Home » Gezonde voeding » Gezonde voeding tips » Nutrifoodz greens detox review

Nutrifoodz greens detox review

Leestijd: 8 minuten

Je wilt natuurlijk elke dag groenten en fruit eten, maar je in drukke leven heb je niet echt tijd om uitgebreid te gaan koken, laat staan bewuster te gaan leven en een voor een gezonde, vegan lifestyle te kiezen. Het merk Nutrifoodz biedt uitkomst. Het richt zich namelijk op vegan producten en hun Nutrifoodz Greens Detox is een makkelijke, stressvrije oplossing om elke dag je dosis gezonde plantaardige superfoods binnen te krijgen.

Vegan detox

Ondanks dat je lichaam zich dagelijks ontgift, is het in onze huidige wereld wel een grote uitdaging. We worden dagelijks blootgesteld aan gifstoffen in de lucht, schoonmaakmiddelen, huidverzorgingsproducten en voedsel. Elke dag een portie ontgiftende Greens drinken helpt je lichaam beter te ontgiften en zijn ook nog eens 100% vegan, wat de wereld en jouw lichaam alleen nog maar gezonder maakt.

Voor wie is Nutrifoodz Greens Detox ?

Greens Detox is geschikt voor iedere volwassene. Wil je je gezondheid naar een hoger niveau te tillen, maar is het moeilijk om dagelijks genoeg fruit en groenten te eten? Zoek je een alles-in-één superfood poeder waarmee je zonder veel tijd kwijt te raken meer dan 20 superfoods binnen krijgt? Dan is Greens van Nutrifoodz wat voor jou. Waarom? We leggen je het uit in deze review.

Wie is Nutrifoodz?

nutrifoodz green detoxWe kennen Nutrifoodz van hun Nutrifoodz Gold Milk poeder, waar we eerder een review over schreven. Maar ze verkopen nog meer: maaltijdshakes, vitamine en mineralensupplementen, proteïnerijk brood en pancakes. In januari 2018 was de oprichter van Nutrifoodz, Stefan Heurterre, niet tevreden met hoe onze wereld er voor stond. De mensen eten slecht en dat draagt ook nog eens bij aan de opwarming van onze aarde. Om daar iets aan te doen begon hij Nutrifoodz: met praktische vegan voeding voor onderweg wil Stefan en zijn team je inspireren je lichaam gezond en fit te houden, terwijl je een minimale impact op het klimaat en de dieren hebt.

Drie stappen

Nutrifoodz zet deze ideologie ook om naar hun bedrijfsmissie. Ze hebben daar drie belangrijke punten voor hun bedrijf uit gedestilleerd:

  • 1. Opwarming aarde tegengaan door 100% plantaardige en duurzame geteelde voeding te produceren. Op al hun verpakkingen staat de CO2 waarde.
  • 2. Transparant zijn over de impact en herkomst van hun ingrediënten.
  • 3. Actief actie ondernemen om de aarde extra af te koelen door 1% van de omzet te doneren aan Justdiggit.

Op hun website vind je naast alle producten ook een blog over food, mind, body en impact, foto’s van het team en informatie over het bedrijf inclusief het nummer van de KvK.

Wat ze beloven met Nutrifoodz Greens Detox

Nutrifoodz wil plantaardige en duurzame voeding aanbieden en een levensstijl voor een betere planeet promoten. Hun 100% plantaardige voeding is voornamelijk ontwikkeld voor onderweg. Nutrifoodz Greens Detox garandeert je de aanbevolen dagelijkse portie fruit en groenten. Ze zeggen dat Greens je helpt aan een detox van schadelijke stoffen, waardoor je het opgeblazen gevoel, hardnekkig vet en constipatie kwijt raakt, je het tekort aan voedingsstoffen aanvult en je vermoeidheid verdwijnt.

Wat je krijgt

Nutrifoodz Greens Detox zit in een zak van 300 gram voor 60 porties van 5 gram. In de poeder zitten 21 superfoods in poedervorm, waarmee je in een handomdraai een lekkere shake klaar maakt. Je kiest zelf of je Greens Detox 1 of 2 keer per dag inneemt, het mengt met water, sap of plantaardige melk. Het beste moment om Greens te drinken is de ochtend.

Klik hier om Nutrifoodz Green Detox te bestellen

De ingrediënten van Nutrifoodz Greens Detox

Wat zijn dan die superfoods die Nutrifoodz in deze detox heeft gedaan? Naast de superfoods zit er in de poeder ook stevia, banaan poeder, kokosmelkpoeder, zonnebloemlecithine en arabische gom. Laten we de echte werkzame ingrediënten van Greens Detox eens van dichterbij bekijken.

Spirulina

spirulinaDeze blauwalg wordt al eeuwen gebruikt en komt voor in mineraalrijke zoutwatermeren in Mexico en Afrika. Deze alg is een goede bron voor plantaardig eiwit essentiële aminozuren, ijzer en calcium. Spirulina wordt erkend vanwege de leverbeschermende werking en de antioxidatieve eigenschappen die het bezit.

Chlorella

Deze andere zoetwateralg werd in de jaren 60′ gezien als veelbelovende voedselbron, omdat het hoog in eiwitten is en veel gezonde meervoudig onverzadigde vetten bevat, maar wordt nu gebruikt in supplementen vanwege de hoge concentratie voedingsvezels, vitaminen en mineralen.

Kurkuma

Kurkuma extractKurkuma is beroemd om de ontstekingsremmende capaciteiten, maar het verbetert ook de vetvertering, beschermt tegen gifstoffen en geeft je spijsvertering een positief zetje. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat het ook helpt tegen welvaartsziekten. Kurkuma is namelijk een krachtige antioxidant die je lichaam helpt te beschermen tegen vrije radicalen.

Zwarte peper

In peper zit piperine wat de spijsvertering op gang zet, maar ook de opname van andere voedingsstoffen bevordert. Zwarte peper en kurkuma zie je vaak samen in supplementen, omdat piperine er voor zorgt dat kurkuma wel 20 keer beter wordt opgenomen.

Spinazie

Deze groene bladplant bevat veel foliumzuur, wat je lichaam helpt bij het vrijmaken van energie. Daarnaast zit er ook het belangrijke mineraal magnesium in, vitamine K en eiwitten.

Boerenkool

Boerenkool bevat veel antioxidanten, vitamine A en C, calcium en vezels, waardoor het goed is voor de spijsvertering. Daarnaast heeft het door de chlorofyl ook detoxerende eigenschappen.

Broccoli

Broccoli zit vol met vitamines en mineralen. Denk daarbij aan vitamine C, K en A, maar ook vitamine B6 en vitamine B2. Daarnaast bevat het foliumzuur, mangaan, calcium, magnesium en kalium. Broccoli werkt als een antioxidant door sulforafaan.

Kokosnootwater

kokosnootwaterKokosnoot zit vol met kalium en helpt je lichaam de ingrediënten van alle superfoods makkelijker in je bloed op te nemen, doordat het bijna identiek is aan het menselijke bloedplasma.

Gember

Gember wordt al eeuwen gebruikt vanwege de geneeskrachtige werking bij maag- en spijsverteringsproblemen. Het heeft ook een antioxidatieve en ontstekingsremmende werking. Gember bevat kalium, koper, vitamine B6, calcium, magnesium en mangaan. Door de vele enzymen helpt het bij de opname van voedingsstoffen.

Blauwe bes

Uit onderzoek is gebleken dat blauwe bessen een hoge antioxidant waarde hebben. Daarnaast bevatten ze een mix aan mineralen, zoals calcium, magnesium, ijzer en fosfor, die bijdragen aan gezonde botten.

Rode Biet

In rode bieten zit folaat en mangaan, betaïne en foliumzuur. Deze verbeteren de spijsvertering en de afvoer van gifstoffen. De vitamine A en C helpen het immuunsysteem te verbeteren.

Gerstegras

Gerstegras bevat een plantaardige eiwit, die door het lichaam goed wordt opgenomen. Daarnaast zitten er enzymen, vitaminen, mineralen, carotenoïden, pigmenten en fytonutriënten in. Ook bevat gerstegras chlorofyl, wat bekend staat als een krachtige antioxidant.

Wortel

Het stofje bètacaroteen in wortel wordt in ons lichaam omgezet in vitamine A. Maar in wortel zitten ook de vitamine B, C, E en K. Wortelen bevatten ook veel vezels, natrium, kalium, fosfor, ijzer, magnesium, koper en zink.

Lucuma

Deze groengele vrucht uit de Andes heeft een hoog gehalte aan vitamines en mineralen, zoals vitamines B, betacaroteen, ijzer, calcium, kalium en fosfor. Lucuma is rijk aan antioxidanten, heeft daardoor een ontstekingsremmende en immuunsysteem versterkende werking.

Acerola

acerolaDeze kersachtige bes uit Indië heeft een oranje kleur en is opvallend hoog aan vitamine C. Het blijkt ook dat deze bes goed werkt tegen ontstekingen en helpt met het verbeteren van je immuunsysteem.

Camu Camu

Ook deze vrucht uit het Amazone Regenwoud zit vol met vitamine C en antioxidanten. Camu Camu beschikt over fytochemicaliën, antioxidanten en myrtillin galluszuur, waardoor het de weerstand verhoogd en wordt gebruikt ter voorkoming van herpes.

Moringa

Deze boom, afkomstig uit het Himalayagebergte, bevat voedingsstoffen die de algehele gezondheid ondersteunen en een geneeskundige werking hebben. De bladeren bevatten maar liefst 13 vitamines en mineralen, eiwit en vezels. Moringa poeder bevat ook kalium, vitamine C A, E, K en B complex, zink, magnesium en ijzer.

Citroengras

Citroengras staat bekend om het hoge ijzergehalte en de ontgiftende werking, het is goed voor je alvleesklier, de lever, je nieren en je blaas. Het heeft een stimulerend effect op het zenuwstelsel door fosfor en foliumzuur en ook een positief effect op de goede bacteriën in darmen.

Ashwagandha

Deze plant verhoogd de weerstand tegen ziekte, toxines en lichamelijke en psychische stress. Verder verbetert het de conditie van lichaam en geest.

Wat vinden andere gebruikers van Nutrifoodz Greens Detox?

Op het internet vinden we vooral gebruikerservaringen van Greens Detox op de website van Nutrifoodz zelf. Dat zijn natuurlijk positieve reacties, wat niet een eerlijke mening geeft. Na wat dieper onderzoek vonden we een paar reviews op reviewsites en ook hier was de ervaring vooral positief. De effecten vanNutrifoodz Greens Detox blijken dicht bij de beloftes van Nutrifoodz te liggen.

Veel gebruikers merkten een positieve verandering in de darmen en spijsvertering: de stoelgang ging ineens een stuk makkelijker. Sommigen hadden ook een vol gevoel na het nemen van de shake, waardoor ze toch wat kilo’s kwijt zijn geraakt. De meerderheid voelde zich energieker en minder moe in de morgen. Ook het gevoel van rust, te weten dat je alles binnenkrijgt wat je nodig hebt per dag op een gemakkelijke manier, viel op. De smaak werd door iedereen als lekker ervaren.

Ons oordeel over Nutrifoodz Greens Detox

Nutrifoodz Green DetoxVoor 47 euro koop je 300 gram poeder, wat goed is voor 60 porties. Je hebt dus genoeg voor 2 maanden. Dit betekent dat een portie je 0,78 euro kost, wat natuurlijk veel goedkoper is dan zelf de winkel instappen en alle ingrediënten kopen. Daarnaast hoef je zelf niet in de keuken te staan. Makkelijker kunnen ze je het niet maken. Wil je het goedkoper? Dan kun je je abonneren als Nutriaan, zodat je a altijd de beste deal hebt, zonder je zorgen te maken over wanneer je weer moet bestellen.

Afvallen met Nutrifoodz Greens Detox

Greens Detox is geen maaltijdvervanger en ook geen dieet supplement, maar de ontgiftende werking zal je wel helpen wat kilo’s af te vallen. Als een aanvulling op een dieet is het dan ook perfect, omdat het ook de tekorten aanvult. Als je een dieet van zwaar bewerkte voedingsmiddelen en veel granen niet verandert, zal Greens Detox je niet veel helpen. Het vereist dus wel een verandering in levensstijl.

Alles in een

De 21 superfoods samen zorgen ervoor dat je alle benodigde voedingsstoffen in een keer binnenkrijgt. Deze ingrediënten zijn ook nog eens biologisch en klimaatbewust geteeld, waardoor de ontgiftende werking optimaal is. Ook hier geldt weer dat je je lichaam helpt door ook minder gifstoffen tot je te nemen in je dagelijkse eten.

Lekker makkelijk

In 30 seconden heb je je shake klaar voor onderweg. Het is makkelijk te bereiden, wat goed past in een druk ochtendschema. Je hoeft zelf niet op zoek naar alle ingrediënten in de keuken met de sapmachine aan de slag. Wat Nutrifoodz zegt: hun shakes zijn perfect voor on the go.

Verpakking

De missie van Nutrifoodz komt ook terug in hun verpakking. Ondanks dat daar nog meer duurzame beslissingen in genomen gaan worden, vermelden ze wel hun CO2 impact en leveren ze expres geen plastic wegwerp maatlepeltje bij elke zak. Met een theelepeltje weeg je perfect af wat je nodig hebt. Een zak is voor twee maanden, maar de poeder lijkt na een maand wel wat minder vers.

Duurzaam Vegan

goed voor onze planeetGreens Detox is een volledig plantaardige shake met duurzame ingrediënten, die goed opneembaar zijn. Daarnaast zijn de superfoods GMO vrij en vind je in de shake ook geen soja, suiker en lactose. Greens Detox is door de gerstegras niet 100% glutenvrij. Nutrifoodz neemt daarnaast ook actief actie voor een betere planeet door te besparen op waterverbruik en CO2-uitstoot, een samenwerking aan te gaan met Justdiggit en voor elke 1% omzet te doneren aan de Regreen Revolution.

Start met ontgiften met Nutrifoodz Greens Detox

Ontgift je lichaam en verbeter je spijsvertering met alle gezonde superfoods in één drankje. Nutrifoodz Greens Detox garandeert je je dagelijkse inname van groenten en fruit, zonder te winkelen, zonder blender en zonder afwas! Probeer het nu zonder risico met de 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Klik hier om Nutrifoodz Green Detox te bestellen

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie