Home » Proteïnerijke Recepten Pakket – review

Proteïnerijke Recepten Pakket – review

Leestijd: 5 minuten

Je bent opzoek naar gevarieerde proteïnerijke recepten die niet veel kosten, makkelijk klaar te maken zijn en je natuurlijk de juiste hoeveelheden eiwitten leveren. Dan ben je waarschijnlijk al het Proteïnerijke Recepten Pakket van de Droog Trainen Academie tegengekomen en wil je weten of dit pakket wat voor je is. In dit artikel leggen we je uit waar het pakket uit bestaat, of je bij de Droog Trainen Academie in goede handen bent en wat wij van het pakket vinden, zodat jij een uitgebalanceerde keuze over de aankoop kan maken.

Waarom ga je proteïnerijk eten

Proteïnerijke ReceptenAls je gaat sporten en bijvoorbeeld meer spiermassa wilt kweken dan hoor je als eerste tip vaak dat je meer eiwit moet eten. Maar waarom is dat zo? Eiwitten, of proteïnen, zijn de bouwstoffen van het lichaam. Ze herstellen en versterken de spieren, doordat het de eiwitten omzet naar aminozuren. Deze aminozuren zijn niet alleen belangrijk voor de spieropbouw, maar ook voor de celvernieuwing en je spijsvertering. Vanwege dat laatste wordt een eiwitrijk dieet ook vaak ingezet om af te vallen. Doordat proteïnen langzamer worden verteert dan bijvoorbeeld vetten, verbrand je de overtollige vetten in je lichaam. En omdat proteïnen over het algemeen meer verzadigend zijn dan bijvoorbeeld koolhydraten, heb je minder snel honger en verlang je niet meer zo gauw naar iets zoets.

Koop het Proteïnerijke Recepten Pakket nu met tijdelijke korting

Wie zijn de makers van het Proteïnerijke Recepten Pakket

De website waar je het pakket kan kopen is een onderdeel van de Droog Trainen Academie. De oprichters Henry en Tinus kwamen er achter dat ze maar met mate recepten met de juiste verhoudingen macronutriënten op het internet tegen kwamen. Wil je de spiermassa laten groeien dan heb je een bepaalde hoeveelheid eiwit in je dieet nodig en dat schorte eraan bij veel, niet eens gevarieerde, recepten die ze vonden. Met de hulp van diëtisten en persoonlijke trainers hebben ze hun eigen receptenboek gecreëerd, waar jij nu ook gebruik van kan maken. De jongens van de Droog Trainen Academie worden steeds populairder en kunnen genieten van zo een kleine 37.000 volgers op Facebook. Hun blog staat vol tips over droog trainen en op de website vind je nog meer veel verkochte pakketten die je helpen een mooi, gezond en gespierd lichaam te krijgen. Deze mannen weten waar ze over praten.

Voor wie is het pakket bedoeld

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is in eerste instantie bedoeld voor sporters, met name krachtsporters, die bewust met hun voeding willen omgaan en het besef hebben dat een goed eiwit balans in je dieet het halve werk is. Natuurlijk moet je zelf aan de slag in de keuken, maar je bent ervan overtuigt dat vers voedsel de beste bron is van de nodige macronutriënten. Wil je afvallen en de vetverbranding van je lichaam stimuleren door meer eiwitten te eten, dan is dit boek ook voor jou een goede bron van vele gevarieerde en lekkere recepten. Het e-boek is geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Wat zit er in het pakket

Proteïnerijke Recepten PakketHet hoofdonderdeel van het Proteïnerijke Recepten Pakket is het receptenboek met 75 proteïnerijke recepten. Het is een e-boek in PDF-formaat, wat je kunt bekijken vanaf elk apparaat en wat is onderverdeeld in drie delen. Deze zijn 25 proteïnerijke ontbijtrecepten, 25 proteïnerijke lunchrecepten en 25 proteïnerijke dinerrecepten

Bij elk recept staat een foto, een ingrediëntenlijst en een duidelijke stap-voor-stap beschrijving. Daarnaast vind je bij elk recept de hoeveelheden van de macronutriënten, waardoor je makkelijk een menu kunt samenstellen dat de juiste hoeveelheid eiwitten, vetten en koolhydraten bevat.

Bonussen

Een goed digitaal aanbod kan tegenwoordig niet meer zonder bonussen. Ook Henry en Tinus geven je er een aantal cadeau. Naast de 75 recepten voor een uitgebalanceerd menu krijg je van hun ook de volgende vier extra’s.

  • Proteïnerijke smoothies, met 25 verschillende smoothie recepten, die je kunt nemen als tussendoortje, als maaltijd vervanger, energie boost voor een training of hersteldrankje na de training.
  • Proteïnerijke snacks, want ja, soms willen we tussendoor toch ook iets lekkers. Met deze 20 snacks stil je de drang naar de verkeerde tussendoortjes en weet je dat je wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.
  • Proteïnerijke salades, omdat je soms niet veel tijd of geen zin hebt om uitgebreid in de keuken te staan kokkerellen, hebben de jongens van de Droog Trainen Academie ook aan 25 salades gedacht. Snel klaar en toch voedzaam.
  • Proteïnerijke dressings, omdat die kant en klaar dressings vaak ongezond zijn, krijg je er 10 recepten met de gezonde varianten bij.

Krijg je wat wordt belooft

Of je krijgt wat Henry en Tinus je beloven is natuurlijk ook afhankelijk van jouw doorzettingsvermogen. Een sportief lichaam, met een laag vetgehalte en een mooie spiermassa ligt niet alleen aan de juiste voeding, maar ook aan de combinatie met de juiste training. Ondanks dat komt met de 155 recepten uit dit boek deze droom zeker een stap dichterbij. In het pakket vind je gezonde en proteïnerijke recepten met veel variatie en fantasie. Ze zijn makkelijk klaar te maken, de uitleg zit goed in elkaar en de ingrediënten zijn makkelijk en goedkoop te vinden in de supermarkt.

Bij elk recept staat het aantal vetten, koolhydraten en proteïnes per persoon, wat het berekenen van de juiste hoeveelheden per dag makkelijker maakt. In de inleiding krijg je daarnaast een korte uitleg over de werking van deze macronutriënten op jouw lichaam en waardoor je met deze recepten niet alleen je spiermassa laat groeien maar ook je overall prestaties in de sportschool verbetert.

Meningen van derden

Op de website van het receptenboek vind je drie recensies van gebruikers. Verder is er op de website van de Droog Trainen Academie genoeg positieve meningen te vinden, niet alleen over dit pakket. En hun Facebookpagina staat vol met positieve opmerkingen van klanten. Dit pakket wordt vaak gebruikt als aanvulling op hun trainingspakketten, wat laat zien dat een goed uitgedacht dieet ook je prestaties bevordert. Verder is er op het internet een klein aantal reviews te vinden, ook van een aantal jaar geleden. Dit pakket blijkt al een tijdje in omloop te zijn wat voor ons een teken is dat het nog steeds een veel verkocht product is.

Onze eindconclusie

Voor de prijs van 27 euro krijg je volgens ons een uitgebreid receptenboek in digitaal formaat. De recepten zien er mooi uit, er is duidelijk tijd en energie gestoken in de layout en in de recepten zelf. De ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen en meestal niet duur, waardoor een eiwitrijk menu makkelijk betaalbaar blijft, in tegenstelling van de recepten die je vaak op het internet vindt. Als klein minpuntje vinden wij het gemis van een tabel waarin je kunt berekenen hoeveel jij per macronutriënt nodig hebt. Deze berekening moet je nu elders zelf uit gaan zoeken.

Voor vegetariërs en flexitariërs is dit pakket een uitdaging, er staan namelijk vooral recepten met vlees in. De Droog Trainen Academie is zeker van zijn zaak en geeft je een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Maar wil je eerst weten of de recepten wat voor je zijn, kun je er 3 gratis downloaden om te proberen voordat je het boek koopt. Wat ons betreft een pakket dat zijn geld waard is, vol gevarieerde eiwitrijke recepten voor een uitgebalanceerd menu waar je lang profijt van zal hebben, niet alleen in de keuken maar met je prestaties in de sportschool.

Koop het Proteïnerijke Recepten Pakket nu met tijdelijke korting

 

Onze beoordeling

Proteïnerijke Recepten Pakket

€ 27,00
9.3

Kwaliteit

8.5/10

Prijs

10.0/10

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie