Home » Ontspanning en persoonlijke ontwikkeling » Kundalini Reiki cursus review

Kundalini Reiki cursus review

Leestijd: 5 minuten

Je hebt een reiki inwijding maar wilt je verdiepen in de kundalini reiki, of je hebt gehoord over de helende effecten van een kundalini activatie en bent de Kundalini Reiki cursus van Bas Akkerman tegengekomen. Dan wil je natuurlijk wel weten of deze cursus je geeft wat je zoek. In deze review pluizen we het voor je uit.

Kundalini energie en chakra’s

Kundalini Reiki cursusKundalini energie is een concept dat al wordt beschreven in oude Hindoeïstische teksten. In het Sanskriet betekent kundalini ‘opgerolde’ en beschrijft het de levensenergie die zich langs de ruggengraat omhoog rolt. Tijdens de opwaartse beweging, in afbeeldingen vaak verbeeld door een slang, activeert het de zeven chakra’s, de zogenaamde energiecentra, die verdeeld zijn over je ruggengraat, vanaf je stuitje tot je kruin. De kundalini energie ligt vanaf je geboorte opgerold ’te slapen’ onderaan je ruggengraat. Als je de kundalini energie activeert, maakt het de energiekanalen die langs je ruggengraat lopen schoon en verbindt het de chakra’s, zodat de energie in je lichaam vrijer kan stromen. Deze activatie kan spontaan gebeuren, maar ook opgeroepen worden door onder andere kundalini reiki.

Traditionele reiki en kundalini reiki

Kundalini reiki kun je zien als een extra hulpmiddel die je naast de traditionele reiki kan gebruiken. Tijdens een reiki-sessie begeleid je de levensenergie die door je lichaam stroomt om op verschillende plekken blokkades op te heffen. Met kundalini reiki stimuleer je specifiek de energie die langs de ruggengraat op en neer gaat. De traditionele reiki gebruikt daarvoor veel verschillende handposities en symbolen. Kundalini reiki gebruikt er maar een. Tijdens een kundalini behandeling heeft de behandelde persoon altijd zijn of haar voeten op de grond, terwijl je bij een traditionele reiki behandeling ook kan liggen.

Voor wie is Kundalini Reiki

Deze cursus is er voor mensen die al reiki geven en deze willen verdiepen door ook met de kundalini energie aan de slag te gaan. Ben je iemand die al een cursus kundalini reiki heeft gedaan maar meer info zoekt, dan zul je in het lesmateriaal veel informatie vinden. Ook personen die willen leren ontspannen en beter met hun eigen energie willen omgaan, hebben profijt van deze cursus. Je leert de energie weer beter door lichaam te laten stromen en bent op een constructieve manier met kundalini bezig. Ben je meer geïnteresseerd in yoga, dan kun je ook daarmee meer energie krijgen met yoga .
Kundalini Reiki

Wie is Bas Akkerman

Bas is de eigenaar van de spirituele winkel Aurana in Hoorn en oprichter van de onlinereikicursus website. Hij heeft al 20 jaar ervaring met reiki en yoga en mag zich daarom met recht een master noemen. Tijdens zijn cursussen kwam hij er achter dat veel mensen na een cursus kundalini reiki niet genoeg houvast hadden om er gemotiveerd mee bezig te blijven. Ze misten informatie en documentatie. Bas besloot daarom deze uitgebreide cursus te schrijven en die online aan te bieden, zodat een breed publiek er profijt van kan hebben.

Waar bestaat de cursus uit

Nadat je de bestelling hebt geplaatst krijg je direct het digitale handboek in je e-mail. Het is in PDF-formaat en bevat meditaties, tips en informatie over kundalini reiki. Ook leer je de juiste technieken en handposities. Het pakket bestaat uit 3 niveaus.

  • Niveau 1 is de grote schoonmaak en bereidt jou en je lichaam voor op niveau 2. De chakra’s worden verbonden, het energiekanaal langs je ruggengraat wordt schoongemaakt en blokkades opgeruimd. Je leert in niveau 1 jezelf en anderen een behandeling geven, maar ook de energie in ruimtes en plaatsen schoonmaken. Verder verdiep je je in karmische healing en het helen van situaties en eigenschappen.
  • Niveau 2 hierin leer je de kundalini energie op te wekken. Het vuur wordt bij wijze van spreken aangestoken en stukje bij beetje wordt het energiekanaal geopend om de kundalini energie te kunnen ontvangen. Je leert de kundalini reiki meditatie en krijgt meer handvatten voor het helen van jezelf en anderen.
  • Niveau 3 is ook apart te kopen. Dit deel van de cursus leert je jouw energie een extra boost te geven en vertelt je meer over het behandelen van derden. Je verdiept je eigen kundalini beleving, krijgt extra inwijdingen die je zelf kan doen en leert om kundalini reiki inwijdingen te geven. De extra inwijding krijg om ook geboortetrauma’s, vorige levens, DNA en fysieke locaties te kunnen helen.
  • Niveau inwijdingen. Na het afronden van elk niveau krijg je op een door jouzelf gekozen eigen moment een inwijding op afstand van Bas.

Krijg je wat Bas belooft

Kundalini Reiki cursus van Bas AkkermanJe kunt de niveaus 1 en 2 apart kopen van niveau 3 los. Dit is handig als je bijvoorbeeld al een cursus elders hebt gedaan en vooral meer informatie en handreikingen zoekt. De niveaus 1 en 2 horen bij elkaar, want niveau 1 is de voorbereiding op niveau 2. Na aanmelding ontvangt je direct een e-mail met het door jou gekozen cursusboek. Volg je deze cursus dan merk je al snel dat je beter in je vel zit, je meer energie krijgt, je meer ontspanning voelt en onverklaarbare klachten of spanningssymptomen verdwijnen. Je krijgt een uitgebreid documentatie, met veel gerichte oefeningen en meditaties die je stap-voor-stap leren je eigen energie te controleren en de kundalini op te wekken. Je chakra’s zijn schoon en in connectie met elkaar, de energie banen schoner, je voelt minder blokkades en hebt een algeheel gevoel van positiviteit en geluk.

Wat zeggen andere cursisten

In de reviews en opmerkingen die we op het web konden vinden is iedereen zeer positief over Bas. Hij is persoonlijk betrokken bij het proces en prettige persoonlijkheid, wat voor de inwijdingen die je krijgt van groot belang is. Hij weet veel en heeft dat in een mooi vormgegeven pakket gegoten. Je krijgt dus heel veel informatie. Alle cursisten geven aan dat de inwijdingen echt werken, ook al zijn ze online. De lichamelijke klachten verminderen, men voelt zich mentaal en emotioneel meer in balans en energieker.

Onze mening over deze cursus

Na betaling kun je direct aan de slag, het mooi vormgegeven en duidelijk ingedeeld handboek zit meteen in je inbox. Het cursusprogramma is op eigen tempo te doen. Jij bepaalt wanneer je de inwijdingen krijgt en verder gaat met het volgende niveau. Dat is ook direct een klein minpuntje volgens ons. Je moet daarom beschikken over een flinke dosis zelfmotivatie. Ondertussen is Bas wel bereikbaar via e-mail, voor al je vragen vooraf aan de inwijding. Een ander pluspunt is dat je niet per se ingewijd moet zijn in de traditionele reiki om deze cursus te kunnen doen. Wil je toch eerst de traditionele reiki leren, lees dan onze review over de online reiki cursus van Bas.

Verder is het belangrijk te weten dat de activatie van kundalini energie niet af te dwingen is. Of het jou lukt deze te laten stromen is afhankelijk van een verschillende factoren, zoals blokkades in je energiebaan, of je die ook daadwerkelijk opgelost krijgt en of je er zelf ook 100% mentaal klaar voor bent.
Bas wil cursisten en behandelaars meer handvatten en duidelijkheid geven over kundalini reiki en daar is hij naar onze mening in geslaagd. Niveau 1, 2 en 3 kosten samen 65 euro, een mooie prijs voor de hoeveelheid informatie die je krijgt. Deze cursus zorgt daarnaast ook voor een grotere controle over de energie in je lichaam, waardoor je meer in balans bent en meer ontspannen voelt. Wij vinden dat effect in deze drukke wereld al een kleine 65 euro waard.

Klik hier om naar de Kundalini Reiki cursus te gaan

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie