Home » Geldzaken » Affiliate Marketing Revolutie review – Internet Succes Gids

Affiliate Marketing Revolutie review – Internet Succes Gids

Leestijd: 9 minuten

Geld verdienen via het internet is tegenwoordig een hot-item. Het geeft je namelijk de vrijheid om te werken waar en wanneer jij dat wilt. Er wordt dan ook veel reclame gemaakt voor speciale cursussen en trainingen waarmee iedereen zo´n leefstijl vol vrijheid zou kunnen creëren. Velen spelen in op deze trend met als gevolg dat je vaak een kat-in-de-zak koopt. Ze beloven je van alles, maar uiteindelijk is het te mooi om waar te zijn. Voorzichtigheid is dan ook geboden en daarom zijn goede reviews belangrijk. Jacko Meijaard, de maker van de Affiliate Marketing Revolutie, is ook zo’n ondernemer die beweert met slechts één a twee uurtjes werken per dag minimaal €10.000 per maand te verdienen middels affiliate marketing.

Hij wil zijn succes en kennis graag delen met anderen en heeft hiervoor de website Internet Succes gids opgericht waar je zijn training de Affiliate Marketing Revolutie kunt volgen. In deze review kom je alles te weten over Jacko Meijaard en zijn cursus. Is de Affiliate Marketing Revolutie het aanschaffen waard?

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko MeijaardVoordat er dieper in wordt gegaan op de Affiliate Marketing Revolutie, krijg je eerst antwoord op de vraag wie Jacko Meijaard is. Inmiddels heb je kunnen lezen dat deze man, geboren op Valentijnsdag 1991. Hij is de oprichter van de training die in deze review centraal staat. Maar wat is nu eigenlijk zijn verhaal?

Meijaard als tiener

Jacko Meijaard was op jonge leeftijd al een handig mannetje. Zo ontdekte hij op 14-jarige leeftijd al dat het internet een zeer geschikte plek is om geld te verdienen en bepaalde doelgroepen te bereiken. Jacko bezat dan ook destijds een eigen website rondom films, gadgets, muziek en games waarmee hij middels advertenties een klein inkomen genereerde. Hij maakte zijn middelbare school af en besloot hierna Journalistiek en Internationale Communicatie te gaan studeren in Utrecht.

Van student naar internetondernemer

Al snel ontdekte Jacko dat voor een baas werken niets voor hem was. Hij besloot na één jaar te stoppen met zijn opleiding en zichzelf volledig te gaan focussen op online ondernemen. In 2016 gaf hij zichzelf het doel om €250 per dag te gaan verdienen wat hij vervolgens in 2018 behaalde door middel van affiliate marketing. Vandaag de dag heeft hij deze €250 al een ruim aantal keer verdubbeld en verdient Meijaard minimaal €10.000 per maand. Jacko besloot dan ook vanwege dit succes zijn kennis en ervaring te bundelen in de Internet Succes Gids. Hierin legt hij stap voor stap hoe ook jij online geld kunt verdienen door middel van de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat is affiliate marketing?

marketingJacko geeft aan dat er middels affiliate marketing goed geld te verdienen valt via het internet. Het is wellicht dan ook verstandig om eerst even uit te leggen wat deze vorm van marketing precies inhoud. Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing. Adverteerders (bedrijven) zoeken affiliates (partners ) die vertellen over hun producten- en diensten. In ruil voor verkoop of kliks ontvangt de partner een bepaald bedrag. Als voorbeeld een online schoenen webshop, die graag meer klanten wil.

De webshop benaderd jou en jij zet een eigen website op over schoenen. Hier vertel je van alles over schoenen zoals de verschillende soorten, de geschiedenis, tips en laatste trends. Potentiële klanten gaan online op zoek naar informatie over schoenen. Ze komen op jouw website terecht, waar jij op slimme wijze een aantal links naar de online schoenen webshop plaats. Zodra de lezer op deze link klikt, wordt hij of zij doorverwezen naar de webshop. Dit is waar het geld begint te rollen want voor elke doorverwijzing- of verkoop ontvang jij een kleine vergoeding. Met één klik verdien je natuurlijk niet veel, maar zodra meerdere mensen klikken op jouw doorverwijzingen of je maakt meerdere websites aan in verschillende niches, kan het bedrag leuk gaan oplopen.

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een compleet stappenplan die je helpt starten met het genereren van een inkomen via het internet middels affiliate marketing. Zodra je jezelf inschrijft voor de training en de betaling hebt afgerond, ontvang je inloggegevens waarmee je in kunt loggen in het ledengedeelte van de Internet Succes Gids. Hier vind je onder meer een groot aantal waardevolle video’s die jou stap voor stap gaan uitleggen en helpen de wereld van affiliate marketing te begrijpen.

affiliate marketing revolutie cursus
De online cursus omgeving

Verschillende modules in de Affiliate Marketing Revolutie

De training is ingedeeld in verschillende modules met daarbij behorende video’s. Door de video’s stapsgewijs in chronologische volgorde te bekijken en de daarbij horende opdrachten netjes uit te voeren, krijg je een keurige eigen website als resultaat. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn het kopen van een eigen domeinnaam, het opbouwen van je eigen website, de vindbaarheid in Google en informatie inwinnen van je bezoekers. Je leert dus daadwerkelijk van A tot Z alle kleine kneepjes van het vak.

Verschillende instructievideo’s

Naast de verschillende modules, zijn er ook diverse instructievideo’s. Of je hier gebruik van gaat maken is echter aan jou zelf. Zo kun je binnen de cursus namelijk kiezen of je het WordPress Marketheme dat is ontwikkelt door Jacko wilt gebruiken of dat je liever een standaard gratis thema gebruikt. Ook met de gratis variant kun je prima jouw eigen website bouwen. Het is namelijk voor te stellen dat je zeker in het begin nog niet veel durft of kan investeren. Kies je voor de gratis optie, dan kun je de instructievideo’s gebruiken om alles goed in te stellen.

Forum

Wanneer je de cursus hebt aangeschaft kun je ook lid worden van een forum. Binnen deze hechte community worden veel berichten geplaatst. Mensen delen hier handige tips, ervaringen, maar ook kun je hier terecht voor vragen. Loop je zelf even vast of ben je even de motivatie kwijt? De groep zal jou weer in de juiste richting helpen.

Wat zijn de kosten?

Bezoek je de website van de Internet Succes Gids dan zie je al gauw een aflopend klokje verschijnen met daarbij ‘welkomstcadeau’. Zo zou je wanneer je binnen een x aantal uren besluit om met de Affiliate Marketing Revolutie te starten, kunnen genieten van een flinke korting. In plaats van de gebruikelijke €297 hoef je in dit geval maar €47 te betalen. Onder aan de website word je nogmaals gewaarschuwd dat dit echt maar een tijdelijke welkomstaanbieding is en de prijs snel verhoogd zal worden. De praktijk wijst echter uit dat dit flauwekul is. Het bedrag van €47 is namelijk al zeer lang de vaste prijs van de training.

10K Club

Wil je persoonlijke begeleiding van Jacko? Dan is er nog een optie om uit te breiden naar de 10K Club. Hier word je door middel van het persoonlijke begeleidingsplan van Meijaard getraind om ook een inkomen van €10.000 per maand te gaan behalen. Jacko geeft deze kennis echter niet zomaar weg en daardoor hangt er aan deze speciale training een iets groter prijskaartje van maar liefst €2000. Het hangt er dus maar net van af hoe gemotiveerd je bent, hoeveel je er voor over hebt om onafhankelijk te worden en hoeveel je hierin wilt investeren.

Plus- en minpunten van de Affiliate Marketing Revolutie

affilate marketing revolutieOveral zitten plus- en minpunten aan verbonden. Zo ook aan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko. Ze zijn hieronder voor je op een rijtje gezet.

Het genereren van een leuk inkomen kost tijd –

Start je met de Affiliate Marketing Revolutie, verwacht dan niet dat je binnen enkele weken al grote bedragen geld op je rekening gestort zult krijgen. Het per direct verdienen van een full-time inkomen is namelijk onmogelijk. Het genereren van een online inkomen via affiliate marketing kost tijd en veel energie.

Geen voorkennis nodig +

Wat deze training mooi maakt, is het feit dat er geen enkele voorkennis voor nodig is. In de training zelf wordt alle stof namelijk van het begin tot het eind uitgelegd. Zelfs de kleinste details worden stapsgewijs uitgelegd en behandeld. Dit maakt dan ook dat de Affiliate Marketing Revolutie voor iedereen toegankelijk is.

Zonder de juiste inzet geen resultaat –

Jacko Meijaard is een open persoonlijkheid die zegt waar het op staat. Zonder de juiste inzet en motivatie zul jij dan ook nooit bakken met geld gaan verdienen. Beschik je niet over voldoende doorzettingsvermogen? Dan is het aanschaffen van deze Affiliate Marketing Revolutie weggegooid geld.

Goede prijs/kwaliteit verhouding +

Voor de training betaal je een bedrag van €47. Er mag absoluut gezegd worden dat je veel waar voor je geld krijgt voor dit relatief kleine bedrag. Zo tikken de vraagprijzen van andere internetondernemers voor hun trainingen al snel bedragen van een paar honderd tot wel duizenden euro’s aan. De training vak Jacko is echter net zo uitgebreid en waardevol. Een heel dik pluspunt dus.

De concurrentie wordt steeds groter –

De online wereld is de afgelopen paar jaar flink toegenomen. Zo komt de een na de andere website of webshop uit de grond schieten. Dit zal de aankomende jaren alleen nog maar verder groeien wat betekent dat de concurrentie steeds groter wordt en het ook steeds lastiger zal worden om in de top zoekresultaten van Google terecht te komen.

Forum +

We sluiten positief af met het forum, want ook dit kan gezien worden als een groot pluspunt. Als cursist krijg je namelijk toegang tot een grote en actieve community waar je terecht kunt met je vragen en ervaringen en tips kunt ontvangen van andere affiliate marketeers. Loop je even vast of ergens tegen aan? Dan zijn er duizenden mensen die jou kunnen helpen.

internetsuccesgids forum
internetsuccesgids forum

Ervaringen met Jacko Meijaard

Steeds vaker zie je reclames voorbij komen van mensen die jou laten geloven dat je met slechts enkele handelingen onwijs veel geld kunt verdienen online. Echter blijkt het overgrote deel van deze reclames niet doen wat ze beloven. De vraag is dan ook is Jacko Meijaard wel te vertrouwen?

Reviews

Niets is zo waardevol als ervaringen en meningen van anderen. Kijkend naar de reviews omtrent Jacko Meijaard, de Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie komen er verrassend genoeg eigenlijk alom positieve berichten tevoorschijn. Zo wordt Jacko veelal geprezen voor zijn begeleiding en coaching en valt er ook regelmatig te lezen dat Jacko Meijaard een expert is in zijn vakgebied die anderen motiveert om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Daarnaast is hij goed te bereiken en hebben een aantal mensen hem ook persoonlijk ontmoet wat als zeer inspirerend en positief ervaren werd.

Naast de positieve berichten over Jacko Meijaard zelf, zijn de beoordelaars ook goed te spreken over de Affiliate Marketing Revolutie. Zo wordt de cursus interessant en leerzaam genoemd en geven zijn cursisten aan er echt iets aan gehad te hebben. De stapsgewijze uitleg wordt geprezen en ook het ledengedeelte van de Internet Succes Gids wordt gewaardeerd om de behulpzaamheid van andere leden en tevens van Jacko zelf.

Het Algemeen Dagblad

In 2018 werd Meijaard gevraagd voor een flink interview in het Algemeen Dagblad waarbij het thema ‘een 4 uur durende werkweek’ centraal stond. Hierin vertelde hij openlijk over zijn leven en het online ondernemen. Jacko maakt in het interview onder meer duidelijk dat niets komt aanwaaien en dat je hard zult moet werken om dingen te bereiken. Dit geldt ook voor Meijaard zelf. Zo vertelde hij onder andere dat wanneer zijn vrienden in het weekend op stap waren, hij thuis zat om aan zijn websites te werken.

Meijaard op YouTube

Meijaard zit niet stil en is ook actief op YouTube. Hier zijn dan ook verscheidene video’s te vinden waarin Jacko van alles uitlegt over affiliate marketing en tips geeft. Deze video’s zijn voor iedereen toegankelijk en gratis te bekijken. Jacko Meijaard laat niet alles voorkomen als een groot sprookje waarbij je slapend rijk wordt. Hij laat namelijk ook de risico’s zien en benadrukt dat je hard zult moeten werken wil je succes behalen. Dit valt dan ook zeker te waarderen.

Jacko Meijaard is betrouwbaar

Uit bovenstaande informatie kan geconcludeerd worden dat Jacko Meijaard absoluut betrouwbaar is en er geen sprake is van oplichterij. Zijn cursisten zijn alom positief en dat hij werd gevraagd voor een groot interview in het Algemeen Dagblad betekent ook wel dat hij een echte bekendheid is binnen de affiliate marketing wereld. Daarnaast is Jacko ook keurig netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de handelsnaam ´Meijaard Media´ wat tevens bevestigd dat de Internet Succes Gids volkomen legitiem en betrouwbaar is

Deelnemen aan de Affiliate Marketing Revolutie ja of nee?

Op deze vraag kan enkel en alleen volmondig JA worden beantwoord. Het is zeker aan te raden om deze training van Jacko Meijaard te volgen wanneer jij een online inkomen wilt gaan genereren door middel van affiliate marketing. Er kan zelfs rustig gezegd worden dat de aanschafprijs voor deze cursus wat aan de lage kant ligt gezien de hoeveelheid waardevolle informatie die je krijgt. Dankzij de stapsgewijze, duidelijke uitleg kun je ook zonder kennis deelnemen aan deze cursus en uiteindelijk mooie resultaten behalen. Een goede mindset, inzet en doorzettingsvermogen zijn echter wel essentieel en je zult hard moeten werken om de weg naar vrijheid te kunnen bereiken.

Eén ding is in ieder geval zeker en dat is dat Jacko Meijaard een betrouwbare, hard werkende internet ondernemer is die expert is in zijn vakgebied en oprecht anderen wil helpen bij het behalen van dezelfde successen via zijn Affiliate Marketing Revolutie.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Internet succes gids Affiliate marketing revolutie?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 297,00 Tijdelijke actie € 47,00
Product: Internet succes gids Affiliate marketing revolutie
Oprichter: Jacko Meijaard

Ga naar de kortingspagina

Veelgestelde vragen

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een compleet stappenplan die je helpt starten met het genereren van een inkomen via het internet middels affiliate marketing.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een betrouwbare, hard werkende internet ondernemer, die expert is in zijn vakgebied en oprecht anderen wil helpen bij het behalen van dezelfde successen via zijn Affiliate Marketing Revolutie.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Voor slechts € 47,- krijg je een grote hoeveelheid waardevolle informatie. Dankzij de stapsgewijze, duidelijke uitleg kun je ook zonder kennis deelnemen aan deze cursus en uiteindelijk mooie resultaten behalen.

 

Onze beoordeling

Affiliate Marketing Revolutie - Internet Succes Gids

€ 47,-
9.5

Prijs

9.8/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.3/10

Support

10.0/10

Voordelen

  • Geen voorkennis nodig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Forum met zeer veel informatie

Nadelen

  • Het genereren van een leuk inkomen kost tijd
  • Zonder de juiste inzet geen resultaat
  • De concurrentie wordt steeds groter

Deel dit artikel op social media

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie