Fruit dieet

Fruit is niet alleen erg gezond, maar ook nog eens erg lekker. Het fruit dieet is dan ook een van de lekkerste diëten. Met een fruit dieet kan je immers eindeloos variëren. Hierdoor kan je zelf bepalen welk fruit je eet. Je zult op deze manier niet snel een gevoel van trek krijgen, je kunt namelijk een stuk fruit eten. Echter, bij het fruit dieet moet je ook afwisselen. Het dieet bestaat namelijk uit twee dagen waarop je fruit eet en één dag waarop je normaal eet.

De basis van het fruit dieet

Het principe van het fruit dieet kent een eenvoudige basis. Je moet namelijk twee dagen fruit eten. De andere dag eet je normaal. Welk soort fruit en hoeveel je eet, maakt niet heel veel uit. Het is aan te raden om niet te veel bananen en druiven te eten. In deze fruitsoorten zitten namelijk vrij veel vetten. Naast de soorten fruit kan je proteïne shakes drinken. Uiteraard is het ook toegestaan om thee en magere melk te drinken, doe dit wel met mate. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken. Ongeveer 2 liter per dag. Op de normale dagen kan je eten zoals gewend bent. Maar je moet uiteraard wel oppassen met snacks. Eet voldoende eiwitten. Zo is vis en mager vlees aan te raden.

De voordelen

Het volgen van een fruit dieet kent een aantal voordelen. Het is namelijk erg gezond en je kunt er flink wat gewicht mee kwijt raken. Daarnaast kan je met fruit naar hartenlust variëren. Doordat je zo goed kunt variëren is voor veel mensen het dieet ook gemakkelijker vol te houden dan menig ander dieet. Daarnaast zit er geen beperking op fruit. Je kunt dus zoveel fruit eten als je maar wilt. Zo krijg je geen hongergevoel.

Fruit dieet recepten

Lekker onbeperkt fruit eten en toch afvallen, dat klinkt heel aantrekkelijk nietwaar? Wanneer je dit graag wilt doen, kan je er voor kiezen om het fruit dieet te volgen. Het is een super gezond dieet, waarin je zelf mag bepalen welke fruitsoorten je allemaal eet. Omdat je de hele dag door fruit mag eten, zal je niet snel een hongergevoel krijgen. Daardoor zal je minder snel tussendoortjes gaan eten. Echter tijdens het dieet zal je ook gewoon ‘normaal’ kunnen eten. Je eet namelijk 2 dagen fruit en op de derde dag eet je gewoon ‘normaal’. Door het dieet strak te volgen kan je flink wat kilo’s kwijt raken en dat is natuurlijk het doel van een ieder die een dieet volgt.

Tijdens het dieet eet je dus twee dagen fruit, de derde dag mag je normaal voedsel tot je nemen. Je mag helemaal zelf bepalen hoeveel fruit je tot je neemt. Wel wordt er afgeraden om veel bananen en druiven te eten. Deze fruitsoorten zijn namelijk rijk aan vetten. Er zijn speciale fruit dieetrecepten die je kunt maken. Zo kan je een gezonde salade maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een shake te maken van verschillende soorten fruit. Per dag moet je ongeveer 2 liter water drinken. Als er een ‘normale’ dag is aangebroken kan je eten wat je gewend bent. Wel moet je oppassen met het nuttigen van snacks en tussendoortjes. Mager vlees en vis zijn aan te raden om op normale dagen te eten. Het fruit dieet kent overheerlijke recepten. Wanneer je het dieet volgt, kan je genieten van vele voordelen. Het is namelijk mogelijk om dankzij het dieet flink wat gewicht te verliezen. Maar het dieet is ook nog eens erg lekker en gemakkelijk om vol te houden. Je kunt namelijk eindeloos variëren tijdens het dieet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *