Home » Reviews » Nooit meer Zorgen of Stress Review

Nooit meer Zorgen of Stress Review

Leestijd: 7 minuten

Je voelt je al een tijdje nerveus, je piekert de hele dag en slaapt slecht. Je voelt je gestrest en zoekt een oplossing. En dan lees je over de Nooit meer zorgen of stress cursus van Frank de Moei. Hij belooft je een ontspannen leven zonder stress, maar kom je met zijn cursus daar ook echt van af? In deze review bekijken we het pakket, beschrijven we de lessen en geven we je onze mening, zodat jij zelf kan bepalen of deze cursus Nooit meer zorgen of stress je aan een zorgeloos leven helpt.

Stress en zorgen

stress

Stress ervaren we allemaal wel eens. Maar waar komt het vandaan en waarom is het voor velen een probleem? Je kent het wel, een berichtje van je baas op 10 uur ’s avonds, een e-mail van een klant op zondag en de kinderen die je om de haverklap vragen of je ze komt ophalen. Onze maatschappij vraagt van ons dat we de hele dag ‘aan’ staan. Maar dat is niet iets wat ons lichaam voor een langere tijd aankan. Stress is evolutionair gezien onze bescherming tegen gevaar. Het maakt stresshormonen aan waardoor we meer alert worden. Maar deze situatie kan geen dagen, weken of maanden duren. Op ons werk, maar ook in ons sociale leven moet alles snel, zodat we in een korte tijd veel gedaan krijgen.

Maar het effect is dat we ons niet ontspannen, wat nare gevolgen voor onze lichamelijke en mentale gezondheid kan hebben. We voelen ons gehaast en hebben een permanent gevoel van spanning en onrust. Een burn-out ligt op de loer, je ervaart hartkloppingen, buikpijn en langdurige hoofdpijn. Stress heeft daarnaast ook een negatief effect op je relaties, werk, carrière en energieniveau. De meeste soorten stress worden veroorzaakt door herhaling van negatieve gedachtes, controle willen houden over een situatie en overtuigingen die je zelfvertrouwen ondermijnen. Je loopt rond met een ontevreden gevoel over jezelf en focust op de negatieve uitkomst. Met zijn e-cursus Nooit meer zorgen of stress zegt Frank de Moei je van de stress af te helpen en je een ontspannen en vreugdevol leven te geven. Of dat ook werkelijk zo is, bekijken we hieronder.

Aanbieding cursus Nooit meer zorgen of stress
Normale prijs: € 199,00 Nu tijdelijk € 59,00

Ga naar de kortingspagina

Voor wie is deze cursus

Frank de Moei schreef deze cursus voor mensen die veel piekeren en negatieve gedachtes hebben. Voel je je onrustig, nerveus en onzeker, dan kan deze cursus je zeker helpen. Is het onmogelijk voor je om van het leven te genieten dan leer je van Frank de nodige trucs die je verder helpen. Wil je weer vertrouwen op jezelf, uit het leven halen wat er inzit en je gelukkig en ontspannen voelen, dan is de aanschaf van deze cursus precies wat je zoekt. De e-cursus is geschreven voor jongvolwassenen en volwassenen zonder geestelijke klachten en specifieke stoornissen.

Wie schreef deze cursus

Frank de Moei is een professionele coach en trainer, met een opleiding in Life-Coaching en Positieve Psychologie. In 2006 is hij zijn eigen praktijk begonnen onder de naam Capedium. Daarnaast beheert hij ook de website Newstart, waar hij zijn inzichten over persoonlijke ontwikkeling deelt. Hij zegt zelf dat zelfontwikkeling zijn passie is en graag mensen begeleidt in hun persoonlijke groei. Met zijn cursussen en behandelingen helpt hij zijn cliënten naar een zorgeloos en meer ontspannen leven. Frank kennen we al van andere zelfhulp producten zoals Blijvend zelfvertrouwen, Betere relaties met iedereen en De sleutels van geluk en succes. Hij is zeer actief op LinkedIn, heeft meerdere interviews op de radio gegeven en met een aantal bekende bedrijven samengewerkt. Hij staat netjes met zijn praktijk ingeschreven in de KvK.

Wat houdt Nooit meer zorgen of stress in

Nooit MeerZorgen of Stress Newstart

Deze cursus is een stappenplan. Je leert je spanning te identificeren, er daarna met duidelijke oefeningen iets aan te doen en deze oefeningen je hele leven te gebruiken. 9 weken lang krijg je elke week 2 lessen met praktische oefeningen en vragen die je moet beantwoorden. In totaal krijg je 19 lessen onderverdeeld in 3 delen. Waarom maken we ons zorgen, hierin leer je de basisbegrippen en handvatten. Er wordt je uitgelegd waar de stress vandaan komt en krijg je oefeningen die er voor zorgen dat je meer grip op je leven krijgt. De lessen beslaan de volgende onderwerpen.

 • Waar komen zorgen en stress vandaan?
 • Wat zijn de voordelen van zorgen en stress?
 • Jij bent niet je gedachten.
 • Ondersteunen je overtuigingen je zorgen?
 • De kracht van goede vragen.
 • De kracht van focus.

Transformeer je zorgen, waarin Frank je de technieken geeft waarmee je spanning en stress kan loslaten. Je krijgt daarvoor de volgende lessen in je in-box.

 • Van zorgen naar actie.
 • Vergroot je vertrouwen.
 • Zonder angst.
 • Laat de controle toe.
 • Schrijf je zorgen op.
 • Transformeer je zorgen.
 • Dit moment kent geen zorgen.

Natuurlijke en blijvende ontspanning, is het laatste onderdeel van de cursus. Hier in veranker je wat je hebt geleerd, zodat je de technieken makkelijk kan blijven gebruiken in je leven. En dat leer je in lessen met de volgende titels.

 • Dankbaarheid.
 • Ontspanning aantrekken.
 • Snel en blijvend ontspannen.
 • Meer informatie over het loslaten van stress en zorgen.
 • Afsluiting.

Bonussen

Op de website vertelt Frank je dat je nog twee bonussen krijgt als je de e-cursus nu bestelt. Toch is het een beetje onduidelijk wat je nu echt krijgt. We leggen ze even aan je uit. Het e-boek Inzicht in je kracht. Dit e-boek van 61 pagina’s geeft je volgens Frank nog meer inzicht in een positief en ontspannen leven maar gaat in de basis over succesvol zijn en wat je daardoor nodig hebt. Je leert te focussen op dat wat je wilt bereiken, om het ook daadwerkelijk ook je doel te behalen. Een gratis e-mail coachingssessie. Dit is een keer de mogelijkheid een vraag over je eigen proces naar Frank te mailen, waarop hij je dan beantwoordt met een tip, inzicht of verdiepende tegenvraag.

Maar krijg je dat ook allemaal?

Newstart Cursus Nooit meer stress

De cursus Nooit meer zorgen of stress is volledig online. Je krijgt de lessen per e-mail naar je toegestuurd, ongeveer een les per 3 dagen. In de e-mail vind je inzichten, vragen en meestal 3 opdrachten. Na betaling krijg je toegang tot het cursusgedeelte op de website van Frank, waar je het e-boek kunt downloaden en ook de eerste lessen met vragen en opdrachten al vindt. Zo kun je direct aan de slag. Frank belooft dat hij je een resultaatgerichte, praktische èn effectieve methode leert om te leven zonder stress. Je ontwikkelt een positieve en ontspanning houding die je je hele leven behoudt.

De lessen zitten zeker heel goed in elkaar. De stappen volgen elkaar logisch op, de opdrachten zijn makkelijk in een half uurtje per dag te doen en geven je inzicht op je spanningen en waar die vandaan komen. Maar ook de implementatie van de oefeningen zorgen ervoor dat je na de 19 dagen zelfstandig op een gezonde manier met spanningen om kan gaan. Maar cursussen als deze vallen of staan met jouw inzet en motivatie. Er is geen stok achter de deur, alleen jouw wil om de opdrachten ook echt te doen. Je moet er dus ook echt voor kiezen en de tijd voor nemen. Doe je dat, dan is deze cursus gegarandeerd een goede weg om blijvende ontspanning in je leven te ervaren.

Wat zeggen ander cursisten

Als we opzoek gaan naar de ervaringen van andere cursisten, vinden we over het algemeen vooral positieve opmerkingen. De vele handreikingen helpen om negatieve gedachtes los te laten. Ze piekeren minder, gingen positiever denken en waren zich meer bewust van hun zorgen en waar die vandaan kwamen. De meesten keken elke keer uit naar de volgende e-mail met opdrachten. Ook over Frank is menigeen zeer positief. Hij wordt beschreven als iemand met inzet, die eerlijk en recht door zee is, maar wel altijd open en positief naar iedereen is. Hij is een persoon die je niet zo snel beoordeeld, wat natuurlijk een fijne eigenschap is voor een coach.

Recensies Nooit meer zorgen of stress

Misschien is wel de beste overtuiging het feit dat Frank de Moei interviews voor de radio heeft gegeven. Ook in de pers is hij meerdere malen genoemd. Een groot aantal grote, vooraanstaande bedrijven hebben met Frank samengewerkt, zie de mooie lijst hieronder.

Wat wij van de e-cursus vinden

Op dit moment kost het hele pakket je 59 euro en dat is het zeker waard. Sessie met een coach kunnen je soms honderden euro’s kosten, maar met deze cursus krijg je een volledig pakket, met goede begeleiding en handvatten voor de rest van je leven. De lessen mag je behouden zodat je er levenslang op terug kan vallen. De opdrachten zijn door iedereen te begrijpen. Frank legt je alles eenvoudig en makkelijk uit. De tips en technieken zijn zo bedacht dat je ze makkelijk in je dagelijkse leven toepast. De cursus heeft een goede opbouw, je gaat van begrip en acceptatie, naar het veranderen van je gedrag, om uiteindelijk het geleerde te borgen in je leven.

Zeker dat laatste is naar onze mening goud waard. Doordat Frank zorgt dat je zelfstandig verder kan, ben je niet afhankelijk van een coachingstraject dat lang duurt en veel kost. Het geeft je de controle over je eigen leven terug. Wel belangrijk is dat je zelf de verantwoordelijk vanaf het begin al neemt. Je bent met een cursus als deze in feite je eigen coach. Wat natuurlijk wel stoer staat, maar wat ook een valkuil kan zijn. Je kunt deze e-cursus namelijk ook op je eigen tempo doen. En omdat je het in je eigen vertrouwende omgeving doet, kan het zijn dat je het uitstelt of zelfs afstelt. En dat zou jammer zijn. Want dit is een perfecte cursus om je stress aan te pakken. Je leert positiever denken en ontspannen met het leven om gaan. Laat je niet meer tegenhouden door je zorgen, neem de touwtjes van je leven weer in eigen handen en bestel deze cursus. Je krijgt van Frank een 15 dagen niet goed geld terug garantie, mocht je je na de aankoop bedenken.

Nog even dit

Deze cursus is geschreven voor mensen zonder geestelijke klachten. Heb je last van depressie, een stoornis, trauma of een verslaving, zoek dan direct professionele hulp. Helpt deze cursus je niet van je stress af, dan kan het zijn dat je een dieper probleem hebt. Neem dan contact op met Frank voor extra begeleiding.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Nooit meer zorgen of stress?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 199,00 Tijdelijk € 59,00

Ga naar de kortingspagina

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie