Home » Eiwitrijke Recepten Kookpakket – Review

Eiwitrijke Recepten Kookpakket – Review

Leestijd: 5 minuten

Je bent hard bezig het lichaam te ontwikkelen waar je van droomt en je weet dat sporten en goed eten hand in hand gaan. Maar in je drukke leven is het een uitdaging om gevarieerde eiwitrijke gerechten op tafel te zetten. Dan lees je in ons review Eiwitrijke Recepten Kookpakket of het misschien wat voor jou is, want Jacco van eiwitinvasie.nl wil je graag een handje helpen.

Wat is een eiwitdieet

Werk je aan spiermassa opbouw of wil je meer vet verbranden dan is een eiwitrijk dieet een uitkomst. Je eet minder koolhydraten en meer voedingsstoffen met eiwitten. Je lichaam zet deze proteïnen om in aminozuren wat je lichaam vooral voor het aanmaken van spieren gebruikt. Ook voor andere processen in je lichaam, zoals celvernieuwing, spijsvertering en het afweersysteem zijn aminozuren belangrijk. Eiwitten zitten in vlees, vis, zuivel, noten, granen en peulvruchten. Als je veel sport moet je voldoende eiwitten eten. In een druk bestaan kan het een uitdaging zijn om gevarieerde en lekker eiwitrijk te eten is een hele puzzel. Dan is een receptenboek als deze natuurlijk een uitkomst.

Klik hier om naar de tijdelijke aanbieding van het Eiwitrijke Recepten Kookpakket te gaan

Voordelen van een eiwitdieet

Een eiwitdieet heeft een aantal belangrijke voordelen boven verschillende andere diëten. Veel diëten schrappen vooral eiwitten, maar die zijn juist een belangrijke bouwstof voor je lichaam. Ontzeg je je lichaam zijn bouwstoffen dan heb je een voortdurend hongergevoel. Hieronder de voordelen op een rijtje:

  • Je hebt minder honger. Eiwitten verbranden trager dan bijvoorbeeld koolhydraten, waardoor je lichaam zich langer verzadigd voelt.
  • Het elimineert de trek naar lekkere en vooral zoetere dingen.
  • Je hebt meer energie en voelt je sterkeren beter in je vel. Omdat je immuunsysteem een boost krijgt, word je ook minder snel ziek.
  • Eiwitten zorgen in combinatie van een goede work out voor meer spiermassa. Hoe dat in zijn werking gaat wordt uitgelegd in ons artikel over spiermassa opbouwen.
  • Een dieet met meer eiwitten is een kickstarter voor de vetverbranding in je lichaam. Je spijsvertering werkt veel beter en je komt strakker in je vel te zitten.

Wie is Jacco

Jacco is de eigenaar van de website eiwitinvasie.nl uit Breda. Helaas vonden we niet veel informatie over hem op het internet. Maar de info die hij verstrekt op de website klopt wel. Daarnaast is hij altijd bereikbaar via het e-mailadres voor vragen en advies, ook na de aankoop van het Eiwitrijke Recepten Kookpakket. En hij biedt je voor 30 dagen een niet goed geld terug garantie.

Voor wie zijn de recepten geschreven

eiwitrijke receptenDan nu verder met onze review Eiwitrijke Recepten Kookpakket. De recepten zijn bruikbaar voor iedereen die het vetpercentage in het lichaam wil verlagen en daarmee wil afvallen. Jacco geeft zelf op zijn website duidelijk aan deze recepten vooral voor krachtsporters te hebben geschreven, met name diegene die als geen ander weten dat hard trainen en goed eten hand in hand gaan en dus niet willen vertrouwen op alleen maar supplementen. De recepten gaan uit van 2 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht, wat vooral voor krachtsporters geldt. Wil je afvallen met een eiwitrijk dieet dan is 0,8 gram per kilogram lichaamsgewicht al voldoende. Dat is met deze recepten even opletten.

Wat krijg je van Jacco

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket van Jacco geeft je een heleboel verrassende en relatief makkelijk te maken recepten. Het pakket bestaat uit vier onderdelen of eigenlijk vier kleine e-boekjes, eiwitrecepten ontbijt, eiwitrecepten lunch, eiwitrecepten diner en eiwitrecepten snacks. De recepten zijn redelijk snel te bereiden, maar het is belangrijk te weten dat bijvoorbeeld de ontbijtrecepten niet kant en klaar zijn en ze je in de morgen wat meer tijd kosten dan normaal. Met de lunchrecepten is rekening gehouden dat je ze makkelijk meeneemt naar je werk. Met de dinerrecepten kan iedereen mee-eten, dus hoef je niet apart voor jezelf te koken. De volwaardige snacks geven je ook tussendoor een verzadigd gevoel en zijn dus een fijne aanvulling op het dieet. Bij elk recept vind je mooie smaakmakende foto’s, zo kun je makkelijk kiezen welk gerecht je vandaag wilt gaan eten. De recepten hebben stoere namen als: Tuna Time en Italian Power Egg en zorgen ervoor dat je direct aan de slag wilt gaan in de keuken. De recepten worden stap voor stap uitgelegd en her en der vind je tips over voeding en sport.

De bonussen

Zoals het een goed aanbod betaamt krijg je bij dit pakket ook een tweetal bonussen. Als eerste krijg je een receptenboekje met eiwitrijke smoothies, die je voor het sporten als energiebron of na het sporten tijdens het herstel kunt drinken. Ze fungeren ook goed als ontbijt of lunch en zijn dus een goede aanvulling op het pakket. De tweede bonus is een maaltijdplanner die je online kunt vinden en invullen voor een langere periode, wat handig is voor de boodschappen en de motivatie.

Krijg je wat wordt beloofd

Eiwitrijke Recepten KookpakketBij de recepten worden de hoeveelheden eiwitten aangegeven zodat je dat makkelijk kan aanpassen aan jouw eigen gewicht. Je krijgt binnen enkele minuten na de bestelling een PDF bestand gemaild, die je kunt gebruiken op je pc, tablet of mobiel. Lees je liever een papieren versie, dan kun je deze ook makkelijk uitprinten. Ook de smoothierecepten zijn in PDF, de maaltijdplanner bereik je via inlog op de pagina. Ook na de aankoop is Jacco bereikbaar voor vragen en advies. De recepten zorgen absoluut voor minder hongergevoel, ze zijn uitgebreid en gevarieerd en bevatten voldoende eiwitten voor spiergroei.

De meningen van derden

Omdat het om een nog relatief nieuw receptenboek gaat hebben we niet veel reviews kunnen vinden, maar die we konden vinden zijn positief. Verder vind je klantenreviews op de website van de eiwitinvasie zelf.

Eindconclusie

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket is een compleet receptenboek, die je absoluut verder helpt met het bereiden van een goed eiwitrijk dieet met veel gevarieerde en lekkere recepten. Wil je beginnen met een eiwitrijk dieet, dan vind je in dit pakket niet de gewenste informatie over het volgen van een eiwitdieet. Deze informatie moet je zelf ergens anders inwinnen. De recepten zijn bruikbaar voor mensen die willen afvallen met een eiwitrijk dieet, maar met name toegespitst op krachtsporters, met weinig tijd maar wel de intentie om vooral gezond en natuurlijk te eten. Zij vinden dan ook wat ze zoeken in dit pakket. Voor 19 euro heb je veel kwaliteit voor een mooie prijs, waarbij Jacco je geeft wat hij belooft: lekkere recepten met het benodigde aantal eiwitten per dag en voor ieder moment van de dag, die zorgen voor een sneller zichtbaar resultaat in de spiermassatoename.

Klik hier om naar de tijdelijke aanbieding van het Eiwitrijke Recepten Kookpakket te gaan

 

Onze beoordeling

Eiwitrijke Recepten Kookpakket

€ 19,00
8.8

Kwaliteit

8.5/10

Prijs

9.0/10

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie