Home » Review Groene smoothies receptenboek

Review Groene smoothies receptenboek

Leestijd: 4 minuten

Smoothies zijn erg lekker en het is dan ook erg populair om een smoothie te drinken. Het heeft ook veel voordelen want je krijgt op een snelle manier alle voedingsstoffen binnen.
Vooral groene smoothies zijn erg gezond. Gezonder dan fruit smoothies en verrassend om te maken. Er zijn diverse recepten in omloop en er is nu een boek geschreven waarin je een overzicht vindt van alle groene smoothies. Het “ Groene Smoothies boek”. Daar wijden wij dit artikel aan.

Waarom zou je smoothies drinken?

groene smoothieVoordat we meer over het Groene Smoothies boek vertellen leggen we je eerst uit waarom smoothies gezond zijn. Het is natuurlijk wel fijn dat je weet waar je aan begint voor je dit boek besteld.
Het is algemeen bekend dat groente gezond is. Groentes hebben een positieve werking op het lichaam en helpen om ziektes preventief te voorkomen. Daarnaast zorgen groentes ervoor dat je gezond en vitaal blijft. Of je groente nu bakt, kook, pureert, hakt of stoomt het het is altijd gezond. Daarom is een groene smoothie ook gezond. De vitamines en mineralen uit groente zijn de weldoeners en daarom zeer geschikt om te nuttigen. Dit maakt het dat een groene smoothie gezond is en zeker een aanrader om te nuttigen.
Omdat je makkelijk alle groente binnenkrijgt die je nodig hebt, je gezond en fit blijft en je zeker weet dat je voldoende groente binnen krijgt is een groene smoothie een aanrader. Je kunt er onwijs veel mee variëren en je kunt er je dag goed mee starten. Of je kunt het natuurlijk als tussendoortje drinken.

Heb jij hier wel eens last van?

hoofdpijn● Hoofdpijn en/of migraine?
● Een opgeblazen gevoel na het eten?
● Weinig energie?
● Aanslag op je tong of aften?
● Slaapproblemen?
● Acné?
● Flatulentie?
● Vermoeidheid?
● Overgewicht?
● Hoge bloeddruk?
Dit zijn allemaal symptomen die erop kunnen wijzen dat je niet gezond eet. Je hebt te weinig vitamines en mineralen binnen gekregen. Daarom is het belangrijk om dit binnen te krijgen maar zo’n grote berg groente iedere keer kan erg demotiverend werken. Daarom is een groene smoothie een uitkomst. Je doet er van alles in en hoeft het alleen maar op te drinken. Je zult jezelf vanzelf:
● Fitter voelen
● Gezonder voelen
● Minder vermoeid voelen
Daarnaast heb je ook minder snel last van:
● Acne
● Slaapproblemen
● Overgewicht
● Een hoge bloeddruk
● Aften
● Aanslag op je tong
● Flatulentie
● Hoge bloeddruk
Allemaal voordelen die je kunt behalen door het drinken van groene smoothies. In dit boek vind je ze allemaal en kun je profiteren van al deze voordelen.

Ervaringen van gebruikers!

Er zijn al veel mensen die dit boek hebben besteld. Ze zijn allemaal laaiend enthousiast.
Nog nooit was er een boek op de markt die een compleet overzicht met groene smoothies biedt. Daarom is het ook zo belangrijk dat je alle ervaringen leest van de lezers. Zo weet je ook dat het niet gewoon een praatje is wat voor de verkoop wordt geschreven. Dit zijn de ervaringen van lezers:
● Het boek is overzichtelijk.
● Er zit veel variatie tussen de smoothie recepten.
● De recepten zijn lekker.
● De recepten zijn makkelijk.
● Je kunt voor weinig geld een smoothie maken.
● Je wordt begeleid in het boek.
● De voordelen worden uitgelegd.
● Je krijgt tips!
● Het is fijn om te lezen!
● Het zit goed in elkaar.
Genoeg redenen dus om dit boek te bestellen en niet langer te wachten. Begin nu met het drinken van groene smoothies en bestel dit boek vandaag nog.

De gevaren van groene smoothies!

Natuurlijk zitten er ook kanttekeningen aan als je groene smoothies gaat drinken. Het is natuurlijk belangrijk dat je daarnaast ook gezond eet en niet alleen op groene smoothies gaat leven. Het lijkt natuurlijk alsof groene smoothies de oplossing zijn voor al onze problemen. Natuurlijk is dit niet zo. Het is wel een oplossing om goed fit te worden, toch is het belangrijk dat je gezond blijft eten naast het drinken van smoothies. Door het drinken van een groene smoothie kan jouw lichaam te maken krijgen met een enorme dosis aan voedingsstoffen. Hier is het nog niet aan gewend. Je kunt dan last krijgen van bijwerkingen.
Daarom is het belangrijk dat je weet wat je doet en dat je er rustig aan begint. Veel mensen kunnen last krijgen van: krampen, misselijkheid, diarree en dergelijke. dit komt omdat ze te snel beginnen, maar ook omdat je lichaam zich ontgift en alle slechte stoffen eruit gegooid.
Om deze reden heeft de schrijver het boek opgedeeld in categorieën:
● Categorie 1: “Voor de groentjes”
● Categorie 2: “Beginners”
● Categorie 3: “Medium drinkers”
● Categorie 4: “Gevorderd”
● Bonus Categorie 5: “Voor de actievelingen” (sport smoothies)

Wat vindt je in dit boek?

Groene smoothiesJe vindt natuurlijk allereerst recepten in dit boek. Dit is natuurlijk logisch. Toch vind je nog veel meer in het boek. Je ziet sowieso dat het in vijf categorieën is verdeeld.
Daarnaast zie je dat alles goed is uitgelegd en krijg je 70 pagina’s aan uitleg en informatie. Daarnaast staan er 50 recepten in en vindt je veel tips. Het is dus nog nooit zo leuk geweest om dit boek te lezen.
Het is natuurlijk belangrijk dat je rustig opbouwt en weet wat je doet. Daarom zijn er diverse niveaus en categorieën. Je zult verstelt staan van het resultaat en de hulp. Alle categorieën waaronder de smoothies zijn verdeeld sluiten aan bij een niveau. Jouw “smoothie niveau”. Er zijn veel smaakvariaties en alle recepten die er tussen zitten kun je zelf uitkiezen. Je kunt zelf kiezen wat je lekker vindt.
Indien je dit boek wilt kopen kun je het proberen. Je kunt gebruik maken van de niet goed 30 dagen geld- terug garantie. Je ontvangt het boek ( als een e-book digitaal).
Indien het niets voor je is kun je binnen 30 dagen je geld terug krijgen en vragen. Bestel dit boek daarom vandaag nog en druk op de bestelknop.

 

Onze beoordeling

Groene smoothies receptenboek

€ 23,95
8.8

Kwaliteit

8.5/10

Prijs

9.0/10

Deel dit artikel op social media