Home » Perfect Slapen in 7 Stappen – review

Perfect Slapen in 7 Stappen – review

Leestijd: 5 minuten

Ben je het zat om uren wakker te liggen en gebroken op te staan? Voel je je de hele dag suf en heb je weinig concentratie door een slaap tekort? Wil je van de slaappillen af en zoek je een natuurlijke manier oplossing voor je slaapprobleem? In deze review bekijken we het Perfect Slapen in 7 stappen plan en zodat je aan het einde weet of deze cursus wat voor jou is.

Cursus of medicatie

Het nemen van slaaptabletten lijkt een makkelijke oplossing voor een betere nachtrust, maar veel medicijnen kunnen juist verslavend zijn. Je lichaam raakt langzaam aan de medicijnen gewend en daardoor heb je steeds meer nodig om in slaap te komen. Stop je met de medicatie, dan kan je slaapprobleem zelfs groter zijn dan voorheen. Een slaapcursus met een goed stappenplan die het probleem bij de wortel aanpakt, geeft je handvatten voor een betere nachtrust voor de rest van je leven.

Wie schreef deze cursus

William van der KlaauwWilliam van der Klaauw is de schrijver van de cursus Perfect Slapen. Op het net vind je niet veel informatie over hem, maar op zijn webpagina verklaart hij slaapexpert en ervaringsexpert te zijn. Uit eigen ervaring met een slechte nachtrust heeft hij zijn eigen methode in 7 stappen gegoten. Uit ervaring weet hij de medische wereld niet veel kennis heeft over slaapproblemen. Je wordt al gauw van het kastje naar het muurtje gestuurd en gaat veelal met een doosje slaappillen weer naar huis. William is er van overtuigd dat de oplossing in je zelf ligt en dat je op een natuurlijke manier je slaapprobleem kan oplossen. Op zijn webpagina slaapwijzer.net deelt hij veel gratis informatie over slapen en de problemen die daar bij kunnen ontstaan. Zijn bedrijf staat netjes ingeschreven in de Kamer van Koophandel.

Voor wie is cursus

De cursus is geschreven voor mensen die al langer problemen met slapen hebben en na vele vergeefse pogingen nog steeds uren wakker liggen, moe opstaan en zich de hele dag suf voelen. Als je bereidt bent tijd en moeite te steken in nieuwe technieken en deze te implementeren in je dagelijkse routine dan is Perfect slapen in 7 stappen voor jou misschien wel de oplossing die je zocht.

Wat krijg je thuis

Perfect slapen in 7 stappenAls je het Perfect slapen in 7 stappen programma bestelt, krijg je een uitgebreid pakket thuisgestuurd dat bestaat uit de volgende onderdelen.

Een fysiek boek.

Na de bestelling krijg je binnen een dag het boek thuis, waarin de 7 stappen worden uitgelegd. Het boek heeft in 120 pagina’s vol technieken om beter te slapen. Enkele van de 7 stappen bespreken we verderop in deze review.

Een digitale versie van het boek

Na aankoop krijg je direct toegang tot het online cursus gedeelte. Hier kan je de PDF- versie van het boek downloaden.

Een maand lang persoonlijke ondersteuning

Dit helpt je jouw specifieke slaapprobleem te ontdekken en toegespitste oplossingen te krijgen. Je hebt de hele maand ook de mogelijkheid om persoonlijke vragen aan William te stellen.

Een slaapchecklist

Deze lijst helpt je om de theorie daadwerkelijk toe te passen en kun je naast je bed neer leggen, zodat je zeker weet of je alle methodes en technieken hebt toegepast en niks vergeten bent.

De online cursus Dieper Slapen

Een extra cursus van 8 dagen als aanvulling op de 7 stappen. Met deze cursus leer je meer over een diepe slaap en krijg je uitleg over de REM slaap.

De 7 stappen

De methode van William bestaat uit 7 stappen op weg naar een betere slaap en een uitgeruster leven. William verklapt natuurlijk niet alle stappen maar aan de vier die hij benoemt op zijn site, laten ons zien dat hij wel degelijk een goed onderbouwde methode verkoopt. Enkele van de stappen zijn;

  • Afrekenen met angst, spanning en malende gedachten
  • De juiste hormonen aanmaken op het juiste moment
  • Het ‘gelijk zetten’ van je biologische klok
  • Herstel en versterk de natuurlijke schommeling van je lichaamstemperatuur

Bonussen

Een goed aanbod heeft ook altijd wat bonussen voor de snelle beslissers. Als je het Perfect Slapen in 7 stappen programma nu koopt krijg je er de volgende extra’s bij.
Kalmeer je Gedachten en Val in Slaap Een e-boek dat 10 beproefde technieken bespreekt zodat je zonder piekeren je bed in gaat.
Welterusten Snacks In dit kleine receptenboekje vind je gezonde snacks waardoor je sneller in slaap valt.
Een maand lang toegang tot besloten community Op dit platform vind je veel informatie en tips van internationale slaapdeskundigen.
Crystal Waters Met deze mp3 van 30 minuten krijg je rustgevende muziek waardoor je ontspant en beter in slaap valt.

Krijg je wat wordt beloofd

perfect slapen in 7 stappenHet boek is makkelijk leesbaar door het eenvoudig taalgebruik. De methode is makkelijk toepasbaar en de goed onderbouwde theorie is op een heldere manier beschreven. William belooft je dat je sneller in slaap valt en uitgerust wakker wordt. Je krijgt een diepere slaap, bent minder vaak tussendoor wakker en hebt weer energie om van je dag te genieten. Met deze methode ga je stap-voor-stap opzoek naar de wortel van je probleem.

Je vindt een effectieve oplossing die speciaal bij jou past, zodat de kans heel groot is dat je voor altijd van je probleem af komt. Het uitgangspunt is een natuurlijke oplossing vinden, welke bij jou van binnen zit. Dat betekent dat de methode staat of valt met jouw inzet. Ben je bereidt de tips en technieken daadwerkelijk in je leven in te passen, dan vergroot je het succes van deze cursus. Ben je opzoek naar een snelle oplossing, dan zal deze cursus je niet brengen wat je wilt.

De mening van anderen

Op de website slaapwijzer.net vind je positieve reviews van cursisten. Ook als je even googelt vind meerdere reviews over deze methode. De meeste mensen zijn zeer te spreken over de cursus en behalen binnen enkele dagen al goede resultaten, slapen beter, voelen zich uitgeruster, meer ontspannen en gelukkiger. Diegene die van de garantie gebruik hebben gemaakt, kregen ook daadwerkelijk hun geld terug.

Ons eindoordeel

Het Perfect Slapen in 7 stappen programma zit gedegen in elkaar en helpt je met 7 verdiepende stappen beter te slapen. Het zijn niet zomaar trucjes die je leert, maar wetenschappelijk bewezen technieken die echt werken. Het vraagt dan ook inzet van jou om deze toe te passen. Maar omdat ze ook echt werken, blijft je motivatie hoog om de volgende stap toe te passen. Een grote plus vinden wij dat William altijd aanwezig is. Hij reageert snel op e-mails en je krijgt een maand lang ondersteuning bij het onderzoeken van jouw slaapprobleem. Daarnaast kun je altijd bij hem terecht met je persoonlijke vragen.

Met wat je allemaal in het pakket krijgt, inclusief een fysiek boek dat je altijd op je nachtkastje kan leggen, is de 37 euro die het pakket nu kost een schijntje. Zeker vergeleken bij de kosten van een levenslang gebruik van medicatie of een bezoek aan de psycholoog. Een goede nachtrust is veel meer waard dan dat en met de 90 dagen niet goed geld terug garantie is het zeker de moeite van het proberen waard. Dus ben je opzoek naar de oorzaak van jouw slaapprobleem en wil je daar gedegen oplossingen voor krijgen, dan raden we je zeker aan het Perfect slapen in 7 stappen programma te proberen.

Klik hier voor het boek Perfect Slapen in 7 Stappen

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie