Home » Ontspanning en persoonlijke ontwikkeling » Review De Sleutels van Geluk en Succes

Review De Sleutels van Geluk en Succes

Leestijd: 7 minuten

Iedereen wil succes in het leven. Maar hoe bereik je dat? Ben je op zoek naar de juiste stappen naar een succesvol leven, dan is het e-boek De sleutels van geluk en succes van Frank de Moei iets voor jou. Lees verder en ontdek de inhoud van het e-boek, de meningen van andere gebruikers en maak aan het einde de juiste beslissing voor jezelf.

Persoonlijk succes

Persoonlijk succes is belangrijk. Je succesvol voelen geeft het leven zijn zin, je voelt je positief en bent trots op jezelf. Maar succes is iets heel persoonlijks. Iedereen heeft een ander idee over succes en daarom is het belangrijk te weten wanneer jij je succesvol voelt. Heb je dat duidelijk, dan zul je minder energie steken in dingen die niet belangrijk voor je zijn en twijfel je niet meer of je iets niet anders had moeten doen. Het e-boek De sleutels van geluk en succes belooft je te helpen zo snel mogelijk je doelen duidelijk te hebben. Of dat ook zo is, dat bespreken we in deze review.

Is dit e-boek wat voor jou?

Ervaar je moeite om je doelen te bereiken in je leven? Voel je je daardoor minder gelukkig dan dat je weet dat zou kunnen? Wil je succes hebben in je carrière maar weet je niet hoe? Is het tijd om je leven te veranderen, maar voel je de kracht niet om nieuwe gewoontes door te voeren? Dan leer je in het e-boek De sleutels van geluk en succes je wellicht de juiste stappen die je dichter bij je doel brengen.

De schrijver van het e-boek

De sleutels van geluk en succes is een e-boek geschreven door lifecoach Frank de Moei. Met zijn bedrijf Capedium Coaching en de website Newstart.nl heeft Frank al duizenden mensen geholpen een gelukkiger en succesvoller leven te leiden. We zijn heb al een paar keer tegengekomen met onder andere de volgende e-cursussen: Nooit meer zorgen of stress Betere relaties met iedereen en Blijvend zelfvertrouwen Op zijn website vind je ook vele artikelen over geluk en succes. En nu heeft hij ook het e-boek dat er op gericht is om jou te helpen een beter leven te creëren. Frank heeft ruime ervaring met coachen en heeft de opleidingen positieve psychologie en life coaching gevolgd. Hiermee heeft hij een hoop kennis in huis gehaald, wat ook te merken is aan de goed verkopende cursussen van Frank.

Het e-book

De Sleutels van Geluk en Succes

Het digitale boek geeft je een 4-stappenplan, die je volgt via 21 hoofdstukken verdeeld over 4 onderwerpen. In elk hoofdstuk krijg je vragen die je inzichten geven over je eigen handelen zodat je je doelen op een snelle manier bereikt. Hieronder bespreken we even kort de inhoud van de hoofdstukken.

Ontwikkel een houding die succes aantrekt

Dit is het eerste deel dat dieper ingaat op wat succes is en waarom we het nastreven en bestaat uit de volgende hoofdstukken:

 • De belangrijkste sleutel naar succes, waarin je de meest belangrijke reden van wel of geen succes behalen leert.
 • Kies de juiste overtuigingen, vertelt je over het effect van de juiste overtuigingen en gaat op zoek naar welke overtuigingen je tegen houden.
 • Stel jezelf goede vragen, onderzoekt welke vragen jij jezelf de hele dag stelt en hoe je wel de juiste vragen kunt stellen.
 • Overwin je Angst, waarin je handvatten krijgt om je eigen angsten te overwinnen en sneller tot een positief resultaat te komen.
 • Waar je bereid toe moet zijn, legt je het bestaan van de Bottleneck uit, het grootste struikelblok waardoor je nog niet hebt bereikt wat je zo graag zou willen.

Ontwikkel succesvolle relaties

Dit is het tweede deel van het e-boek, die dieper ingaat op relaties en waarom het belangrijk is de juiste mensen om je heen te hebben.

 • Hoe iedereen je kan helpen, leert je op de juiste manier hulp vragen, zodra je het niet meer alleen kunt.
 • De snelste manier om echt contact te maken, krijg je de sleutel aangereikt die je helpt om meer interesse te tonen in anderen en daardoor met hen dieper contact te maken.
 • Hoe je voorkomt dat je wordt teleurgesteld, bespreekt de verschillen tussen mensen, vertelt je waarom je anderen niet kunt veranderen en waarom soms mensen niet bij je passen.
 • De beste maatstaf voor relaties, onderzoekt hoe je met mensen omgaat en of je in relaties ook echt 100% jezelf kunt zijn, of waarom niet.

Bepaal je doel en bereik succes

Het derde deel van het e-boek en het eerste deel waarin je echt aan de slag moet met jezelf. Je leert ook de enige belangrijke regel tot succes.

 • Volg je passie, leert je waarom het belangrijk is om te doen wat je leuk vindt.
 • Creëer je eigen standaard, helpt je een bepaalde standaard voor je zelf te creëren, waaraan jij vindt dat jouw leven moet voldoen, wil je succesvol zijn, maar ook waarom je daarvoor nooit naar anderen hun leven moet kijken.
 • Waar je succes niet afhankelijk van is, bespreekt dat de mate van succes bijvoorbeeld niet afhangt van de hoeveelheid harde werk je er in stopt en leert je waar je je succes wel aan af moet meten.
 • Hiermee bepaal jij jouw koers, bekijkt de invloed die instinct en je onderbuikgevoel hebben om de juiste weg te belopen.
 • Wat altijd blijft terugkomen tot je het oplost, over hoe problemen maar blijven opduiken, als je ze niet daadwerkelijk oplost.
 • Hoe je het meeste uit je tijd haalt, leert je hoe je beter met je tijd kunt omgaan en hoe je die het beste indeelt.
 • Hoe je versneld resultaat krijgt, vertelt je hoe je sneller resultaat behaalt en hoe je daarom dingen anders moet aanpakken.

Geniet van je succes

Dit is het laatste deel van het e-boek en leert je dat je moet genieten van je successen, ook van de kleine overwinningen tussendoor.

 • Mis geen moment meer, leert je op een andere manier naar het verleden te kijken en je meer te richten op de toekomst.
 • Maak je geen zorgen, geeft je tips over hoe je je minder zorgen maakt over alles.
 • Over zelfacceptatie, ontdek je meer over jezelf, over je normen en waarden, maar ook waar je goed in bent.
 • Maak ruimte in je leven, helpt je bij het ruimte maken in je agenda, zodat je ook meer ontspanning in je leven ervaart.
 • Stel je succes niet uit, geeft je genoeg redenen om vooral vandaag aan de slag te gaan en niet steeds je doelen voor je uit te schuiven.

Bonus

Naast het e-boek de sleutels van geluk en succes krijg je als bonus ook nog het e-boek Inzicht In Je Kracht. Een boek vol inspiratie voor het ontdekken van je eigen kracht. Leer de 10 redenen waarom je je doelen nog niet hebt bereikt, hoe je veranderingen kunt doorvoeren en nog veel meer.

Wat Frank je belooft

Op de website belooft Frank dat je met zijn e-boek elk doel in je leven kunt bereiken, zolang je het stappenplan volgt. Hij leert je de effectieve technieken aan die succesvolle mensen al jaren gebruiken, zodat elk doel in je leven binnen handbereik ligt. Je leert welke overtuigingen je stoppen, succesvolle relaties te onderhouden, jezelf beter te accepteren en te genieten van de successen die je behaalt.

Maar krijg je dat ook?

Na je bestelling krijg je een e-mail met het 147 pagina’s tellende e-boek in pdf-formaat naar je toegestuurd. In een aparte e-mail krijg je ook de bonus. De twee pdfs kun je direct downloaden en zijn voor altijd in je bezit. Dit e-boek is geen cursus. Je krijgt wel tips en vragen aan het einde van de hoofdstukken, maar het is aan jou of je er ook wat mee doet. De indeling van de hoofdstukken is logisch en de stappen volgen elkaar netjes op. Je moet ze dus ook echt achter elkaar doen.

Je kunt het boek op je eigen tempo doornemen, zo kun je de tijd nemen die je nodig hebt om de inzichten tot je door te laten dringen. Zo heb je de grootste kans dat je ook echt je doelen bereikt, je zelfvertrouwen vergroot en je een succesvol leven krijgt. Maar of je alles uit dit e-boek haalt, ligt volledig aan jouw inzet. Wil je succes hebben, moet je eerst aan jezelf werken. Lees je het e-boek snel door, zonder actief met de vragen aan de slag te gaan, dan werkt het niet. Het vraagt van jou inzet en motivatie om ook echt naar jezelf te durven kijken en je eigen gedachten, gedrag en obstakels te veranderen.

Wat andere lezers zeggen

Op de website van Frank vind je positieve verhalen van lezers die met het e-boek aan de slag zijn gegaan. De vragen die Frank stelt hebben veel impact en zetten aan tot zelfreflectie. Ze geven aan dat ze hun gedachten hebben kunnen omdraaien. Daardoor verschuiven er bij veel mensen overtuigingen en denken ze veel positiever over het leven. Velen zijn nu veel beter in het kiezen van hun eigen richting en willen minder voldoen aan de verwachtingen van anderen. Het boek heeft bij velen dan ook het enthousiasme aangewakkerd om nog meer nieuwe doelen te stellen en nog meer uit het leven te halen.

Onze mening

Op dit moment koop je het e-boek de sleutels van geluk en succes met 50% korting en betaal je nog maar 17 euro. Daarvoor krijg je ook nog eens het e-boek inzicht in je kracht erbij. Voor een pakket als deze is dat heel weinig geld. Als je actief met de vragen aan de slag gaat, verdiep je al snel het inzicht over jezelf en je leven. Het stappenplan is makkelijk te volgen, in elk leven en voor alle doelen toe te passen. Frank zijn schrijfstijl is makkelijk en positief, hij gebruikt geen moeilijke woorden en is zo bruikbaar voor iedereen.

Eigen inzet

In het e-boek leer je wat je moet doen om succesvol te zijn. Als je de vragen goed gebruikt dan zet je van alles in beweging in je leven. Maar het is wel iets anders dan een coachingstraject. Je doet dit namelijk op eigen kracht, inzet en tempo. Je leert in wezen jezelf te coachen, gewoon thuis op de bank, maar dat vergt wel een bepaalde mate van inzet. Je hebt immers geen vaste afspraak met een coach wat een stok achter de deur zou kunnen zijn.

Echte meerwaarde

De bonussen bij sommige e-boeken en cursussen zijn niet relevant, maar Frank zorgt voor een echte meerwaarde met zijn bonus e-boek. Je krijgt nog meer inzichten, die je normaal gesproken niet zomaar krijgt. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk en snel in te passen in je leven.

De sleutel tot geluk en succes

Ben je opzoek naar succes en geluk in je leven en weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan met dit boek. Voor de prijs hoef je het niet te laten, maar het effect is groot. Frank weet waar hij het over heeft, zoek je de sleutel tot geluk en succes? Dan is de aanschaf van dit e-boek de beste eerste stap die je kunt nemen.

Ben je geïnteresseerd in De Sleutels van Geluk en Succes?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Ga naar de kortingspagina

 

Onze beoordeling

De Sleutels van Geluk en Succes

€ € 17,-
9.3

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 •  

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie