Home » Lage Rugpijn Herstel Methode Review

Lage Rugpijn Herstel Methode Review

Leestijd: 4 minuten

Ben jij een van de vele Nederlanders met lage rugpijn en ben je met je klachten het internet op gegaan, op zoek naar oefeningen die je thuis kunt doen? Dan ben je zeker ook de Lage Rugpijn Herstel Methode van Bastin Hofman tegengekomen en wil je weten of het wat voor jou is. Hieronder beschrijven we wie Bastin is, bekijken we de inhoud van de methode en of je ook krijgt wat Bastin Hofman je belooft. Zo kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen over de aankoop van deze methode.

Wat is lage rugpijn

rugpijnVolgens de statistieken melden er zich ongeveer 2 miljoen Nederlanders per jaar bij de dokter met rugpijn. Een deel daarvan zijn mensen met lage rugpijn. Dit is pijn in het onderste deel van de rug, die soms doortrekt tot in de bil en het been. Deze pijn kan eenmalig zijn of voor langdurige klachten zorgen. De meest voorkomende oorzaak van lage rugpijn is een te zware belasting van de rug, waardoor lang staan, zitten en bewegen veel pijn geeft. Bij lage rugpijn zijn de spieren en gewrichten uit vorm en voor het herstel is veel rust en het ontzien van de rug nodig. Aanhoudende klachten resulteren soms in verandering van baan en het niet meer kunnen doen van zwaardere handelingen.

Wie is Bastin Hofman

Al vanaf 2006 is Bastin werkzaam als fysiotherapeut en heeft in die jaren veel mensen met rugpijn in zijn praktijk behandeld. Daar zag hij een verschil tussen diegene die snel herstelden en die waar het herstel stokte. Hij vroeg zich af wat de trucs waren voor een sneller herstel, deed een master in manuele therapie gericht op rugpijn en heeft dat samen met veel informatie vanuit de wetenschap gebundeld in een boek. Zo kan hij naar eigen zeggen meer mensen helpen dan dat handjevol die naar zijn praktijk komen.

Bastin heeft jarenlange praktische ervaring, helpt dagelijks mensen met lage rugpijn en weet dus heel goed waar hij het over heeft. Hij durft met zijn gezicht in een video op internet te komen en daarmee laat je wat ons betreft zien dat je vertrouwen hebt in je eigen product. Dit maakt Bastin een betrouwbaar persoon, waarbij je in goede handen bent, wat erg belangrijk is met zoiets als je rug.

Wie heeft baat bij deze methode

De Lage Rugpijn Herstel Methode is voornamelijk bedoeld voor mensen met lage rugpijn die na een behandeling niet of niet snel herstellen, of die graag zelf aan de slag gaan met oefeningen in plaats van een fysiotherapeut bezoeken. Zijn methode is toepasbaar op alle soorten lage rugpijn, voor elke pijn zijn de stappen die je moet nemen namelijk hetzelfde. Het maakt niet uit of je een paar dagen, maanden of zelfs al jaren last het van rugpijn. Het gaat om rugpijn waar je maar mee blijft tobben. Ben je zelf arts of fysiotherapeut, dan is de informatie in dit boek voor jou ook erg bruikbaar in je eigen praktijk.

Waaruit bestaat deze methode

Lage Rugpijn Herstel MethodeDe Lage Rugpijn Herstel Methode bestaat uit 5 stappen die terugkomen in de 5 hoofdstukken van het boek. Deze stappen zijn de zelfde aspecten die bij de verschillende soorten rugpijn zorgen voor het beter herstel. Het boek staat vol informatie en tips over hoe je het beste omgaat met je rugpijn. Het is een e-boek dat je na aankoop als PDF formaat direct in je mailbox krijgt, zodat je meteen aan de slag kunt. Het uitgebreide boek bestaat uit de volgende hoofdstukken:

 • Weet wat uw lage rugpijn inhoudt en betekent!
 • Zorg voor optimale voorwaarden voor uw herstel
 • Vind de oorzaak van uw lage rugpijn!
 • Een juiste interpretatie van de gevolgen van uw pijn
 • Wat u er zelf aan kunt doen

Krijg je wat Bastin belooft

Bastin belooft dat je voor altijd van je klachten afkomt en volledig herstelt van je rugpijn. Volg je zijn methode dan ben je dus langdurig pijnvrij. Of dat echt lukt, is per geval natuurlijk verschillend. Niet elk lichaam is hetzelfde en elke pijn heeft een andere oorzaak. Maar met deze aankoop krijg je een boek vol informatie, tips en trucs die je zeker een hele grote stap dichterbij herstel brengt. Bastin weet veel op het gebied van rugpijn en dat zie je terug in de deze methode. Het boek geeft je een gedegen basis om aan de slag te gaan en je kans op herstel te vergroten. Lukt herstel niet helemaal met deze methode, dan heb je wel meer geleerd over rugpijn en is je visie op rugpijn positief verandert.

De mening van derden

Op de pagina van Bastin lees je een aantal positieve reviews van klanten. Duik je wat dieper het internet op kom je veel reviews, meningen en ervaringen van dit uiterst populaire boek tegen. De meeste meningen zijn zeer positief en er wordt vaak aangehaald dat je met deze methode niet alleen van je lichamelijke klachten afkomt, maar ook een betere geestelijke instelling ten opzichte van je pijn krijgt, doordat je meer weet en dus begrijpt over wat er met je rug gebeurt.

Onze eindconclusie

Voor € 17,95 krijg je met de Lage Rugpijn Herstel Methode wat ons betreft een gedegen methode, die je helpt van je lage rugpijn te herstellen. Het boek is op een logische manier ingedeeld en heeft 5 duidelijke en makkelijk te volgen stappen. Als er updates zijn, laat Bastin je het weten en ben je niet tevreden dan geeft hij je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Wij vragen ons wel af of de methode werkt bij mensen met chronische rugpijn. Daar hebben we niet veel meningen over kunnen vinden en daar spreekt Bastin zich niet over uit. Maar als de methode je geen volledig herstel brengt dan biedt het je zeker goede tips en trucs als aanvulling bij bijvoorbeeld een behandeling door een fysiotherapeut.

Door de vele informatie die Bastin je geeft leer je de pijn te begrijpen en daardoor ook je situatie te accepteren. De methode werkt dus van twee kanten, lichamelijk en mentaal, wat een sterke combinatie is en een grotere kans op succes geeft. Al met al dus zeker een methode om te proberen, die je enorm veel inzicht geeft over de functie van de rug, de oorzaak van de pijn en hoe je daar mee om kunt gaan. En dat voor maar een schijntje van de kosten van een behandeling bij de fysiotherapeut.

Koop de Lage Rugpijn Herstel Methode nu met korting via deze knop

 

Onze beoordeling

Lage Rugpijn Herstel Methode

€ 17,95
8.8

Kwaliteit

9.0/10

Prijs

8.5/10

Deel dit artikel op social media

2 gedachten over “Lage Rugpijn Herstel Methode Review”

 1. Heel fijn dat je attent maakt op dit boek over lage rugpijn, dat bij mij iets chronisch is. Ik heb wel baat bij bezoek aan de fysio, maar ben toch benieuwd of ik iets extra’s kan doen. Ik ga het boek zeker bestellen.

  Beantwoorden
 2. Ik geloof ook dat het goed is om mensen oefeningen thuis te laten doen. Velen zijn erg gemotiveerd om snel beter te worden zodat ze weer kunnen gaan sporten en werken. Ook helpt regelmatig oefeningen doen bij het soepel houden van de gewrichten en spieren.

  Beantwoorden

Plaats een reactie