Gratis trainingen geld verdienen

Hieronder hebben we gratis trainingen voor je verzamelt waarmee je leert om geld te verdienen met o.a. cryptomunten, bol.com, beleggen en marketing. Geen trainingen die met fitness, afvallen of yoga te maken hebben, maar misschien wel interessant voor jouw, zeker als je je eigen business op wil zetten via internet. Wil je meer weten over geld verdienen via internet? Lees dan eens deze geld verdienen tips

Begin aan je fortuin met deze gratis trainingen geld verdienen

Als je ook wil profiteren van de kansen die het digitale tijdperk te bieden heeft, dan zijn er gratis trainingen om geld te verdienen via internet die voor jou interessant zijn. Of je nu wil beleggen of in crypto gaat investeren, er zijn tal van mogelijkheden om snel online geld te verdienen. Hieronder kun je kort lezen welke opties er allemaal zijn en wat je kunt leren met de verschillende gratis trainingen geld verdienen. Daarna kun jij zelf kiezen hoe je de online markt gaat veroveren.

Leer  beleggen met de  Trading Navigator Methode

Gratis training Geld verdienen met beleggen door Harm van Wijk

Meer info en gratis aanmelden

Of lees onze uitgebreide review

Online geld verdienen met beleggen

Door de komst van het internet is het alsmaar eenvoudiger geworden om te beleggen, het kan nu tenslotte overal en altijd simpel van achter je computerscherm. De stap is een stuk kleiner, maar de materie is vaak wel gecompliceerd. En als je niet goed oplet en jezelf niet voorbereid, kom je er meestal berooid vanaf. Succesvol belegger Harm van Wijk heeft zodoende de Trading Navigator ontwikkeld om de beleggingswereld toegankelijker te maken voor iedereen. Door trainingen te volgen en te leren werken met een softwareprogramma leer je de beste manier om online geld te verdienen met beleggen. Volgens Van Wijk kun je met behulp van zijn programma op jaarbasis een rendement van maar liefst 20 procent realiseren.

De Trading Navigator Methode is als volgt vormgegeven. Allereerst krijg je persoonlijke begeleiding. Je leert objectief kijken, het vakjargon te begrijpen en je maakt kennis met de spelregels. Je leert ook hoe je een softwareprogramma inzet om te kopen en verkopen op de momenten dat jij dat wil. Je kiest voor een training in het beleggen in aandelen, of het beleggen in opties. Met de Trading Navigator kun je snel geld verdienen via internet, maar je blijft zelf verantwoordelijk voor je succes. De trainingen en software zijn interessant voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

Leer hoe je geld kunt verdienen met bol.com in de bol masterclass

Gratis webinar Leren verkopen op bol.com en er zoveel mogelijk winst uithalen + 60% korting

Meer info en gratis aanmelden

Masterclass ondernemen via Bol.com

Een andere manier om online geld te verdienen is met behulp van deze leerzame en effectieve masterclass. In 5 stappen leer je hoe je via Bol.com winst kunt maken op de verkoop van diverse producten. De masterclass is opgezet door succesvol ondernemer Jia Ruan. Al jaren verdient hij geld via het internet, en in deze masterclass leert hij je alles dat je moet weten van online ondernemen.

Online geld verdienen zoals via Bol.com wordt ook wel E-commerce genoemd. Je koopt producten tegen lage prijs uit het buitenland of van bedrijven, en verkoopt ze tegen een meerprijs via het internet. Zo kun je tot wel 20 keer de inkoopprijs vragen in sommige gevallen. Het is een slimme en simpele methode waarbij Bol.com de uitvoerende tussenpersoon is. Je leert bij deze training ook hoe je een script opzet waarin je alle leveranciers en de producten die zij leveren of doorverkopen bundelt. Het script vertelt je daarnaast hoe je kunt uitbreiden en op welke manier je de beste deals kunt bemachtigen.

Leer om geldte  verdienen met bitcoins in de crypto masterclass

Gratis bitcoin training van Alles over crypto + € 1000,- korting op de Masterclass

Meer info en gratis aanmelden

Gratis training geld verdienen met Bitcoin

Investeren in cryptovaluta zoals Bitcoin is tegenwoordig een populaire manier om snel online geld te verdienen. Voor veel mensen is het echter een abstracte wereld. Je wordt overspoeld met berichten over mensen die bakken met geld verdienen tegen een minimale investering, maar hoe doen ze dat dan? Als je onvoorbereid in crypto gaat beleggen, kun je in ieder geval ook makkelijk al je geld verliezen.

Daarom hebben Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra al hun kennis en ervaring gebundeld in de Crypto Masterclass. Zij zullen je van alle informatie voorzien die je nodig hebt om direct te investeren in verschillende cryptovaluta. De training bestaat uit E-books, video’s en andere informatieve teksten die zijn onderverdeeld in verschillende modules. Door de heldere opbouw is het ideaal voor beginnend ondernemers om alles te leren over de wereld van de cryptovaluta.

SMMB Masterclass - Je eigen Social Media Marketing Bureau

Gratis training voor het opzetten van een Social Media Marketing Bureau

Meer info en gratis aanmelden

Een eigen Social Media Marketing Bureau (SMMB)

In deze cursus deelt Boyd Hoek zijn kennis en ervaring zodat jij zelfstandig een SMMB kunt opzetten. Je gaat op Facebook en Instagram campagnes en advertenties opzetten voor verschillende bedrijven. Volgens Hoek kun je op die manier zonder veel moeite al snel €2000 tot €3000 per maand verdienen. De training duurt 6 weken en naast het e-learning gedeelte geniet je van verschillende extra’s zoals live meetings met Boyd Hoek en belangrijke documenten en scripts.

Affiliate Marketing Domination - Verdien geld met je website

Gratis webinar Affiliate Marketing Domination
Verdien geld met je website

Meer info en gratis aanmelden

Affiliate Marketing Domination

Na deze handige cursus kun je online geld verdienen door affiliate marketing in te zetten. Binnen 8 weken word je klaargestoomd om je eigen affiliate marketing onderneming op te zetten en te runnen. Bij affiliate marketing zorg jij er als affiliate (partner) voor dat een product van een bedrijf wordt gepromoot en verkocht. Hier ontvang je als affiliate een commissie voor. Affiliate marketing is een zeer toegankelijk businessmodel omdat je amper hoeft te investeren om ermee te beginnen.

Het werkt alsvolgt. Een webshop benadert jou als affiliate, en jij zet een eigen website op over het product van die webshop. Op die website zet je een hoop algemene zaken over het product, zodat potentiële klanten bij jou terecht komen voor informatie. Door op een slimme manier links in de tekst te plaatsen die verwijzen naar de webshop, kun je elke keer als iemand daarop klikt geld ontvangen. In de training leer je ook welke verschillende manieren er nog meer zijn om met affiliate marketing geld te verdienen.

affilate marketing revolutie

Affiliate Marketing Revolutie
Start nu met online geld verdienen

Meer info en gratis aanmelden

Affiliate Marketing Revolutie

Een andere cursus die je alles leert over affiliate marketing is die van Jacko Meijaard. Hij heeft al zijn opgedane kennis en ervaring gebundeld in de Internet Succes Gids. De training is opgedeeld in verschillende modules en instructievideo´s. Door de video’s in de juiste volgorde te kijken en de bijbehorende opdrachten te maken, kun je uiteindelijk zelfstandig je eigen website opzetten en beginnen met het opbouwen van je fortuin.

Je hoeft bovendien maar weinig te investeren om aan de slag te gaan met affiliate marketing. Je kunt namelijk eenvoudig vanuit je huis werken en je hoeft jezelf niet druk te maken om de verkoop van producten, de opslag daarvan, de klantenservice of een kantoorpand. Dit heb je allemaal niet nodig. Zo kun je zonder veel kapitaal toch gelijk aan de slag.