Home » Gezonde voeding » Gezonde voeding tips » Rapid fatloss Jesse van der Velde – review

Rapid fatloss Jesse van der Velde – review

Leestijd: 7 minuten

Ben je het zat om steeds weer op dieet te gaan, maar daarnaar elke keer weer op je oude gewicht terecht te komen? Hou je niet zo van de sportschool, maar weet je dat het beter is als je wat kilootjes kwijt raakt? Ben je opzoek naar een blijvende oplossing, dan is Rapid fatloss van Jesse van der Velde misschien wel de challenge die je nodig hebt.

Verbrand je suiker of vet?

Grof genomen zijn er twee manieren om energie uit je voedsel te halen: door het verbranden van suiker of het verbranden van vet. Wil je gewicht verliezen, dan is het belangrijk dat je vet verbrandt. Maar door onze hedendaagse levensstijl en eetgewoontes zijn onze lichamen in de ‘suiker verbranding stand’ terecht gekomen. Het nadeel van deze stand is dat je lichaam juist veel vet opslaat, precies daar waar jij het niet wilt hebben.

Jojo-effect

Veel van de diëten die je tegenwoordig kunt volgen houden daar geen rekening mee, want ze zetten je lichaam niet in de vetverbranding. Ze zijn ook nog eens strikt of zo anders dan je eigen eetpatroon dat ze niet makkelijk zijn vol te houden. As je er mee stopt, verval je makkelijk weer in je oude patroon en komen alle verloren kilo’s er gewoon weer aan. Met zijn Rapid fatloss methode belooft Jesse van der Velde dat dit jojo-effect niet hebt en dat je de kilo’s voor altijd kwijt bent, op een makkelijke manier, zonder veel te veranderen. Laten we in deze review kijken of hij deze belofte ook kan nakomen.

Eindelijk blijvend resultaat

Ben je al meerdere keren begonnen met afvallen, maat lukt het je niet om de kilo’s blijvend kwijt te raken? Kom je na het diëten steeds weer aan? Geef je een dieet elke keer weer snel op, omdat het te streng of saai is? Ben je opzoek naar een dieet dat je een blijvend resultaat geeft? De Rapid fatloss methode van Jesse is dan geschikt voor jou.

Wie is Jesse?

Jesse van der VeldeJesse van der Velde is de auteur van de bestsellers Voor Altijd Jong en Vetkiller workout, maar ook schrijver van meerdere e-cursussen en eigenaar van het bedrijf Superfoodies. Ze schreven al eerder reviews over zijn producten en is dus geen onbekende voor ons. Ondertussen is hij al 15 jaar een voedingscoach, die al vroeg in zijn leven begon met zijn passie: mensen helpen met hun gezondheid. Al de kennis en ervaring heeft hij uiteindelijk samengebracht in zijn programma de Rapid fatloss challenge.

Wat krijg je als je Rapid fatloss koopt?

Rapid fatloss is een challenge en een stappenplan in een. Je krijgt een e-boek waarin je alles krijgt uitgelegd, dit is je handboek voor de 21 dagen waarvoor je de challenge aangaat. Het uitgangspunt van Jesse is dat je lichaam weer in de vetverbranding zet, zo kilo’s sneller verliest en dat je dit op een gezonde manier doet. Geen poedertjes en supplementen, maar echt voedsel dus.

De 6 stappen

rapid fatloss jesse van der veldeStap 1 Activeer motivatie In deze stap leer je om je diepere bronnen van motivatie te ontdekken en actief in te zetten, zodat je steeds je drive vindt om door te gaan met deze challenge.

Stap 2 Word weer een “vet verbrander” Door het specifieke voedingsplan zet je de vetverbranding in je lichaam aan. Je krijgt voedingsadviezen, recepten en boodschappenlijstjes, om je lichaam te stimuleren overtollig vet te gebruiken als bron van energie.

Stap 3 Je honger gevoelens onder controle te krijgen Honger en een trek in zoet saboteren elk dieet, maar door de juiste voedingsmiddelen kun je die onder controle krijgen, wat afslanken veel gemakkelijker maakt.

Stap 4 Vet verbranding workouts Naast een goed dieet is beweging ook belangrijk om vet te verbranden. Je krijgt een hele reeks video’s met korte oefeningen van ongeveer 30 minuten. Per workout krijg je meerdere varianten, zodat je ze altijd kunt doen, ook wanneer je lang niet hebt gesport.

Stap 5 Calorie restrictie In deze stap krijg je uitleg over calorie restrictie en waarin dit verschilt met het calorieën tellen waar veel diëten zich op baseren. Calorie restrictie komt voort uit het feit dat je niet overdadig kunt eten, maar waarom het belangrijk is wat je wel eet.

Stap 6 Tekorten aanvullen Een van de peilers van de methodes van Jesse is verbeteren van het hormonaal balans en het in balans brengen van de darmflora. Hierdoor verbetert de algehele gezondheid. Hij zorgt daarom dat in dit programma je tekorten in vitamines en mineralen weer worden aangevuld.

Bonussen bij Rapid fatloss

Op het moment vans schrijven krijg je bij de aankoop van de Rapid fatloss challenge maar liefst 9 bonussen van Jesse. We stippen ze hieronder even kort aan:

  • Bonus 1: Motivatie en video coaching, je krijgt 9 coaching video’s die je het inhoudelijke deel van het programma vertellen.
  • Bonus 2: Recepten video’s, waarin Jesse je laat zien hoe je super snel de meest gezonde gerechten maakt. Hij vertelt je zijn trucs en tips.
  • Bonus 3: Boodschappenlijstjes, apart voor elke week van de challenge.
  • Bonus 4: Strategisch vasten met tussenpozen plan, waarin je de voordelen van Intermittent Fasting ontdekt en hoe je die strategisch toepast en sneller resultaat behaalt.
  • Bonus 5: e-boek 11 gezonde snackrecepten voor kinderen mee naar school, met daarin de gezonde dingen die je je kids mee kunt geven naar school.
  • Bonus 6: e-boek 12 gezonde lunchrecepten voor mee naar je werk, met daarin gemakkelijke en gezonde lunchgerechten, die je zo mee naar je werk neemt.
  • Bonus 7: e-boek De 30 gezondste recepten met 5 ingrediënten of minder, handig voor als je weinig tijd hebt om te koken.
  • Bonus 8: Emotioneel Eten de Baas cursus, is een 3-delige training die je helpt te ontdekken wat je emotionele triggers zijn van jouw eetgedrag.
  • Bonus 9: Toegang tot onze besloten Facebook groep, waarin andere leden recepten en hun verhalen delen. Ook het team van Jesse is actief in deze groep aanwezig.
rapid fatloss bonussen
Rapid fatloss – Het complete programma

Koop het complete programma Rapid fatloss nu met 83% korting

Wat Jesse je belooft

Boven aan zijn webpagina prijkt al direct zijn grootste belofte: ontdek hoe je in de komende 21 dagen snel overtollig vet verbrandt en dat op een gezonde manier. Daarnaast belooft hij zonder schroom dat die kilo’s er met zijn methode nooit meer aan komen, zonder dat je de calorieën moet gaan tellen. Hij belooft je ook nog dat je je na dit programma je je gezonder zult voelen dan daarvoor.

Maar krijg je dat ook?

Dit programma is gebaseerd op meer dan 60 wetenschappelijke studies, honderden wetenschappelijke principes en de jarenlange ervaring van Jessen van der Velden. Het is een nieuwe manier van naar eten kijken, naar je emoties en je gedrag. De menu’s bevatten alleen gezonde en verse ingrediënten dat de vetverbranding geactiveerd. Het is eigenlijk een licht keto-dieet, wat zijn effect bewezen heeft. Maar het vraagt wel inzet van jouw kant. Je kunt niet blijven eten wat je altijd at en er zit geen einddatum aan dit programma: wees je er bewust van dat dit een programma voor de rest van je leven is. Je moet dus bereidt zijn eerlijk naar jezelf te kijken en je eetgedrag te veranderen.

Wat andere kopers zeggen over Rapid fatloss

Naast dat de meeste reviews vooral gaan over het verliezen van flink wat kilo’s, denk aan tussen de 5 en 15 kilo in de eerste maand, zijn er blijkbaar ook andere voordelen te behalen met Rapid fatloss. Acne verdwijnt, ook bij volgers op latere leeftijd, er is meer energie om weer te sporten, men voelt zich fitter en helderder van geest. De suikerdip verdwijnt en dat is een van de redenen om dit stappenplan makkelijker vol te houden. De recepten zijn lekker en makkelijk te maken, het stappenplan is begrijpelijk en goed onderbouwt. Keer op keer wordt vermeldt dat Jesse zijn enthousiasme en kennis je motiveert om door te blijven gaan met zijn Fatloss challenge.

Ons oordeel over Rapid fatloss

Op dit moment koop je Rapid fatloss van Jesse van der Velde met een flinke korting voor maar 37 euro. Uit ervaring weten we dat je van Jesse veel waard voor je geld krijgt en dit geval is dat zeker ook zo. Je krijgt voor deze kleine prijs een uitgebreid programma dat alles beslaat: voeding, beweging tot motivatie. Daarnaast krijg je ook nog eens 9 bonussen die je helpen deze challenge tot een succes te maken.

Zelf doen

Je krijgt van Jesse voor 3 weken boodschappenlijstjes en menu’s, een aantal bonus receptenboeken en workouts, maar verder moet je zelf de 6 stappen uit zijn methode volgen. Je moet het zien als een e-boek waarin hij je uitlegt wat zijn methode inhoudt. De basis is een dieet dat je een in een van ketose brengt, waardoor je meer vet gaat verbranden.

Hergebruikt

Ondanks dat alles in een nieuw jasje is gegoten, zijn de meeste modules en bonussen ouder materiaal van Jesse. En dat is op zich geen probleem. Zijn methode slaat nog steeds aan en is goed onderbouwt. Je merkt wel dat de oudere onderdelen, zoals de video’s van de workouts en de cursus Emotioneel Eten van een mindere kwaliteit zijn, maar dat neemt niet weg dat ze hun doel behalen.

Makkelijk vol te houden

Door dat Rapid fatloss geen crashdieet is en je geen zware voedselrestricties krijgt, is dit programma goed vol te houden. Je ervaart geen honger en de makkelijke recepten zorgen ervoor dat je met plezier in de keuken aan de slag gaat met verse producten. Je het eigenlijk niet het idee dat je op dieet bent, want ook je familie leden kunnen gewoon met je mee eten.

Aanvullen tekorten

Door ons koolhydraatrijke menu bouwen we in de loop van de jaren langzaam een tekort op aan vitamines, mineralen en goede vetten. Doordat je gezonder gaat eten, met de juiste voedingsstoffen vul je automatisch deze tekorten weer aan. Je hormonale balans en darmflora verbetert, wat samen alleen maar goed is voor een betere gezondheid en hogere fitheid.

Volledig programma Rapid fatloss

Alles bij elkaar krijg je voor 37 euro een volwaardig programma, waarmee afvallen makkelijk haalbaar is. Je kunt het langer volgen dan de 21 dagen die Jesse je geeft, je herhaalt simpel weg het programma. Wil je voor eens en altijd van dat jojo-effect af en een dieetprogramma dat je wel kunt volgen, koop dan nu Rapid fatloss voor maar 37 euro.

Koop Rapid fatloss nu met 83% korting

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie