Home » Gezonde voeding » Gezonde voeding tips » Nutrifoodz gold review

Nutrifoodz gold review

Leestijd: 9 minuten

Slapeloze nachten, ze breken je op. Je lichaam voelt jaren ouder en zelf ben je veel prikkelbaarder. Maar om nu meteen naar de slaappillen te grijpen is ook weer zo wat. Dan is een natuurlijke oplossing natuurlijk veel beter. Dat is wat Nutrifoodz je belooft met hun nachtthee Gold. In deze uitgebreide review bekijken we wat voor een bedrijf Nutrifoodz is, welke werkzame ingrediënten er in Nutrifoodz Gold zitten en of andere gebruikers ook echt tevreden zijn met dit product, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Wat is golden milk

Ook wel bekend als kurkuma latte, is golden milk een warm drankje vol gezonde kruiden. De goudgele kleur dankt het aan het belangrijkste ingrediënt: kurkuma. Meestal zit er in golden milk ook zwarte peper, gemberpoeder en kaneel, komt het van oorsprong uit India waar ze het al duizenden jaren drinken om de geneeskrachtige werking. Volgens de Ayurveda helpt het tegen griep, verkoudheid, hart- en vaatziekten en andere moderne kwalen. Het wordt ook vaak als nachtthee gedronken voor een goede nachtrust. Dat is ook de reden waarmee Nutrifoodz hun golden milk in de markt zetten: een drankje wat je drinkt voordat je gaat slapen en wat de nachtrust zou bevorderen.

nutrifoodz gold

Voor wie is Nutrifoodz Gold geschikt?

Nutrifoodz Gold kan iedereen drinken, mits je geen intolerantie hebt voor de 100% natuurlijke ingrediënten. Wil je je gezondheid naar een hoger niveau tillen, ’s nachts eindelijk eens goed slapen en in de morgen fris en fruitig opstaan? Dan is Nutrifoodz Gold zeker het proberen waard. Wil je een alles-in-één poeder zodat je niet zelf alle ingrediënten bij elkaar hoeft te scharrelen en in de keuken aan de slag te moeten, dan is deze poeder voor jou de oplossing. Gold van Nutrifoodz is de go-to voor klimaatbewuste mensen die hun mentale en fysieke gezondheid belangrijk vinden.

Wie zijn Nutrifoodz?

Nutrifoodz is een online winkel waar ze hun eigen voedingssupplementen verkopen. Naast de verkoopwebsite hebben ze ook een blog waar ze hun kennis en recepten delen. Hierin lijkt Nutrifoodz op elk ander voedingssupplementen bedrijf. Maar ze hebben een hele eigen kijk op de wereld, zaken doen en gezondheid. Je kunt zeggen dat ze daar heel bewust mee omgaan. Naast hun grote expertise op het gebied van vegan voeding ‘on the go’, willen ze de manier waarop we met onze dieren en onze planeet omgaan veranderen

Dit doen ze door vegan producten met maximale voedingswaarde te verkopen die een minimale impact op het klimaat en de dieren hebben. Niet alleen de ingrediënten doen daar in mee, maar de verpakkingen zijn milieu bewust. Naast Gold zijn hun producten onder andere: superfoods, maaltijdshakes, vitamine en mineralensupplementen, proteïnerijk brood en pancakes.

Wat Nutrifoodz je beloofd

Op de verkooppagina van Nutrifoodz wordt je een hele lijst aan positieve effecten van Gold gegeven. Je zou er dieper door slapen, je lichaam sneller herstellen en meer uitgerust wakker worden. En dat in slechts 10 seconden per dag, voel je weer gezond en tientallen jaren jonger met deze heerlijke superfood thee. Gold van Nutrifoodz bevat zorgvuldig uitgekozen plantaardige ingrediënten. Je maakt het snel klaar en neemt het makkelijk mee voor onderweg. Waar deze poeder nog meer goed voor is, beschrijven we hieronder.

De positieve effecten van Nutrifoodz Gold

Op de website vinden we een hele opsomming waar Gold van Nutrifoodz goed voor zou zijn:

  • Je slaapt beter: je slaap is dieper, waardoor je uitgeruster wakker wordt.
  • Meer energie: door de betere nachtrust heb je overdag meer energie en blijf je je de hele dag door ontspannen voelen.
  • Betere weerstand: door dat de nachtthee boordevol antioxidanten zit verbeterd het je immuunsysteem.
  • Het verzacht pijn: de herstellende kruiden in Gold zorgen weer voor soepele spieren en gewrichten, zodat je weer zonder pijn kunt bewegen.
  • Mentaal scherper zijn: door de betere zuurstoftoevoer naar je hersenen verhoogt je concentratie, focus en geheugen.
  • Geld besparen: doordat Gold volledig is en de juiste doseringen van de verschillende superfoods bevat, kost het je minder. Koop geen losse supplementen meer die per stuk veel duurder zijn dan een portie Gold.
  • Tijdsbesparing: je hoeft niet meer zelf opzoek naar alle ingrediënten, niet aan de slag in de keuken, in slechts enkele seconden heb je de krachtige, natuurlijke superfoods tot je beschikking.

Probeer Nutrifoodz Gold nu uit!

Wat krijg je als je Nutrifoodz Gold koopt?

Je koopt Gold in zakken voor 60 porties, 180 porties of 360 porties en je krijgt het in poedervorm. Elk portie is ongeveer een theelepeltje van 5 gram poeder. Gold van Nutrifoodz drink je als een nachtthee opgelost in warm water, of als een Golden Milk met warme, het liefst plantaardige melk. Je drinkt Gold bij voorkeur voor het slapen gaan.

Werkzame ingrediënten in Nutrifoodz Gold

Laten we dan nu eens de werkzame ingrediënten bekijken, waar Nutrifoodz zo prat op gaat. Waar zijn ze goed voor en zijn ze werkelijk zo goed als dat wordt gezegd?

Kurkuma extract

Kurkuma extractHet werkzame stofje in kurkuma is curcumine dat verschillende positieve effecten heeft. Zo is het ontstekingsremmend, waardoor je minder pijn voelt in je spieren en gewichten, maar het ook helpt tegen andere ontstekingsziektes. In China en India wordt het al duizenden jaren gebruikt als hersteller van de gezondheid, omdat het je immuunsysteem een flinke boost geeft. Daarnaast zou het ontspannend werken, waardoor je er beter van slaapt.

Gemberpoeder

Gember is al het ware het broertje van kurkuma. Het werkt ook ontstekingsremmend en verlaagt het risico op infecties. Een perfecte toevoeging voor een goed werkend immuunsysteem. Het is bekend vanuit de oosterse keuken, maar wordt ondertussen in honderden landen gebruikt als het even niet zo goed gaat met je spijsvertering, er een griepje op de loer ligt, bij verkoudheid en pijnlijke spieren.

Mix van Paddenstoelen

Deze paddenstoelen zijn: Cordyceps millitaris, Lingzhi of Reishi, King Trumpet, Shiitake en Lion’s Mane. Deze vijf zijn bekend om het herstellende effect op je immuunsysteem, doordat ze boordevol zitten met antioxidanten. Verder verlagen ze je bloeddruk en zijn ze door hun vezels goed voor de spijsvertering. Ze worden al eeuwenlang gebruikt in de Indiaanse keuken, maar ook als bijvoorbeeld als natuurlijke spier ontspanners in de Chinese geneeskunde.

Citroenmelisse

Dit is het ingrediënt dat ook wel de ‘calming herb’ wordt genoemd. Het heeft een ontspannend effect op je lichaam, waardoor het de slaap verdiept.

Zwarte peper extract

Hoe gewoon het ook klinkt, ook zwarte peper heeft veel positieve effecten op onze gezondheid. In peper is de stof piperine wat zorgt voor een goede spijsvertering en helpt je lichaam om de superfoods snel op te nemen, maar ook de antioxidanten hun werk te doen.

Kokosmelk

Kokosnoot melkKokosolie heeft een positief effect op het cholesterolgehalte in je lichaam, maar het verlaagt ook de ontwikkeling van virussen en bacteriën in het lichaam. In kokosolie zijn bepaalde vitamines beter oplosbaar, zodat je lichaam die ook beter opneemt. Kokosmelk verhoogt de stofwisseling, verlaagt je trek in zoet en door de grote hoeveelheid magnesium ontspant het ook nog eens je spieren.

Kaneel

Deze superfood wordt in de Ayurveda gebruikt om het lichaam te kalmeren en het verouderingsproces te vertragen. Het geeft een boost aan het immuunsysteem en werkt ontstekingsremmend.

L-Tryptofaan

L-TryptofaanL-Tryptofaan is een belangrijk aminozuur dat je lichaam als bouwstof voor onder andere vitamine B3 gebruikt, wat een belangrijk stofje is voor de energievoorziening in je lichaam. Daarnaast maakt je lichaam er ook serotonine en het slaaphormoon melatonine mee. Zoals je ziet, is dit een van de belangrijke werkzame stoffen in Gold die je helpt met een betere nachtrust.

Arabische gom

Deze gom komt van de Acacia boom en komt voor in veel voedingsproducten. Het werkt op veel verschillende manieren in het lichaam: het verlaagt van een hoge bloeddruk, voorkomt diabetes en gaat nierfalen tegen.

Stevia

Dit plantje wordt gebruikt als een natuurlijke zoetstof. Naast dat het een zoete smaak geeft, zonder dat het calorieën bevat, verhoogt het ook niet je bloedsuikerspiegel. Daarom past stevia perfect bij het afvallen.

Wat vinden andere gebruikers van Nutrifoodz Gold?

Natuurlijk is het belangrijk te weten welke ervaringen andere gebruikers met Gold van Nutrifoodz hebben. Daarom zijn we voor jou even over het internet gaan struinen, om te kijken wat andere gebruikers van Nutrifoodz Gold vinden. Over het algemeen vonden we zeer positieve reacties. De meesten voelden zich rustiger, met meer energie en een positievere mindset.

Men slaapt stukken beter en staat uitgeruster op. Wat ook opviel was dat veel gebruikers aangaven ’s nachts veel minder vaak uit bed te hoeven om naar de wc te gaan, waardoor de nachtrust niet meer werd onderbroken. Ook de eenvoud van het bestellen, de behulpzame klantenservice van Nutrifoodz en de snelle levering werden vaak genoemd. Over de smaak valt blijkbaar te twisten, de een moet er erg aan wennen, de ander vindt het super lekker. De moeilijke oplosbaarheid in water valt ook op: men moet vaak roeren tijdens het drinken anders blijft er een prutje achter op de bodem van het glas.

nutrifoodz gold ervaringen

Onze mening over Nutrifoodz Gold

Voor Nutrifoodz Gold betaal je voor een zak van 270 gram p dit moment 47 euro, wat je ongeveer 0,62 euro per kop kost. Een zak geeft je dus voor twee maanden een Golden Milk bomvol natuurlijke superfoods, voor een diepe slaap, ontspannen en pijnvrij lichaam en tegelijk een boost voor je immuunsysteem.

Nutrifoodz Gold is voor iedereen

Nutrifoodz maakt al hun supplementen 100% Vegan en zonder suikers. Als je zelf de Gold maakt met een plantaardige melk, is Gold makkelijk in een vegan of vegetarisch dieet te passen. Wil je minder vlees eten en wat vaker dierlijke producten van je menu schrappen, dan is de Gold van Nutrifoodz een goede aanvulling op je dieet.

Probeer Nutrifoodz Gold nu uit!

Geen kunstmatige smaak- en zoetstoffen

Naast dat Gold een vegan supplement is gebruikt Nutrifoodz als zoetstof stevia, wat afkomstig is van een plant en wat geen calorieën heeft. Anders dan bij suiker heeft stevia geen vervelende effecten op je bloeddruk en bloedsuikerspiegel. En het is ook nog eens natuurlijk, wat je van veel andere suikervervangers niet kunt zeggen. Ook de andere ingrediënten zijn puur natuur, waardoor je op het label van Gold geen E-nummers zult vinden.

Duurzame ingrediënten

Nou kun je vanuit het idee dierenleed te vermijden vegetarisch of vegan gaan eten, maar heel vaak zegt dat nog niets over de duurzaamheid van de producten. Sojateelt kan bijvoorbeeld de oorzaak zijn van de kap van het oerwoud en ook margarine is niet altijd de duurzaamste vervanger van boter. Daar heeft Nutrifoodz goed over nagedacht. Ze maken hun producten dan ook van duurzame ingrediënten die goed opneembaar zijn in het lichaam, zodat er niets verloren gaat. Denk daarbij aan GMO vrij, soja vrij en lactose vrij.

Nutrifoodz Gold: Goed voor onze planeet

goed voor onze planeetNaast dat ze duurzame ingrediënten gebruiken is Nutrifoodz ook op andere manieren goed bezig voor onze planeet. Ze vinden namelijk dat een mens heus zijn behoeftes mag hebben, maar dat die geen schade aan het milieu mogen brengen. Zo besparen ze bij Nutrifoodz op waterverbruik en verminderen ze steeds meer de CO2-uitstoot door samen te werken met de organisatie Justdiggit. Justdiggit maakt met name in oost-Afrika grote stukken land weer groen. Op de verpakkingen willen ze binnenkort de CO2 waarde van het product vermelden. Ook doneert Nutrifoodz 1% van de omzet aan de Regreen Revolution, zodat met jouw bestelling bomen worden geplant en ze de wereld weer kunnen vergroenen.

Eerlijk en transparant

Het vermelden van de CO2 impact van hun producten op de verpakking is een van de vormen waarop Nutrifoodfz transparant wil zijn over de impact en herkomst van onze ingrediënten. Hun streven is daarmee de voedselindustrie eerlijker te maken en bewustwording te creëren met eerlijke informatie over voeding. Zo kun jij de juiste keuze voor jezelf en je omgeving maken, bijdragen aan een betere planeet en onnodig dierenleed stoppen.

Gold doet wat het zegt

Uit de vele reviews en tests blijkt: Nutrifoodz Gold werkt positief in het lichaam. Het levert een goede nachtrust, waardoor je lichaam en hersenen zich kunnen herstellen. Je voelt je uitgeruster, hebt meer energie voor de hele dag en bent daardoor minder piekerig. Ook de gewrichten hebben baat bij Gold van Nutrifoodz. Ze blijven soepel en door de verlaging van de kans op ontstekingen heb je minder pijn. Door het ontspannende effect op je spieren en op je geest voel je je veel rustiger en kun je het drukke leven veel makkelijker aan.

Boost voor je immuunsysteem

De Golden Milk van Nutrifoodz zit ook nog eens vol met antioxidanten, wat een positief effect heeft op je immuunsysteem. Je weerstand verhoogt, je bent minder vatbaar voor virussen en bacteriën en een griepje heeft geen vat meer op je. Is je immuunsysteem sterk, dan voel jij je ook sterk.

Simpel en natuurlijk

Gold van Nutrifoodz is een praktische en gezonde manier om in een paar seconden te werken aan een gezond lichaam en een goede nachtrust. De poeper is gemaakt van echte voedingsproducten, niets is chemisch gemanipuleerd. De hoeveelheden en de samenstelling zijn door voedingsdeskundigen met meer dan 30 jaar ervaring samengesteld, wat het een perfecte mix maakt van duurzame ingrediënten zoals kruiden, specerijen, oliën en paddenstoelen. Met alleen 100% natuurlijke ingrediënten en op een makkelijke manier werkt aan je gezondheid: het kost je maar een paar seconden om deze heilzame nachtthee klaar te maken. En het is ook nog eens veel goedkoper dan het kopen van losse supplementen bij elkaar.

Koop Nutrifoodz Gold nu

Wil je meer vegan gaan eten, ben je het zat om hele nachten naar het plafond te staren of zoek je een supplement waarmee je je gewrichten soepeler maakt? Twijfel dan niet en haal Nutrifoodz Gold in huis. Gold van Nutrifoodz kun je ook nog eens risicoloos proberen, bevalt het je niet dan krijg je binnen twee weken netjes het aankoopbedrag teruggestort. Wat let je om Gold te proberen en voor goud te gaan?

Probeer Nutrifoodz Gold nu uit!

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie