Home » Gezonde voeding » Dieet en afvallen tips » Fitcooking lifestyle programma review

Fitcooking lifestyle programma review

Leestijd: 9 minuten

Je bent op zoek naar een compleet programma om mee af te vallen. Je wilt deze keer dat wel de juiste informatie krijgt zodat het dieet wel werkt. Je bent de strikte diëten zat, maar wilt wel werken aan de beste versie van jezelf. Dan ben je waarschijnlijk het Fitcooking lifestyle programma van Veerle Trum tegengekomen en wil je weten of dit programma je ook daadwerkelijk geeft wat het belooft, een strak en fit lichaam. In deze review bekijken we voor je of Veerle haar beloftes nakomt en of dit programma jouw geld waard is.

Fitcooking

De succesformule van Veerle Trum heeft in 2021 weer een nieuwe editie erbij gekregen. Was het Fitcooking lifestyle programma in 2018 vooral een receptenboek, de nieuwste versie is veel meer dan dat. Laten we even terug in de tijd gaan.
In 2018 kwam Veerle voor het eerst met een e-boek met 127 gezonde en voedzame recepten. Daarnaast gaf ze je ook informatie over energie balans en macronutriënten. Het jaar daarop, in 2019, bracht ze een e-boek uit dat ze het Fitcooking voeding en fitnessplan noemde. Anders dan de naam doet vermoeden was dit een receptenboek met eiwitrijke recepten en veel informatie over spiermassa opbouw en vetverlies. Je kreeg handige tools om je de macro’s te berekenen en eigen voedingsschema’s te maken. Een ideaal handboek voor sporters dus, maar zonder enig trainingsschema.

In 2020 kwam Veerle met het Fitcooking ultieme voeding en lifestyle programma. Wederom was de basis 137 eiwitrijke recepten en alle andere extra’s die je vond in de 2019 editie. Deze keer voegde ze er haar succesvolle 4-stappen programma aan toe en waren er ook recepten voor vegans en diegenen die koolhydraatarm willen eten. Daarmee richtte zich naast de sporter dus ook op mensen die willen afvallen. En nu is er de 2021 editie! Maar is die wel zo uitgebreid als Veerle ons verteld? We gaan het voor je bekijken in deze review.

Klik hier voor 10 euro korting op Fitcooking

Voor wie is deze gloednieuwe editie

De nieuwste versie van Fitcooking ultieme voeding en lifestyle programma is geschreven voor mannen en vrouwen die alles al hebben geprobeerd om het perfecte lichaam te krijgen, maar elke keer weer niet het gewenste resultaat zien. Veerle zegt dat het programma is geschreven voor mannen en vrouwen, maar het uiterlijk is naar onze mening vooral op vrouwen gericht. Maar, ben je het diëten beu, maar wil je wel voor altijd die extra kilo’s kwijt? Weet je dat het je lukt, las je maar de juiste informatie had op het gebied van training en voeding? Wil je nu eindelijk dat droomlichaam met mooie rondingen en sterke spieren? En wil je werken aan de beste versie van jezelf op een manier die je niet veel moeite kost, maar die je wel je hele leven kunt volhouden? Dan is het Fitcooking ultieme voeding en lifestyle programma misschien wel iets voor jou.

Veerle Trum

Veerle TrumOp de website gebruikt Veerle alleen haar voornaam, maar Fitcooking, weten we, is van Veerle Trum. Ze noemt zichzelf een voedingsdeskundige en online fitness- en vetverliescoach en is de eigenaar en oprichter van Fitcooking.nl. Na haar 30ste verjaardag merkte Veerle dat haar lichaam begon te veranderen en was niet tevreden met wat er gebeurde. Ze kwam aan en kreeg cellulitis. Sinds 2016 is ze zich daarom gaan verdiepen in een betere levensstijl door middel van training en voeding. Ze raakte gepassioneerd en besloot haar eigen programma te ontwikkelen om haar kennis en passie te delen met anderen. Haar missie is volgens eigen zeggen jou te helpen jezelf te transformeren naar een betere versie en je zo meer rust en controle over je eigen leven te geven.

Ze wil je de juiste tools in handen geven waardoor je precies weet wat jouw lichaam nodig heeft om in topconditie te zijn. De belangrijkste pijler van het succes van haar programma is consistentie. Door je een langetermijnstrategie te geven die je makkelijk kunt volhouden, heb je een grote kans weer een fit en strak lichaam te krijgen en te houden. Je vindt Veerle op Instagram en op Fitcooking.nl. In 2020 stond daar nog dat ze deel uit maakte van de Droog Trainen Academie, maar die connectie is op haar nieuwe webpagina niet zo duidelijk aanwezig. Ze staat er nu vermeldt met haar eigen KvK en Btw-nummer. Ze staat met passie achter haar eigen product en is via het contactformulier makkelijk te bereiken voor vragen. Dit geeft ons een goed gevoel over wat Veerle ons wil verkopen.

Er is nu een tijdelijke aanbieding met 10 euro korting op Fitcooking.

Wat je krijgt van Veerle

Het Fitcooking Lifestyle Programma is getransformeerd naar een ultiem voeding en fitness lifestyle programma en is een compleet programma dat je stap voor stap begeleidt tot het aannemen van een nieuwe levensstijl waarin een strak een fit lijf wel mogelijk is. Het programma is een digitaal product dat bestaat uit een e-boek in Pdf-formaat met daarin de volgende onderdelen.

 • Introductie over Veerle
 • Uitleg van het programma en tips voor het starten
 • Informatie over effectief trainen en trainingstechnieken
 • Een 12 weken trainingsschema
 • 35 favoriete fitnessoefeningen van Veerle die je gegarandeerd een mooi gevormd sterk én strak lichaam geven
 • Een compleet voedingsplan, voedingsschema’s om zelf in te vullen met behulp van recepten uit e-boek
 • Informatie over supplementen en het juist lezen van etiketten
 • Alles wat je moet weten over gezonde voeding, energiebalans en alle belangrijke weetjes over voedingsstoffen
 • Een calculator om je persoonlijke calorieën & macro’s te berekenen, informatie over voedingsfrequentie en het samenstellen van voedingsschema’s
 • 125 eiwitrijke recepten die je makkelijk binnen 30 minuten klaar maakt. Deze zijn onderverdeeld in recepten voor smoothies, ontbijt, lunch, diner, pre-bed en snacks
 • Een heel hoofdstuk over intermittent fasting en waarom het je helpt met duurzaam afvallen
 • Het Fitcooking stappenplan waarin je je progressie meet en leert hoe je je bereikte resultaat behoudt door middel van een progressie tabel

Bonussen bij het Fitcooking lifestyle programma

fitcooking 2021https://www.fitpagina.nl/go/fitcooking/Zoals dat wel vaker gebeurt met digitale producten komt de nieuwe editie van het Fitcooking lifestyle programma met een aantal bonussen. Dit is nieuw voor de pakketten van Veerle. In de voorgaande aanbiedingen kon je namelijk de oudere versies voor een kleine korting erbij bestellen. Laten we daarom eens kijken wat je er allemaal bij krijgt.

 • Facts abouts abs Hierin leer je alles over de sixpack. Welke oefeningen je helpen om je buikspieren zichtbaarder te maken
 • What I eat in a day? Hierin krijg je een inkijkje in de eetgewoontes van Veerle. Daarnaast krijg je ook voorbeelden van voedingsschema’s voor vetverlies, de onderhoudsfase en voor spieropbouw
 • Effectief cellulitis verminderen Ontdek de 10 stappen om jouw sinaasappelhuid te verminderen of te voorkomen
 • Feiten & fabels Dit is een essay over de zin en onzin die je hoort over voeding en krachttraining. Veerle ontkracht bestaande fabels en geeft je de tips en trucs die wel werken

Wat Veerle je belooft

Alles bij elkaar is het ultieme voeding en fitness lifestyle programma van Veerle een uitgebreid pakket. Wat belooft ze dat je ermee kunt bereiken? Meteen bovenaan de pagina schrijft ze dat je met het volgen van haar programma je lichaam strakker wordt, je meer spiermassa ontwikkelt en meer zelfvertrouwen krijgt. Ook belooft ze je een betere gezondheid met meer energie. En dat allemaal slechts in 12 weken. Door jouw eigen unieke formule te ontwikkelen, mets de door haar aangereikte informatie, leer je je eigen balans te vinden in eten en sporten, terwijl je gewoon van het leven kunt blijven genieten. Je ontwikkelt nieuwe gewoontes die positief en makkelijk zijn en die je zonder moeite 365 dagen per jaar volhoudt, voor een strak lichaam voor de rest van je leven.

Maar klopt dat ook?

fitcooking inhoudsopgaveGezien de vele positieve ervaringen met de eerdere producten van Veerle, is het goed mogelijk dat dit product ook waarmaakt wat ze zegt. Maar ze belooft je met deze editie wel veel meer. Ze belooft je immers blijvende resultaten. Laten we eens kijken naar het programma. Na de aankoop krijg je een e-mail met inloggegeven voor de downloadpagina van de website. Hier vind je het Pdf-document met het programma en de excel bestanden met de macrocalculators.

Het Fitcooking lifestyle programma is dus een digitaal product dat je eventueel wel kunt printen als je het liever bij de hand hebt, maar wat je ook op elke apparaat kunt openen. Veerle heeft duidelijk veel tijd en moeite gestoken in de vormgeving van haar programma. De lay-out is als een lifestyle magazine, wat je al meteen in de juiste stemming brengt. Er staan veel foto’s in, ook bij de recepten. De manier van schrijven is luchtig en makkelijk te volgen. Het hele programma zit goed in elkaar, de informatie volgt elkaar logisch op en de recepten en oefeningen zijn goed uitgelegd. Je krijgt heel veel tips en informatie zodat je goed onderbouwd aan de slag gaat.

365 dagen lang

Ook na de 12 weken kun je verder met het programma, omdat je er jouw programma van maakt. Na de 12 weken heb je met alle kennis uit het programma je eigen nieuwe levensstijl ontwikkeld, gebaseerd op jouw doelen, jouw manier van leven en jouw specifieke lichaam. En als je deze nieuwe gewoontes consequent blijft volhouden dan is vetverliezen en een blijvend strak lichaam hebben zeker mogelijk. Je krijgt van Veerle naar ons inzien alle tools die je nodig hebt, maar net als elk programma dat je zelf moet doen, hangt het wel van jouw inzet af of je ook daadwerkelijk de gewenste resultaten behaald. Het programma van Veerle staat of valt met jouw motivatie. Heb je geen zin om je levensstijl om te gooien, nieuwe routines aan te leren en deze de rest van je leven te gebruiken, dan kun je je geld beter aan iets anders uitgeven.

Wat andere kopers zeggen

Ten eerste vinden we op de website van Veerle, maar ook op het internet vooral reviews en reacties van mensen die de laatste versie van het Fitcooking lifestyle programma hebben gevolgd. Wat ons daarin opvalt, is hoe motiverend Veerle wordt ervaren. Omdat ze vooral voor een positieve ervaring geeft, ga je met veel plezier aan de slag. Want het programma is voor velen blijkbaar wel even hard werken en soms zelfs een gevecht met zichzelf. Maar het loont, al binnen enkele weken heeft het merendeel van de deelnemers duidelijke resultaten en staan ze met veel meer zelfvertrouwen voor de spiegel. De recepten zijn makkelijk te bereiden, smaakvol en de ingrediënten zijn makkelijk te vinden in de supermarkt. Diegene die met Veerle contact zochten, kregen binnen enkele uren al een reactie op hun vraag. Dit bevestigt hoe begaan Veerle met haar eigen programma is.

Alle punten nog even op een rijtje

Positief

 • Het programma is een combinatie van voeding en training, heel compleet
 • Je past het hele programma aan aan jouw behoeftes, leven en lichaam, zodat je het 365 dagen per jaar volhoudt
 • Een trainingsschema van 12 weken met 35 verschillende oefeningen
 • Veel informatie die er ook echt toe doet
 • Lekkere recepten die ook aan te passen zijn voor vegans en mensen met intoleranties
 • Je ziet al snel resultaat
 • Positieve insteek, waardoor je zin krijgt om er voor te gaan
 • Je doet het op je eigen tempo

Negatief

 • De meeste oefeningen uit het trainingsschema zijn beter uit te voeren in de sportschool, dus je hebt een sportschool abonnement nodig
 • Ondanks dat je niets hoeft te laten, is het wel degelijk een programma waarmee je je levensstijl verandert en dan kan moeilijk zijn
 • Vergt motivatie en inzet van jezelf om de veranderingen ook daadwerkelijk door te voeren in je leven, je krijgt geen live coaching van Veerle

Fitcooking lifestyle programma

Samenvatting Fitcooking lifestyle programma

Voor de 67 euro die je betaalt krijg je naar onze mening een uitgebreid en inhoudelijk goed onderbouwd pakket in handen, waarmee je zeker op je streefgewicht kunt komen en voor altijd blijven. Het is een lifestyle transformatie programma, waardoor je na de 12 weken genoeg weet om zelf verder te gaan, de juiste aanpassingen te doen en zo blijvend op gewicht te blijven. De belangrijkste onderdelen worden stapsgewijs door Veerle besproken zodat je zelf de veranderingen kunt aanbrengen voor jouw persoonlijke doelen. De bonussen zijn leuke extra’s, maar geen echte waardevolle aanvullingen, buiten het inkijkje in de eetgewoontes van Veerle, wat een mooi inzicht geeft in de verschillen tussen de verschillen tijdens periodes van vetverlies en spieropbouw.

Geen eenheidsworst

Omdat niet elk lichaam hetzelfde is, niet iedereen dezelfde levensstijl heeft, is deze methode ook geen hapklare brok, maar juist een manier om de methode te vinden die wel echt bij jou past. Dit maakt dat het programma een levensstijl wordt die je makkelijk kunt volgen. Daarin is dit programma ook uniek. Je kunt namelijk je persoonlijke doelen stellen, de voor jou unieke voedingsschema’s maken en je eigen trainingsschema’s samenstellen. Met het stappenplan zet je zelf een op maat gemaakt programma in elkaar dat echt bij jou past en meet je je progressie makkelijk met de progressie tabel.

Recepten

In de laatste versie van het Fitcooking lifestyle programma stonden er nog aparte recepten voor vegans in het receptenboek. In deze nieuwe versie geeft Veerle je per recept extra opties om de recepten aan te passen aan een vegetarisch of veganistische levensstijl. Ook heeft ze gedacht aan intoleranties en geeft ze ideeën om de recepten lactose vrij te maken. Door de eiwitrijke recepten is het programma voor bijna iedereen te volgen, zelfs mensen die intensief willen sporten.

Vernieuwend

Na de vorige drie versies is de nieuwste editie van het Fitcooking lifestyle programma naar onze mening alleen maar beter geworden. Je betaalt er wel wat meer voor, maar je krijgt er ook veel meer voor terug. Het is een compleet programma geworden dat je op alle gebieden helpt de juiste keuzes te nemen en nieuwe gewoontes aan te nemen. De trainingen en oefeningen zijn een welkome aanvulling die het pakket alleen maar completer maken. Hierdoor is het nu een programma voor gewichtsbehoud en levensstijl verandering dat je met gemak 365 dagen per jaar vol kunt houden.

Dus, zoek je een manier met voldoende handvatten om je om levensstijl drastisch te veranderen en die droom van dat strakke lichaam nu eindelijk te bereiken? Wil je dat zonder al te veel moeite kunnen volhouden en het hele jaar door goed in je vel zitten? En heb je de motivatie om er voor te gaan? Dan is het ultieme voeding en fitness lifestyle programma van Veerle precies wat je zoekt.

Klik hier voor 10 euro korting op Fitcooking

Fitcooking Lifestyle Programma

Fitcooking Lifestyle Programma

Voor elke doelstelling.
We berekenen samen de waardes voor jouw voedingsplan. Zo weet je exact wat je mag eten en drinken.
Het Fitcooking lifestyle plan is een compleet programma!
Alle recepten zijn eiwitrijk.
Met het Fitcooking lifestyle plan kan je eindeloos variëren van shakes tot snacks.
Eenvoudig maar smaakvol.

Koop Fitcooking nu met korting

 

Onze beoordeling

Fitcooking lifestyle programma

€ 67,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Voordelen

 • Aanpasbaar naar je eigen behoeftes
 • Veel informatie die er ook echt toe doet
 • Je ziet al snel resultaat
 • Je doet het op je eigen tempo

Nadelen

 • Vergt motivatie en inzet van jezelf
 • je krijgt geen live coaching van Veerle

Deel dit artikel op social media

1 gedachte over “Fitcooking lifestyle programma review”

 1. Mooie en vlot leesbare review.
  Mooi dat ook het ontstaan van Veerle en haar Fitcooking Life Style Programma aan bod komt.
  Hierdoor is echt een ontwikkeling in het programma van Veerle waar te nemen.
  Ook de nadelen van het FCL Programma worden niet over het hoofd gezien.
  Al met al een prima review met een mooie lay-out

  Beantwoorden

Plaats een reactie