Home » Fitness en bewegen » Review Kettlebell workout

Review Kettlebell workout

Leestijd: 5 minuten

Kettlebell workout: De leukste buikspieroefeningen voor een strakke en getrainde buik!

Wie wil er geen strakke buik? Een mooie platte buik is eenieders droom. Het lijkt een moeilijke opgave, maar tegenwoordig zijn er vernieuwde methodes waardoor het heel eenvoudig wordt! De saaie buikspieroefeningen van vroeger zijn verleden tijd. Geen saaie sit-ups meer, maar leuke afwisselende oefeningen waardoor de tijd voorbij vliegt. De Kettlebell workout is de ideale workout voor wie snel verveeld raakt van normale buikspieroefeningen, maar wel graag een strakke en getrainde buik wil hebben. Doordat het een leuke activiteit wordt, zal het ook veel makkelijker voor je zijn om het vol te houden, en standvastig te blijven om het programma te blijven volgen. De Kettlebell workout is hierdoor erg modern geworden. Helemaal mooi is dat je tegenwoordig zelfs een geheel uitgestippeld plan kunt verkrijgen. Zo weet je zeker dat je de juiste oefeningen uitvoert, en het meeste profijt zult halen uit je workout. Wil je er graag meer over weten? Lees dan snel verder!

Verschillende programma’s voor het beste resultaat

De Kettlebell workout is een compleet trainingsprogramma wat je thuis uit kunt voeren. Dit is dus uitermate geschikt voor mensen die altijd druk in de weer zijn, en weinig tijd hebben om naar de sportschool te gaan. Je kunt thuis de workout verrichten, en hoeft geen extra tijd meer te besteden aan reistijd naar de sportschool. Dit maakt het veel gemakkelijker om het programma vol te houden, en standvastig te zijn in het volgen ervan. Erg handig aan deze workout is dat het in detail uitgelegd wordt in de DVD. Van warming up tot cooling down, het zit er allemaal bij in begrepen. Zo ben jij verzekerd van een volledige workout, het enige wat jij dus moet doen is opvolgen. Ook kun je kiezen uit verschillende programma’s. Dit zorgt ervoor dat je niet elke keer dezelfde workout uit hoeft te voeren, en het dus altijd leuk en afwisselend blijft om te sporten. De trainingen hebben een specifieke opzet, namelijk:

  • Als eerste wordt er extra aandacht besteedt aan vetverbranding van de buik
  • Daarna wordt er nadruk gelegd op sterkere spieren in het gehele lichaam
  • Als laatste wordt er extra gefocust op de buikspieren, zodat je strakke buikspieren zult krijgen

kettlebell workout totaal aanbieding

Zorg voor een standaard routine

De workout duurt ongeveer 20 tot 25 minuten, en is dus makkelijk dagelijks uit te voeren. Alle in’s en out’s worden aan je uitgelegd in de DVD, dus je bent verzekerd van een duidelijk en effectief plan. De trainingen beginnen altijd eerst met een warming up. Dit zorgt ervoor dat je spieren los kunnen komen en voorkomt blessures. Je kunt zelf een moment in de dag kiezen waarvoor het voor jou het beste uitkomt om te sporten. Het beste is als je hier een standaard routine van maakt. Je kunt de hoeveelheid trainingen per week zelf invullen. Aangeraden is om te beginnen met twee à drie keer per week, en zo kun je het langzaam opbouwen. Zo heeft je lichaam de kans om te herstellen op de dagen dat je niet traint. Twee à drie keer per week deze workout uitvoeren is voldoende om strakke buikspieren te krijgen, dus het is een fluitje van een cent! Door middel van de kettlebell oefeningen zal er een hele nieuwe wereld voor je opengaan, en zul je eindelijk de strakke buik behouden waar je altijd al van gedroomd hebt. En het mooiste van allemaal is dat je er niet veel moeite voor hoeft te doen. Deze workout zorgt voor leuke afwisselende oefeningen, allemaal erop gericht om jou op een leuke manier te helpen in het verkrijgen van een platte en strakke buik. Ga er dus enthousiast mee aan de slag, en investeer in jezelf! Je lichaam is het waard!

De leukste workout ooit!

Professionele fitnesstrainers maken veel gebruik van de kettlebell workouts. Dit is ook heel logisch, want deze workout valt onder krachttraining. Krachttraining is één van de beste manieren om snel af te vallen, maar ook om een mooi postuur te krijgen. Met een kettlebell verlies je, op een zeer effectieve maar leuke manier, eenvoudig veel lichaamsvet. Als je dit programma opvolgt ben je binnen vier weken het grootste gedeelte van je lichaamsvet kwijt! De workout is gericht op de buikspieren, maar neemt automatisch het gehele lichaam mee. Dit zorgt er dus voor dat je zo snel afvalt.

Wat is een kettlebell?

kettlebellsEen kettlebell is een gewicht in de vorm van een soort bel. Door de vorm wordt het eenvoudig om verschillende oefeningen te verrichten die zeer profijtvol zijn voor je lichaam. Een groot voordeel aan de kettlebell is dat het niet veel ruimte in beslag neemt. Dat is dus heel wat anders dan met een hardloopband of andere soortgelijke fitnessapparaten. Een kettlebell zorgt dus voor de beste resultaten, maar neemt het minste ruimte in beslag. Dit is voor iedereen ideaal, want wie wil er graag een groot apparaat in de kamer? Niemand. Wat deze kettlebell verder zo speciaal maakt is dat je met dit item je hele lichaam traint, en daardoor dus al je spieren gebruikt. Hierdoor verbrandt je in een veel hoger tempo meer lichaamsvet, terwijl je je toch concentreert op de buikspieren. Binnen één week zal je al resultaten zien, en na vier weken zal je zeker heel wat afgevallen zijn!

Hoe verlopen de trainingen?

De kettlebell op zich is al een ideaal item om enthousiast mee aan de slag te gaan. Maar door de bijgeleverde DVD’s heb je de perfecte combinatie voor een geslaagd sportschema. Je kunt kiezen uit veel verschillende oefenprogramma’s, zo zal je altijd vinden wat op dat moment bij je stemming past en zal je niet verveelt raken. Heerlijk is het om de dag te beginnen met deze afwisselende oefeningen, en zo op weg te zijn naar een strak lichaam, en in het specifiek een strakke buik. De oefeningen kun je zoals gezegd lekker thuis doen met behulp van de bijgeleverde DVD’s. De eerste DVD bevat simpele oefeningen voor beginners, zo kun je rustig aan wennen aan het systeem, en zal je je lichaam niet overbelasten. Door de DVD’s is het heel duidelijk en helder wat je precies moet doen, en is het gewoon een kwestie van opvolgen. Als je hier eenmaal gewend aan bent kun je ook gebruik maken van de andere DVD’s, en zo telkens een stapje hogerop komen. Dit zorgt ervoor dat je beetje bij beetje meer getraind wordt, en nog versteld zult staan van wat je lichaam eigenlijk allemaal kan!

De beste workout voor een blijvend resultaat!

Ok, je hebt eenmaal je platte buik na een paar weken, en je bent zo blij dat je eindelijk bereikt hebt wat je al die tijd graag wilde. Maar dat wil je natuurlijk ook zo houden! Daar waar andere programma’s meestal ophouden als eenmaal het gewenste resultaat is bereikt, zorgen de kettlebell workouts voor een blijvend resultaat! Deze oefeningen kun je namelijk altijd blijven doen, en je zult er door de vele afwisseling niet verveelt door raken. Als extra bonus krijg je er een 12-weeks programma bij waarmee je blijvend je gewicht en strakke buik kunt behouden. Ook krijg je er een gratis boek bij (ter waarde van €27,-) waar je veel handige tips en nieuwe oefeningen in zult vinden. Dit maakt dit programma perfect om je dromen te bereiken, dus begin er vandaag nog mee! Veel succes!

UPDATE
Het Kettlebell workout programma is tijdelijk niet beschikbaar.
Ben je geïnteresseerd in een kettlebell? Lees dan eens ons artikel De beste kettlebell kopen.
 

Klik hier voor het uitgebreid assortiment kettlebells

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie