.
Buikgeheim 1:
Schudt je hormoonhuishouding flink door de war. Onbewust nuttig je toch veel E nummers en suikers. Het zit in meer dan je denkt. Door het juiste te eten en de juiste hormonen kun je dit juist in werking zetten. Wist je dat E-nummers ook in jouw voordeel kunnen werken? Een E-nummer kan bijvoorbeeld Leptine bevatten. Deze geven jouw hersenen een seintje dat je genoeg vet binnen hebt en zo kun je dus uiteindelijk meer verbranden. Gebruik dit dus in je voordeel en schudt je hormoonhuishouding door de war.
Buikgeheim 2:
Veel cardio en fitness oefeningen kunnen juist ervoor zorgen dat je meer vet krijgt en loszittende huid. Neem daarom geen tussendoortjes en laat jouw lichaam al het vet juist verbranden. Hierdoor krijg je meer vetverbranding en val je goed af.
Buikgeheim 3:
Door veel te sporten gooi je jouw hormoonhuishouding door elkaar en zul je juist jouw stofwisseling door elkaar gooien. Hierdoor val je uiteindelijk niet af en kom je wellicht juist nog aan.

Wil jij ook slank door de overgang? Koop nu dit boek!

Wacht niet langer en koop nu dit boek. Leer alles over de overgang en hoe je in deze periode op de juiste manier kunt afvallen. Het is iets waar niet veel mensen bij stilstaan, maar wel iets waar Ria jouw juist met dit boek mee kan helpen. Zij is ervaringsdeskundige en heeft veel vrouwen begeleid. Veel lezers zijn zeer tevreden over dit boek en plukken er nu de vruchten van.

Koop het Slank door de overgang boek nu met korting

 

Onze beoordeling

Slank door de overgang

€ 37,00
8.5

Kwaliteit

8.0/10

Prijs

9.0/10

Voordelen

  • Je hoeft geen moeilijke oefeingen te doen
  • Het boek bevat heerlijke recepten
  • Leer hoe je hormonen je buikvet verbranden
  • Met 4 extra bonussen

Deel dit artikel op social media