Home » Slank door de overgang kopen

Slank door de overgang kopen

Leestijd: 3 minuten

Iedere vrouw komt in de overgang. Bij de een is dat in de begin 40 bij de ander als ze 50 of ouder is. De overgang is iets wat vele vrouwen raakt en wat soms vervelend kan zijn. Toch heeft het ook veel voordelen. Veel vrouwen beseffen het niet maar er komen veel hormonen vrij. Juist in de overgang kun je dat buikje makkelijk verliezen. Je ontdekt door het Slank door de overgang boek te kopen waarom je nog steeds buikvet hebt en hoe jij jouw vetverbrandende hormonen kunt activeren. Deze vetverbrandende hormonen zitten van nature in je lijf en kunnen jou helpen om makkelijk en snel af te vallen. Bovendien zul je geen honger gevoel hebben.

Herken jezelf!

Slank door de Overgang kopenHerken jij de volgende dingen:
1. Je kijkt niet graag meer naar jezelf in de spiegel.
2. Je wordt moe van dieten.
3. Niets werkt wat je probeert.
4. Je sporturen maar het werkt niet.
5. Je kleding zit niet lekker meer.
6. Je vindt jezelf niet knap en vooral heel dik.

Dan ben jij net als Ria Kamelle een lotgenoot en is dit boek geschikt voor jou. Zij heeft een boek geschreven “Overwin je Overgang” en is overgangsconsulente. Het is dus iemand die weet waar ze het over heeft en niet zomaar ergens over schrijft. Je kunt er dus van op aan dat het uit betrouwbare bron komt. Je valt met deze methode in 7 weken een kledingmaat af. Wat wil je nu nog meer?

Over het boek en de schrijfster

Ria Kamelle heeft zelf jarenlang geworsteld met haar gewicht. Allerlei dingen heeft ze geprobeerd en ze liep tegen het volgende aan:
Ria heeft een diversiteit aan diëten gevolgd (het bekende jojo effect). Ook is ze intensiever gaan sporten zonder resultaat en ze deed buikspieroefeningen.
Ze is calorieën gaan tellen en een strak schema gevolgd, daarnaast heeft ze dure supplementen gekocht.
Ria is bij een “gespecialiseerde” voedingsconsulente geweest zonder resultaat.
Verder heeft ze heeft geen tussendoortjes meer genomen (fout).

Ze kwam erachter dat een dieet en intensief sporten haar niet hielpen om een slank figuur te krijgen. Het vernietigde haar stofwisseling en ze werd alleen maar dikker. Ze kwam erachter dat dit te maken heeft met de overgang. Daarom onderzocht ze alles en ontwikkelde ze een methode waarbij je juist van de voordelen van de overgang gebruik kunt maken.

Overgangs En!

Iedere vrouw heeft dit gen en het zit verstopt in de vetcellen van je buik. Het blijft uit tot je 35 jaar oud bent. Soms gaat het rond je 40e pas aan. j buik wordt overspoeld met allerlei hormonen. De zogenoemde overgangshormonen. Deze kunnen ervoor zorgen dat je stofwisseling verhinderd kan zijn en dat je geen buikvet verbrand. Dit wordt ook wel het “overgangs buikje” genoemd. Het vet zit dus daar in verstopt en verbranden gaat niet makkelijk.

Het doen van fitness oefeningen kan juist verkeerd zijn. Je gaat nog meer vetopslag rondom je buik, benen en heupen. Je lichaam kan haar natuurlijke afweermechanisme niet inzetten.
Dit komt doordat het vet vast zit. Je buik wordt alleen maar dikker en buikspieroefeningen werken dus niet als je 40 jaar of ouder bent.

Echter hoef je geen rare methodes te doen, rare oefeningen of naar een sportschool te gaan. Indien je weet hoe het werkt en het hormoon uit kan zetten dan kun je juist profiteren van het feit dat je in de overgang bent. Dan profiteer je van alle voordelen en val je zo af. De schrijfster van het boek vertelt er alles over. Je kunt alle informatie vinden die je nodig hebt.

Het Slank door de overgang boek kopen

In een handig stappenplan en met diverse oefeningen, tips en recepten vertelt de schrijfster hoe je het hormoon uitzet en hoe je afvalt. Het boek is zeer overzichtelijk en nu voor een lage prijs via onderstaande knop te bestellen.
Wacht daarom niet langer en bestel dit boek vandaag nog.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Slank door de Overgang?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 177,00 Tijdelijk € 37,-
Product: Slank door de Overgang
Schrijfster: Ria Kamelle

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie