Home » Modifast dieet

Modifast dieet

Leestijd: 3 minuten

Als je het Modifast dieet volgt, krijg je dagelijks 500 calorieën binnen. Alle producten zullen vervangen worden door Modifast producten. Je eet dan maaltijdvervangers en voedingssupplementen. Er zijn allerlei reepjes, koeken, shakes en puddingen die je dan moet eten. Al deze producten zitten vol met vitaminen, mineralen en eiwitten. De eiwitten zullen erg langzaam verteren waardoor deze dus lang in je lichaam blijven. Hierdoor zal je niet snel te maken krijgen met een gevoel van trek. Dankzij het Modifast dieet is het mogelijk om flink wat kilo’s af te vallen. Bij veel diëten krijgen je te maken met een hongergevoel. Dit is bij het Modifast dieet niet het geval. Bij het Modifast dieet kan je afvallen zonder dat je te maken krijgt met een hongergevoel.

Regels Modifast dieet

Het Modifast dieet kent een aantal regels. Als je met het dieet begint, kom je in de eerste fase. Deze fase duurt minimaal twee weken en is afhankelijk van hoe zwaar bent. In de eerste fase zal je alleen maaltijden in poedervorm krijgen. Vervolgens kom je in de tweede fase terecht. Deze fase duurt ook minimaal 2 weken. In de eerste week van deze periode zal je dan een vijftal maaltijden van Modifast eten, daarbij komen 2 aanvullende maaltijden. De week erop eet je een viertal gewone maaltijden en 3 maaltijden van Modifast. Uiteraard moeten deze maaltijden op een nauwkeurige wijze worden samengesteld. Als de tweede fase is afgelopen, zal je in de laatste fase van het dieet terecht komen. Tijdens deze fase zal je uitsluitend gezonde voeding eten. Je maakt dus geen gebruik meer van Modifast producten. Wanneer je evenwichtige voeding eet, zal je voorkomen dat je opeens teveel gaat eten. Vaak zie je dat na het volgen van een dieet de kilo’s er weer bij opvliegen. Bij het Modifast dieet zal je leren om een evenwichtig om te gaan met eten.

Modifast dieet recepten

modifast-dieetEen bekend afslankdieet is het Modifast dieet. Tijdens dit dieet zal je iedere dag 500 calorieën binnen krijgen. Je zult allerlei producten van Modifast eten. Zo kan je denken aan koekjes en puddinkjes, maar ook aan shakes en repen. Deze producten zijn zorgvuldig samengesteld en zitten vol met mineralen eiwitten en vitaminen. Doordat de eiwitten lang in je lichaam zullen blijven, krijg je minder snel te maken met een hongergevoel. Je bent dus minder snel geneigd om een tussendoortje te nemen. Door het Modifast dieet te volgen kan je flink wat kilo’s kwijt raken. Het is een succesvolle methode om van overtollige kilo’s af te komen. De resultaten van het dieet zal je snel merken.

Dieet in fasen

Het Modifast dieet wordt gekenmerkt door de opbouw in fasen. Er zijn een drietal fases die je moet doorlopen tijdens het dieet. In de eerste fase mag je alleen maaltijden uit poedervorm krijgen. Wanneer de eerste fase is afgelopen, volgt de tweede fase. Hierin krijg je wekelijks een vijftal Modifast maaltijden, aangevuld met twee normale maaltijden. In de tweede week van de tweede fase is dit één Modifast maaltijd minder en een normale maaltijd meer. In de laatste fase zal je geen Modifast maaltijden meer eten, maar alleen gezonde producten. Op deze manier zal je gegarandeerd kilo’s kwijt raken en dat is natuurlijk het doel.

Modifast recepten

Door middel van Modifast recepten kunnen de maaltijden worden gemaakt. De recepten zijn nauwkeurig samengesteld om zo veel mogelijk kilo’s kwijt te raken. Door de normale maaltijden ook gezond te maken, is het Modifast dieet een uitstekend dieet om gewicht te verliezen. Dankzij het dieet zal je een stuk beter in je vel zitten. Je zult je namelijk ook gezonder voelen en meer zin in het leven krijgen. Het Modifast dieet is het aanraden waard.

Wil jij ook het Modifast dieet volgen?

Klik hier voor populaire Modifast boeken op bol.com

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie