Home » Geldzaken » Moosty NFT cursus review – geld verdienen met NFT

Moosty NFT cursus review – geld verdienen met NFT

Leestijd: 16 minuten

Geld verdienen met NFT op een betaalbare manier? Met de Moosty NFT cursus kan dat! Moosty NFT cursus is namelijk de meest betaalbare NFT cursus van dit moment, een NFT cursus die zeker geschikt is voor beginners. Je leert alles over geld verdienen met NFT en er is een uitgebreide community. Je leest het in deze Moosty NFT cursus review!

Wil jij je verdiepen in de wereld van NFT’s? Dan kun je dit het beste doen door een leerzame en complete cursus over dit onderwerp te kopen. Het kan lastig zijn om een begin te maken met NFT’s, aangezien het erg nieuw is en het nogal ingewikkeld over kan komen als je er nog niet zoveel over weet. Een cursus helpt je om je in dit onderwerp te verdiepen.

Je ontvangt waardevolle tips en tricks, waardoor je succesvol kunt worden in het flippen van NFT’s. In deze review kom je erachter of de Moosty NFT cursus bij je past. Ik deel in ieder geval wat mijn ervaring ermee is, zodat je een beeld krijgt bij wat je allemaal van deze cursus kunt verwachten.

Tegenwoordig zijn NFT’s ongekend populair en veel mensen kiezen ervoor om zich hierin te verdiepen. Hoe meer je erover weet en hoe eerder je doorkrijgt op welke manier je succesvol kunt (ver)kopen, des te meer geld je ermee kunt verdienen. De cursus helpt je om je kennis uit te breiden, maar ook om meteen stappen te zetten in de praktijk. Je leert stap voor stap op welke manier je geld met het flippen van NFT’s kunt verdienen. In deze review lees je meer over wat een NFT precies is en waarom dit op het moment zo populair en opkomend is.

TIP: Moosty heeft ook een gratis NFT cursus. Meld je aan voor de gratis NFT cursus van Moosty

Maak kennis met Maarten Oostland

maarten moosty oostland
Maarten Oostland (Moosty)

De man achter de Moosty NFT cursus is Maarten Oostland. Hij is niet alleen een expert op het gebied van NFT’s, maar ook op het gebied van crypto’s. Maarten Oostland heeft naast deze NFT cursus namelijk ook een crypto cursus opgezet samen met twee andere bekenden uit de cryptowereld.

Hij is bekend geworden met De Crypto Community en leert je nu ook graag op welke manier je geld kunt verdienen met NFT’s., Los van de cursussen, is Maarten Oostland een creatieve ondernemer die nog meer succesvolle producten aan zijn naam mag verbinden. Hij studeerde ooit in Groningen en is hierna bij een softwarebedrijf in Hilversum aan de slag gegaan. Hierna heeft hij zelfs de overstap naar Google gemaakt.

Hoewel Maarten Oostland het werk dat hij deed erg leuk en uitdagend vond, bleef het ondernemersbloed in zijn lijf borrelen. Zijn grote droom was om te starten met ondernemen en iets op te zetten, dat andere personen vooruit kan helpen. Deze droom is hij achternagegaan en dit heeft in zijn bedrijf Moosty geresulteerd.

Met dit bedrijf heeft Maarten Oostland al veel verschillende cursussen gemaakt. Er staat een mindset cursus online en je kunt los van de Moosty NFT cursus ook de Crypto Community uitproberen.

Los van het opzetten van interessante, leerzame en complete cursussen, handelt Maarten Oostland zelf in crypto’s en NFT’s. Doordat hij de code van het succesvol flippen van NFT’s heeft gekraakt, besloot hij om deze kennis met anderen te delen in de vorm van een cursus.

Wat houdt de Moosty NFT cursus in?

De Moosty NFT cursus is een cursus, gemaakt door Maarten Oostland, waarin hij je leert om stap voor stap alles over NFT’s te weten te komen. Je leert wat een NFT is, hoe dit precies werkt en op welke manier je succesvolle flips kunt maken én er met een mooie winst vandoor kunt gaan. Het verkopen van NFT’s wordt flippen genoemd.

De Moosty NFT cursus is uitgebreid te noemen. Er zijn op dit moment 10 hoofdstukken, van in totaal 35 lessen terug te vinden. Het mooie is dat Maarten Oostland nog steeds bezig is om meer informatie in de cursus op te nemen, dus de cursus wordt zo nu en dan verder uitgebreid of geüpdatet.

Het is belangrijk om te weten dat je vooral de basis van het flippen in NFT’s eigen zal maken met behulp van deze cursus. Je leert daarnaast op welke manier je goede NFT sets ontdekt en op welke manier jij je dient voor te bereiden als je NFT’s gaat kopen of verkopen. 

Discord

Zodra je de cursus koopt, krijg je toegang tot een Discord groep, wat de Moosty Community wordt genoemd. Hier kun je met andere cursisten chatten, vragen stellen en ervaringen met elkaar uitwisselen. De community kan je veel goeds brengen, aangezien Maarten Oostland hier waardevolle extra informatie in deelt.

Hij laat namelijk zien welke NFT’s hij koopt of verkoopt, zodat je kunt kijken of die NFT set ook iets voor jou is. De leerzaamheid stopt dus niet bij de cursus op zich, je blijft extra dingen bijleren als je in de community zit.

De Moosty NFT cursus kost op dit moment €247 euro. Dit maakt van deze uitgebreide cursus direct één van de goedkoopste op dit gebied in Nederland. Wanneer je er nu voor kiest om de cursus te kopen, krijg je bovendien levenslang toegang tot de cursus én de community. Voordat je tot de aankoop overgaat, wil je natuurlijk wel meer over de inhoud van de cursus weten. Verderop in deze review lees je meer over de 10 verschillende hoofdstukken, waardoor je kunt bepalen of deze cursus is waar jij naar op zoek bent.

NFT digitale kunst

Voor wie is de Moosty NFT cursus het meest geschikt?

Aangezien het vrij nieuw is om in NFT’s te handelen, is het een interessante en slimme zet om er zo snel mogelijk meer over te leren. Hoe eerder je de stap zet om in NFT’s te investeren, des te eerder je in de markt meegaat en je van de groeiende populariteit kunt genieten. De Moosty NFT cursus is op een manier opgebouwd, dat beginners en experts allemaal van de cursus gebruik kunnen maken.

De cursus legt je alles tot in detail uit, waardoor je er zelfs aan deel kunt nemen als je nog niets over NFT’s weet. De cursus is mega uitgebreid, dat er voor iedereen waardevolle informatie in terug te vinden is.

Houd er rekening mee, dat je met de aanschaf van de cursus nog geen NFT’s hebt. Naast geld dat je in de cursus investeert, dien je ook geld in de aanschaf van je eerste NFT’s te steken. NFT’s komen voor in alle prijsklassen, van extreem goedkoop, tot extreem duur.

Zorg ervoor dat je pas in een bepaalde NFT set investeert als je voldoende kennis over NFT’s en het flippen ervan hebt vergaard. Zo voorkom je dat je onnodige fouten maakt en misschien wel geld verliest.

Als ik naar mijzelf kijk, ben ik erg tevreden over mijn aankoop. De cursus leert je precies wat je er van tevoren al over leest. Je kunt de lessen op je eigen tempo volgen. Wanneer ik meer tijd heb, kan ik meer lessen achter elkaar voltooien en als ik het druk heb, zorg ik dat ik er een aantal per week afvink. Daarnaast vind ik de toegang tot de Moosty Community erg waardevol aangezien ik daar meteen vragen kan stellen en met andere cursisten kan connecten.

Wat is een NFT?

geld verdienen met NFTBen je nieuw in de wereld van NFT’s? Dan is het misschien wel handig om te weten wat een NFT precies is, voordat je er een hele cursus over koopt. De afkorting NFT staat voor Non-Fungible Token, wat inhoudt dat de token uniek is en ook niet in te wisselen valt. Een token kan uit verschillende soorten reeksen bestaan, denk hierbij aan een reeks cijfers, letters, tekens of andere soorten karakters. Een NFT is altijd uniek, er kunnen nooit twee of meer dezelfde van zijn.

De tokens worden altijd opgeslagen op de blockchain, wat een openbaar blok is. In de blockchain worden daarnaast allerlei transacties opgeslagen. Blockchains worden niet alleen bij NFT’s, maar ook bij crypto’s en andere toepassingen ingezet.

Alle NFT’s die je online terugvindt, hebben een eigenaar. De blockchain maakt het voor iedereen inzichtelijk, wie de eigenaar van de NFT is. Alle NFT’s zijn gekoppeld aan een digitaal object, wat zowel een afbeelding of een ander soort bestand kan zijn.

Doordat NFT’s vaak aan artistieke afbeeldingen worden gekoppeld, wordt het ook wel digitale kunst genoemd. Zodra je in NFT’s handelt, handel je dus in waardevolle digitale kunst, dat uniek is, waardoor anderen het graag van je willen kopen tegen een goede prijs.

Op welke manier kun je een NFT kopen of verkopen?

Iedereen kan in de blockchain zien wie de eigenaar is van welke NFT. Zodra je een NFT van iemand anders koopt, ontvang je een certificaat, zodat er in de blockchain wordt vastgelegd dat jij de nieuwe eigenaar bent. Je ontvangt nooit de rechten van het object, deze zijn van de oorspronkelijke maker, ook wel de creator genoemd, van de NFT.

Het idee is, dat je de NFT met winst aan iemand anders doorverkoopt. De prijzen van de NFT’s worden op basis van vraag en aanbod bepaalt, eigenlijk precies hetzelfde zoals bij crypto’s.

NFT’s kunnen net zoals crypto’s in waarde stijgen en dalen. Het is de kunst om op het juiste moment te kopen, dus als je er een goede prijs voor kunt krijgen en de NFT later te verkopen als de waarde gestegen is. Om dit soort momenten te signaleren, heb je de juiste kennis en ook ervaring nodig. De kennis doe je alvast op door de Moosty NFT cursus te doorlopen. De ervaring komt vanzelf als je een aantal flips hebt gedaan.

Je kunt ervoor kiezen om marketplaces te gebruiken, hier zie je meerdere NFT sets terug. Voordat je NFT’s kunt kopen, dien je speciale crypto NFT coins te kopen. Deze NFT coins kun je naar je NFT wallet overmaken door bijvoorbeeld voor Bitvavo Ethereums te kiezen. Het is sowieso handig om een Bitvavo account aan te maken als je in NFT’s gaat handelen. Een account aanmaken is gratis en je hoeft tot je eerste 1000 euro geen transactiekosten te betalen.

cursusomgeving
cursusomgeving

Wat kun je van de Moosty NFT cursus verwachten?

Zodra je de Moosty NFT cursus aanschaft, ontvang je de inloggegevens in een mail. Het makkelijke aan deze cursus is, dat alles online geregeld is, waardoor je na je betaling meteen aan het werk kunt. Bepaal zelf het tempo waarmee je de cursus doorloopt en het is geheel aan jou hoe vaak en wanneer jij je met de cursus bezighoudt. Je ontvangt de inloggegevens voor de Moosty community tegelijk met de inloggegevens voor de cursus.

De cursus is opgebouwd uit 10 verschillende modules, die in totaal 35 lessen verzorgen. Hieronder krijg je alvast een beeld van de inhoud van alle modules, zodat je beter weet of deze cursus wel of niet bij je past.

1. Vooraf

De eerste module die je tijdens de cursus tegenkomt gaat volledig over het leren kennen van NFT’s en wat hier allemaal bij komt kijken. Maarten Oostland vertelt meer over zijn eigen ervaring met NFT’s en hoe hij ooit is begonnen. In deze cursus leer je niet alleen hoe je NFT’s kunt kopen en verkopen, je komt er namelijk ook achter op welke manier je NFT’s kunt maken.

Je krijgt in deze module uitgelegd wat je van de cursus kunt verwachten en hoe de community op Discord in elkaar steekt. Je leert hier vooral de basisregels rondom het flippen van NFT’s kennen.

2. Basiskennis

Zonder een goede fundering ben je nergens, vandaar dat het belangrijk is dat je de basis onder de knie krijgt. Je leert meer over specifieke termen rondom NFT’s, wat het is, welke NFT sets succesvol zijn, hoe er zulke grote prijsverschillen kunnen zijn en nog veel meer. Je komt er ook achter op welke manier je NFT’s kunt kopen en hoe een marketplace precies werkt. Er zit ook een les in verwerkt, die je uitlegt hoe je als gamer geld kunt verdienen met NFT’s.

3. Voorbereiding

Deze module richt zich op het klaarstomen voor je eerste NFT aankoop. Je hebt een wallet nodig, dus je krijgt uitleg over de bekendste NFT wallet, MetaMask. Je leert hoe je deze wallet aanmaakt en op welke manier je er Ethereum op kunt zetten. Daarnaast leer je op welke manier je de MetaMask aan OpenSea kunt koppelen, zodat je NFT’s kunt kopen.

4. Onderzoek

Deze module staat in het teken van leren op welke manier je het beste kunt onderzoeken of een NFT set de moeite waard is of niet. Je leert bijvoorbeeld hoe je oplichters kunt herkennen en je kunt een checklist volgen om erachter te komen of de NFT set die je op het oog hebt, interessant genoeg voor je is. Maarten deelt ook een aantal handige tools, die je onderzoek naar de juiste NFT’s makkelijker zullen maken.

5. Kopen

In deze module krijg je de beste tips omtrent het kopen van NFT’s. Je leert hoe het daadwerkelijke betaalproces doorloopt en waar je op dient te letten als je NFT’s gaat kopen.

6. Verkopen

Zodra je weet hoe je een NFT kunt kopen, is het belangrijk om te leren op welke manier je de NFT met winst verkoopt. In deze module worden je tips en tricks geschonken, waarmee je succesvol NFT’s kunt verkopen. Je leert ook waar je op dient te letten bij de verkoop, zodat je zoveel mogelijk geld met je flip verdient. Wanneer je de NFT’s niet op de juiste manier verkoopt, verdien je er niet zoveel geld mee als je zou kunnen, dus probeer hier zeker op te letten.

7. NFT maken

Ben je creatief ingesteld? Dan leert Maarten Oostland je graag op welke manier je NFT’s kunt maken en verkopen. Je leert het hele proces, namelijk vanaf het design tot je eerste succesvolle verkoop. Het is interessant om je eigen NFT te maken, aangezien je bij iedere verkoop een creators fee ontvangt, waardoor je meer geld kunt verdienen.

8. De Moosty NFT methode

Maarten Oostland heeft zijn eigen NFT methode samengesteld, in dit hoofdstuk deelt hij deze specifieke methode met je. Wanneer je de methode van Maarten Oostland leert gebruiken, kun je net zoals hij winst maken uit het flippen van NFT’s. Doe altijd zelf je research als je geld investeert in een NFT set, maar gebruik de methode bijvoorbeeld om het makkelijker voor jezelf te maken. In dit hoofdstuk worden ook flips op de korte en lange termijn besproken.

9. Staken

Staken is een term binnen de NFT en cryptowereld, waarbij je rente kunt ontvangen over het steken van je coin of NFT. Als je een NFT langer in bezit houdt, kun je er namelijk geld mee verdienen. Je kunt NFT’s die je staked uiteraard verkopen als je daaraan toe bent. In de tussentijd kan het staken je een mooi bedrag opleveren.

10. Afsluiting

De 10e module bestaat uit één video. Maarten Oostland vraagt hierin aan jou of je na het voltooien van de cursus affiliate marketing voor zijn cursus zou willen verzorgen. Dit houdt in dat je de Moosty NFT cursus online promoot. Je kunt de cursus promoten op je socials, een blog of je eigen website. Iedere keer dat een cursist via jouw link met de cursus start, verdien jij er commissie mee. Wanneer dit goed loopt, kun je het bedrag dat je in de cursus hebt geïnvesteerd zelfs terugverdienen! Zo heb je naast een inkomstenstroom uit de NFT’s ook inkomsten uit je affiliate link.

Mag je bij de aanschaf van de Moosty NFT cursus van een bonus uitgaan?

Wist je dat er één interessante bonus bij de aanschaf van de Moosty NFT cursus zit? Je krijgt namelijk direct en levenslang toegang tot de Moosty community. Deze community bestaat uit alle cursisten en Maarten Oostland zelf. Je komt dus in een actieve community terecht met allerlei andere personen die zich in NFT’s willen verdiepen.

De community kun je gebruiken als leerschool. Je kunt hier al je vragen stellen, chatten met andere cursisten, ervaringen uitwisselen en successen met elkaar delen. Op die manier heb je gelijk een groep interessante personen gevonden, die dezelfde passie als jij delen, namelijk het (ver)kopen van NFT’s.

De online Moosty community is 24/7 te bereiken en je kunt er interessante signalen van Maarten volgen. Hij deelt in de community namelijk welke NFT’s volgens hem veelbelovend zijn, waardoor jij je ook in die NFT kunt gaan verdiepen. Je leert veel van het volgen van zijn aan- en verkooppatronen.

De chat zorgt ervoor dat je mensen persoonlijk kunt spreken over wat zij online posten. Doordat er veel in de community wordt gedeeld, kun je direct inspiratie opdoen en werkt dit als een extra motiverende factor om je cursus te voltooien en te beginnen met het flippen van NFT’s. De krijgt toegang tot de community via Discord.

Ga naar de actiepagina en begin ook met NFT flippen

Wat zijn de ervaringen van anderen met de Moosty NFT cursus?

Toen ik aan de cursus begon, merkte ik al snel dat Maarten Oostland echt aan alles heeft gedacht op het moment dat hij de cursus in elkaar zette. Je kunt een uitgebreide, duidelijke en complete cursus verwachten als je voor de aanschaf van de Moosty NFT cursus kiest. De cursus zit goed in elkaar en de modules volgen elkaar in chronologische volgorde op.

De lessen zijn makkelijk te volgen, waardoor het zeker geen straf is om deze cursus te volgen. Doordat de cursus letterlijk bij het begin van NFT’s begint, is het geschikt voor personen die nog geen ervaring hebben met NFT’s. Als je wel al meer over dit onderwerp weet, kan het geen kwaad om je basiskennis uit te breiden. Beginners en gevorderden zullen allemaal waardevolle punten uit deze cursus kunnen halen.

Hieronder zie je de Google reviews voor Moosty, zoals je ziet is men zeer positief.

moosty NFT cursus review

Flippen van NFT

De modules leggen je uit op welke manier je geld met het flippen van NFT’s kunt beginnen. Stap voor stap wordt aan je uitgelegd wat je kunt doen, waar je op dient te letten en welke methoden je kunt inzetten om succes te behalen. Het kopen en verkopen van NFT’s staat in deze cursus centraal. De modules die je volgt bestaan uit duidelijke sheets.

Maarten Oostland heeft ervoor gekozen om zijn scherm te filmen, zodat je stap voor stap kunt meekijken in wat hij precies doet. Je leert direct van de expert, waardoor je snel met je eigen flips kunt beginnen.

Aangezien de Moosty NFT cursus net uit is, kan het zijn dat je er minder ervaringen over kunt terugvinden. De reviews die ik heb gevonden zijn allemaal positief en zoals je merkt, ben ik zeker ook over deze cursus te spreken. Zodra je de cursus koopt, krijg je toegang tot de community, hier kun je veel succesvolle NFT verkopen voorbij zien komen. Dit betekent dat de cursus zeker bij meerdere personen aanslaat.

De voor- en nadelen van de Moosty NFT cursus voor je op een rij

Om je een duidelijk beeld te geven van de cursus en mijn bevindingen, zet ik zowel de voor- als de nadelen aan deze cursus voor je op een rij.

 • De Moosty NFT cursus is een leerzame, makkelijk te begrijpen cursus, die je volledig op je eigen tempo kunt doorlopen. Je hebt toegang tot de cursus waar en wanneer jij dat wil, dus je hoeft geen rekening te houden met live-bijeenkomsten en dergelijke.
 • Verder is de maker van de Moosty NFT cursus, Maarten Oostland, succesvol in het flippen van NFT’s. Door zijn cursus te volgen, krijg je een kijkje in zijn kennis en kunde, waardoor je zelf ook succesvol kan worden in het flippen van je eigen NFT’s.
 • Ook is deze cursus vooral op de praktijk gericht, waardoor je alles wat je leert, meteen in de praktijk kunt brengen. De cursus is makkelijk te begrijpen en te volgen aangezien alle termen rondom NFT’s duidelijk aan je worden uitgelegd.
 • Een ander voordeel is dat je naast toegang tot de cursus, ook toegang tot de Moosty community krijgt. Dit zorgt ervoor dat je alle vragen kunt stellen die je hebt en je kunt sparren met andere cursisten. Je kunt zelfs met andere leden chatten, om jullie kennis of successen met elkaar te delen.

Advies van Maarten Oostland

Maarten Oostland is uiteraard ook lid van de community en deelt hierin welke NFT’s hij koopt of verkoopt, zodat je zijn signalen kunt observeren of zelfs kunt volgen. Doordat Maarten je veel leert, kun je de methoden die hij voor zichzelf heeft ontwikkeld om succes te behalen meteen overnemen en in je eigen NFT avontuur inzetten.

Het laatste en meest belangrijke voordeel is, dat je altijd toegang blijft houden tot de NFT cursus. Zelfs als er updates worden doorgevoerd. Zodra je de Moosty NFT cursus koopt, heb je levenslang toegang.

Nadelen

 • De wat mindere kanten aan de Moosty NFT cursus zijn dat je niet gegarandeerd bent van succes met het (ver)kopen van NFT’s. Doordat NFT’s best nieuw zijn, is er nog veel onduidelijk en kan het zijn dat je niet op al je vragen een antwoord kunt vinden.
 • Daarnaast is de Moosty community nog in opbouw, waardoor er best wel wat activiteit in te vinden is, maar het nog niet echt storm loopt. Aangezien er wel steeds meer geïnteresseerden lid worden, is de kans groot dat de community snel veel actiever zal worden.

Moosty NFT cursus

Wat is de prijs van de Moosty NFT cursus?

Wanneer je meerdere cursussen met elkaar vergelijkt, zie je dat veel van dit soort NFT cursussen al snel €1000 euro kosten. Andere cursussen laten je een abonnement aangaan, waardoor je maandelijks of per drie maanden aardig wat geld blijft betalen. Maarten Oostland wil dit anders aanpakken, waardoor hij ervoor heeft gekozen om de prijs van zijn cursus altijd zo laag mogelijk te houden.

De Moosty NFT cursus kost je namelijk €247 euro. Ik vind dat dit een heel eerlijke prijs is. Het is bizar hoeveel bruikbare informatie de cursus je te bieden heeft. Hoewel de cursus heel sterk en uitgebreid is, is het meteen ook één van de meest goedkope NFT cursussen in Nederland.

De kwaliteit van de cursus is uitmuntend en je kunt meteen met de informatie die je opdoet aan de slag. Doordat je eigenlijk tijdens het volgen van de cursus al in NFT’s kunt investeren, is de cursus nog meer waard als je goede flips kunt maken. Uiteindelijk ga je geld verdienen door de tips en tricks die je hebt opgepakt uit de cursus.

Houd er rekening mee dat bepaalde aanbiedingen tijdelijk geldig zijn. Het kan zomaar zijn dat de prijs na een tijdje weer wordt verhoogd. Op dit moment kun je de Moosty NFT cursus in ieder geval kopen voor €247 euro. Grijp vooral je kans!

TIP: Moosty heeft ook een gratis NFT cursus. Meld je aan voor de gratis NFT cursus van Moosty

Mijn advies: wel of niet voor de Moosty NFT cursus kiezen?

Ik heb je in deze review gemeld dat de Moosty NFT cursus een leerzame, uitgebreide en complete cursus is. Het mooie aan het volgen van deze cursus is dat het zowel voor beginners als meer ervaren NFT traders interessant kan zijn. Je hebt in ieder geval geen voorkennis nodig om ermee te starten. Zodra je de cursus koopt, kun je meteen aan de slag en wordt alles je stap voor stap uitgelegd.

Het uiteindelijke doel is dat je leert op welke manier je succesvol kunt leren handelen in NFT’s. Maarten Oostland is een échte expert, die je graag op sleeptouw neemt tijdens de cursus, maar ook in de community.

Je kunt alle vragen die je hebt stellen en je ontvangt hier dan uitgebreid antwoord op. Daarnaast is de cursus op een behapbare en begrijpelijke manier opgesteld, zodat je steeds meer lastige termen eigen weet te maken op je eigen tempo.

Verder is Maarten een betrouwbare cursus maker, aangezien hij zelf bewijzen toont van de winst die hij met het kopen en verkopen van NFT’s heeft gepakt. Ik vind dat de cursus alle ingrediënten bevat om je de mogelijkheid te bieden om succesvol te worden in het flippen van NFT’s. Ik raad de cursus daarom aan, aan personen die geld in NFT’s willen beleggen en die willen leren op welke manier zij dit het beste kunnen aanpakken.

Ga naar de actiepagina en begin ook met NFT flippen

Kom meer te weten door de veelgestelde vragen door te nemen

Is het mogelijk om de Moosty NFT cursus met korting te kopen?

Ja, er zijn vaak aanbiedingen te vinden, waardoor je de cursus voor een vriendelijk prijsje kunt kopen. Houd de prijzen en aanbiedingen zo nu en dan in de gaten om erachter te komen of er een korting geldt.

Zit je aan een abonnement vast als je de cursus afneemt?

Nee, de cursus wordt niet in abonnementsvorm aangeboden. Je betaalt een eenmalig bedrag om toegang te krijgen tot de Moosty NFT cursus.

Komen er onverwachte kosten om de hoek kijken?

Nee, de cursus kost je exact het bedrag wat je ervoor dient te betalen. Wanneer je NFT’s gaat kopen voor jezelf, dien je natuurlijk wel geld uit te geven, maar dit staat los van de cursus. De cursus leert je zelfs hoe je de best geprijsde NFT’s kunt terugvinden om geld te besparen. Als je meerdere goedkope NFT’s koopt in plaats van een paar hele dure, kun je direct je kansen spreiden.

 

Onze beoordeling

Moosty NFT cursus

€ 247,-
9.8

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Support

9.5/10

Voordelen

 • Zeer uitgebreide en complete cursus
 • Zeer geschikt voor beginners
 • Levenslage toegang en updates
 • Toegang tot de Moosty community

Nadelen

 • Nog niet zo druk in de community

Deel dit artikel op social media

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie