Home » Gezonde voeding » Dieet en afvallen tips » Obesigard review

Obesigard review

Leestijd: 7 minuten

Afvallen met enkel een pil per dag, is het echt mogelijk? Obesigard belooft je dat je met hun natuurlijke supplement van je overgewicht afkomt. Maar is dat echt zo? Lees het in deze review, waarin we Obesigard ervaringen van andere gebruikers bespreken, de ingrediënten onder de loep nemen en je vertellen wat wij van dit product vinden.

Snel afvallen

Snel je overtollige kilo’s kwijtraken, jaren lang is het weggezet als onmogelijk en zelfs ongezond. Zeker bij te veel overgewicht of obesitas wordt gezegd dat te snel gewicht verliezen gevaarlijk kan zijn. Maar in de afgelopen jaren is de kennis over voeding alleen maar gegroeid en ontdekt waarom mensen te dik zichzelf overeten. Door het eten van de verkeerde voeding stopt het signaal dat we vol zitten en dat we voldoende hebben gegeten. Obesigard belooft je dat hun natuurlijke voedingssupplementen het hongergevoel wegneemt en het signaal dat je vol zit weer activeert. Wil je Obesigard kopen, lees dan vooral verder om te ontdekken of dit supplement ook echt werkt.

Voor wie is Obesigard?

snel afvallenObesigard is speciaal samengesteld voor volwassen personen vanaf 18 jaar met overgewicht. Wil je snel en op een gezonde manier afvallen dan is Obesigard geschikt voor jou. Obesigard wordt afgeraden voor vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven. Ook moet je het buiten het bereik van kinderen houden.

Wie produceert Obesigard?

Het was even zoeken welk bedrijf er achter Obesigard schuilgaat. Maar op de webpagina en op het internet vonden we her en der de informatie die we zochten. Obesigard is een product dat wordt geproduceerd in Nederland door een bedrijf dat de naam Jobacom Pharma B.V. draagt. Net als Morningstar Pharma, waarover we al eerder over hun product detox ontgiften een review schreven valt dit bedrijf onder Klemans Groep B.V. Ook Jobacom Pharma verkoopt voedingssupplementen in onder andere het erotische marktsegment, maar ook afslankproducten en gezondheidsproducten gericht op de 40+ markt.

Sabinsa

De drie werkzame stoffen in Obesigard worden geproduceerd door Sabinsa Corporation. Sabinsa is een voedingssupplementen bedrijf uit Amerika die als missie het leveren van natuurlijke producten voor menselijke functionele voeding en welzijn heeft. Ze willen daarnaast dat hun producten een goede wetenschappelijke onderbouwing hebben en uitgebreid getest zijn. Sabinsa heeft meer dan 100 gestandaardiseerde natuurlijke extracten op de markt gebracht en heeft meer dan 120 wetenschappers in dienst die doorlopend onderzoek doen. De oprichter, dokter Muhammed Majeed, is geboren in India en introduceerde de Ayurveda, de traditionele Indiase geneeskunde, in de Verenigde Staten.

Wat belooft Obesigard?

obesigardOp hun verkooppagina belooft Obesigard dat je met hun voedingssupplement snel en gezond afvalt, je makkelijk gemotiveerd blijft om je dieet vol te houden en met Obesigard afvallen dus een eitje is. Dat komt doordat Obesigard de eetlust onderdrukt en de energieverbranding stimuleert.

Waar bestaat Obesigard uit?

Obesigard is een voedingssupplement dat je op een positieve manier helpt met het krijgen van een gezond gewicht. De bedoeling is dat je 2 maal daags een capsule inneemt: ’s ochtends een half uur voor het ontbijt en ’s avonds een half uur voor het avondeten. Door de capsules met voldoende water in te nemen kunnen de ingrediënten in Obesigard snel hun werk doen. Een capsule bevat 250 mg van de mix van de speciale ingrediënten.

Klik hier om Obesigard te bestellen

Hoe het werkt

De belangrijkste oorzaak van overgewicht is dat mensen teveel eten, omdat ze de signalen van hun lichaam niet meer ‘horen’. Ze hebben niet door dat ze eigenlijk al vol zitten en het lijkt alsof ze nog steeds honger hebben. De ingrediënten in Obesigard helpen de eetlust te remmen en het signaal weer te laten werken. Ook hebben mensen met overgewicht een te lage energieverbranding. De ingrediënten in Obesigard zorgen voor een snellere verbranding en dus gewichtsverlies.

Ingredienten

Obesigard is een supplement dat is samengesteld uit drie natuurlijke ingrediënten, die Sabinsa Corporation maakt. Deze ingrediënten zitten als gepatenteerden extracten in de capsules. Hieronder bespreken we de drie werkzame natuurlijke extracten.

ForsLean

ForsLean® is een extract dat wordt gewonnen uit de wortels van de Coleus forskohlii, die in de Ayurveda al eeuwen wordt gebruikt. Deze plant, familie van van de munt en lavendel, bevat de werkzame stof Forskolin. Forskolin zorgt voor een keten van reacties in het lichaam, waardoor de chemische processen gereguleerd worden en je lichaam overgaat op de verbranding van energie en de vet in de lichaamscellen. Dit gebeurt doordat forskolin de werking van cAMP overneemt.

Bij overgewicht maakt het lichaam zelf te weinig cAMP aan, waardoor er minder calorieën worden verbrand. Door de werking van forskolin wordt dat ondervangen. Met andere woorden, de vetreserves worden aangesproken voor de levering van energie aan je lichaam. ForsLean® helpt je dus met gezond en snel afvallen. Een andere plus is dat het helpt bij de opbouw van spiermassa. En meer spieren is meer verbranding en dus val je meer af.

CarCitrin

CitrinCarCitrin® is gemaakt van de schil van tamarinde vruchten. Deze vrucht lijkt op een pompoen en komt oorspronkelijk uit Afrika maar groeit tegenwoordig ook in Zuidoost-Azië. zit. Tamarinde zit boordevol anti-oxidanten, maar ook met hydroxycitroenzuur. Dit zuur heeft een positieve werking op de lever en een remmende werking op het enzym citraat-lyase. De lever maakt hierdoor minder vet aan en slaat daardoor ook minder vet op in de lichaamscellen. CarCitrin® onderdrukt daarnaast ook nog eens de eetlust door ervoor te zorgen dat de hersenen een signaal afgeven dat de maag vol is.

BioPerine

BioPerineBioPerine® is afkomstig van de vrucht van de zwarte peper. Hierin zit de werkzame stof piperine. Na de oogst worden de pepervruchten in de zon gedroogd, wat de kwaliteit van het extract verhoogt. Het verhoogt de thermosgenese werking in het lichaam, dit is het stofwisselingsproces in onze cellen, het proces waarbij voedingsstoffen omgezet worden in energie. Door BioPerine® worden voedingsstoffen beter opgenomen en verbetert de stofwisseling in het algemeen. Maar ook dit extract verhoogt de energieverbranding, waardoor gewichtsverlies wordt gerealiseerd.

Maar val je ook af?

Obesigard belooft dat de natuurlijke ingrediënten je helpen bij gezond en snel afvallen, maar geven daarnaast ook aan dat de capsules alleen goed werken in combinatie met gezonde voeding en een genoeg beweging. De capsules zijn meer een soort van ondersteuning en niet een wondermiddel op zich. Het vraagt dus wel degelijk een verandering van leefstijl en eetgewoontes om het gewenste gewichtsverlies te behalen. Dat is wat wij denken, maar wat zeggen andere gebruikers?

Obesigard ervaringen

Op de website van Obesigard vonden we een aantal reviews en ervaringen van gebruikers, die natuurlijk allemaal positief waren. Ook ontdekten we na wat meer onderzoek dat er in 2013 een kleine test is geweest onder 5 personen met overgewicht die gratis een maand Obesigard probeerden. Van een aantal van deze personen vind je steeds hun ervaringen terug op het internet. Daarnaast zijn de foto’s op de verkoopwebsite twijfelachtig. Het is niet goed uit te maken of ze wel of niet bewerkt zijn. Verder hebben we gezocht naar reviews op andere verkoopsites zoals Bol.com. Daar zagen we dat over het algemeen iedereen gewichtsverlies ervaart en tevreden is met het product. Maar daartussen komen ook af en toe negatieve ervaringen voor. Laten we ze eens bekijken.

Positieve Obesigard ervaringen

Veel van de positieve opmerkingen gaan erover dat men al binnen een weer merkte dat het supplement werkte. Men viel af, iets wat soms als niet meer haalbaar leek. We zagen dat men na de kuur tussen de 10 en 15 kilo afgevallen was. Een ander positief effect was dat men ook veel gezonder is gaan eten. Het supplement was een steun in de rug om de levensstijl en eetgewoontes te veranderen. Men had ook niet het idee met een dieet bezig te zijn. Men bleef gemotiveerd en telde de dagen niet meer af tot het voorbij was. Ook was men tevreden over de snelle levering en een goede klantenservice.

Negatieve Obesigard ervaringen

In de paar negatieve verhalen die we vonden, viel vooral op dat men enorm veel darmklachten had, wel de eetlust verminderde maar men niet afviel of had verwacht meer af te zijn afgevallen in een maand. Ook kreeg een enkeling geen geld terug gekregen, ondanks dat er sprake was van een niet goed geld terug garantie.

Onze mening

120x120-obesigardObesigard koop je in potten van 60 capsules, wat genoeg is voor een maand. Een pot kost je 21 euro, wat in vergelijking met een voedingscoach natuurlijk veel goedkoper is. Of het veel of weinig is voor wat je krijgt, hangt af van hoeveel jij over hebt om eindelijk van je overgewicht af te komen.

Ander levensstijl

Een pilletje per dag en afvallen terwijl je slaapt dat is natuurlijk iets wat we allemaal willen, maar voor duurzaam afvallen moet je toch echt je manier van leven veranderen. Wil je snel en gezond afvallen, dan hoort daar ook voldoende beweging en gezonde voeding bij. Daarom is Obesigard een ondersteuning, maar geen definitief middel voor gewichtsverlies.

Onduidelijkheid

Obesigard en het bedrijf Jobacom Pharma B.V. vallen onder de Klemans Groep B.V. Op de website staat dat Klemans Groep deze gebruikt ‘om te bemiddelen bij de verkoop van deze producten’. Op hun eigen website introduceren ze zich als een onderneming die zich specialiseert in internetmarketing, waarbij ze hun producten en diensten vooral online aanbieden. Dat klinkt wat vaag, maar ze plaatsen wel alle officiële informatie op al hun websites.

gezond bezig zijn

Veilig

Doordat Obesigard bestaat uit enkel natuurlijke extracten kun je het net zolang gebruiken tot je je streefgewicht hebt bereikt, dit in tegenstelling tot veel vergelijkbare producten. Ook daarna kun je Obesigard gebruiken ter ondersteuning van het behoud van je streefgewicht.

Stap voor stap

Veel diëten vragen een hoop discipline, zijn streng, demotiverend en daardoor vaak niet vol te houden. Je hebt de hele dag honger, bent de dagen aan het aftellen en moet van de ene op de andere dag een heel andere voedingsschema aanhouden. Met Obesigard heb je dat niet. Je hebt geen honger, ja mag stapje voor stapje je leefstijl aanpassen en je hoeft je met de hulp van deze capsules niet uit te sloven in de sportschool.

Obesigard kopen

Obesigard lijkt inderdaad het nieuwe wondermiddel tegen overgewicht, maar of dit ook voor jou geld, is per situatie en persoon anders. Dan is de niet goed, geld terug regeling een uitkomst. Probeer Obesigard een maand uit en heb je geen bevredigend resultaat, krijg je gewoon je geld terug. De perfecte manier om Obesigard te proberen.

Klik hier om Obesigard te bestellen

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie