Home » Ontspanning en persoonlijke ontwikkeling » ecursus blijvend zelfvertrouwen review

ecursus blijvend zelfvertrouwen review

Leestijd: 9 minuten

Twijfel je vaak aan jezelf en maak je je zorgen over wat anderen van je denken? En wil je nu eindelijk eens blakend van zelfvertrouwen de deur uit stappen? Dan heb je waarschijnlijk gedacht aan de ecursus Blijvend zelfvertrouwen van Frank de Moei. In deze review houden we deze populaire e-cursus tegen het licht, vertellen we wat de cursus inhoud en wat andere cursisten er van vinden. Zo kun jij zelf beter beslissen of de ecursus Blijvend zelfvertrouwen je geld waard is.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen, we willen er graag allemaal wel wat meer van hebben. Maar om een of andere reden lukt dat niet bij iedereen. Een van de belangrijkste oorzaken zit in je brein. Beperkende gedachtes, ideaalbeelden en perfectionisme zorgen ervoor dat je niet positief naar jezelf en naar wat je doet kijkt. De gevolgen van een laag zelfbeeld zijn veelal psychisch van aard. Je ontwikkelt faalangst, sociale angsten en zelfs eetproblemen. Door zelfkritiek ontwijk je steeds meer een sociaal leven, geeft de druk op je werk je werkstress en zorgt de twijfel voor slapeloze nachten. Het is dus belangrijk daar snel iets aan te doen. Frank de Moei zegt daar met zijn cursus Blijvend zelfvertrouwen een passende oplossing te hebben.

Koop de cursus Blijvend Zelfvertrouwen nu met 45% korting

Voor wie is deze cursus?

Wil je je zelfbeeld verhogen en je zelfkritiek verminderen? Wil je leren waar je krachten liggen, weer geloven in je eigen kunnen en van daaruit leven? Dan is deze cursus wat voor jou. Heb je al verschillende dingen geprobeerd om je zelfvertrouwen te verbeteren en is er uiteindelijk niets veranderd? Dan is de ecursus Blijvend zelfvertrouwen misschien wat je zoekt. Of je nu zelfvertrouwen in een zakelijke setting of voor in het dagelijks leven zoekt, ben je al redelijk zelfverzekerd en wil je nog even de puntjes op de i zetten, dan vind je in deze cursus nog steeds relevante informatie. Heb je de tijd en wil je de moeite en het geduld opbrengen om met jezelf aan de slag te gaan, dan heet Frank je van harte welkom. De cursus is geschreven voor volwassenen en jongvolwassenen.

Wie is Frank de Moei

Frank kennen we al van zijn andere cursus Nooit meer zorgen of stress. Hij schreef nog meer cursussen voor zelfontwikkeling zoals Vind je ideale baan en Betere relaties met iedereen. Frank is een professionele coach en trainer met een lange ervaring. Hij is actief geweest in management en gaf trainingen in onder andere communicatieve vaardigheden. In de loop van de jaren heeft hij zich meer gericht op persoonlijke ontwikkeling en diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie gehaald.

Zijn doel is jou een snelle en blijvende persoonlijke groei door te laten maken. In 2006 is hij zijn praktijk Capedium geopend en de website newstart.nl begonnen. Eerst als blog om zijn visie en ideeën met anderen te delen, maar al snel besloot hij meer mensen te helpen dan dat hij in zijn 1 op 1 sessies kon. Daarom schreef hij een aantal online cursussen, die mensen online kunnen volgen. De belangrijkste pijler van Frank zijn werk is herkenning. Volgens heb blijven problemen, uitdagingen, angsten en onzekerheden terugkomen totdat je eindelijk echt ziet wat er achter zit. Pas als je de patronen herkent, kun je ze veranderen, volgens Frank.

Waar bestaat de cursus uit

De ecursus Blijvend zelfvertrouwen is een volledige online cursus van 12 weken. Elke week krijg je een les per e-mail naar je toegestuurd. Een les bestaat uit informatie gebaseerd op eenvoudige, maar bewezen technieken en je krijgt vragen en opdrachten die je moet toepassen in de praktijk. De cursus is een stappenplan, je krijgt niet in een keer alle informatie, maar stap voor stap verdiep je je in de materie. De cursus gaat uit de volgende 3 stappen.

 • Stap 1: Analyseer je zelfvertrouwen, door te ontdekken wat zelfvertrouwen precies is, wat de gevolgen van een laag zelfbeeld zijn en waar een laag zelfvertrouwen vandaan komt.
 • Stap 2: Ontdek je zelfvertrouwen, waarin je op zoek gaat naar de redenen van jouw gebrek aan zelfvertrouwen, laat hij je zien wat de gevolgen voor jou en je omgeving zijn en kijk je naar wat jouw sterke kanten zijn.
 • Stap 3: Ontwikkel een Blijvend Zelfvertrouwen, waarin Frank je tools en handvatten geeft om aan een sterk en blijvend zelfvertrouwen te werken.

Inhoud

Na de inleidende welkomst e-mail die je direct na je inschrijving krijgt, zijn de lessen logisch opgebouwd. In elke les bespreekt Frank onder andere de volgende punten:ecursus Blijvend zelfvertrouwen

 • 1. Wat is zelfvertrouwen?
 • 2. Wat is de invloed van zelfvertrouwen op je leven
 • 3. Wat zijn de oorzaken van een laag zelfvertrouwen?
 • 4. Hoe gaan mensen om met een laag zelfbeeld?
 • 5. Hoe accepteer je jezelf zoals je bent?
 • 6. Hoe stop je jezelf te bekritiseren en te vergelijken met anderen?
 • 7. Hoe haal je meer uit jezelf op een manier die bij je past?
 • 8. Hoe vertrouw je meer op je gevoel?
 • 9. Hoe blijf je jezelf en volg je je eigen weg?
 • 10. Hoe word je weer trots op jezelf?
 • 11. Hoe voorkom je teleurstelling? Hoe word je weer onafhankelijk?
 • 12. Afsluiting en evaluatie

Bonussen

Ook bij deze online cursus krijg je extra’s. Bij bestelling krijg je op dit moment 3 e-boeken die geschreven zijn door Frank.

 • E-boek Inzicht in je kracht heeft 99 pagina’s en geeft je inspiratie over persoonlijke kracht. Je leert waarom je je doelen nog niet hebt bereikt en welke mentaliteit je wel succes geeft. Je krijgt tips voor een ontspannen leven en blijvende verandering.
 • E-boek Je bent prima zoals je bent! telt 152 pagina’s en staat vol informatie over zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Je krijgt manieren aangereikt om te stoppen met zelfkritiek en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld. Ook bespreekt het de 7 mythen over zelfvertrouwen.
 • E-boek Volg je eigen weg bevat 116 Pagina’s inzichten over doen wat je wilt ongeacht wat anderen daar van denken. Je leert jezelf kwetsbaar op te stellen, gedragspatronen te veranderen, te werken aan je sterke punten en makkelijker nee te zeggen.

Wat krijg je als je deze cursus koopt

Wat ons opvalt, is dat Frank op zijn website het voor heeft over hoe deze cursus je zelfvertrouwen blijvend verhoogt. Hij belooft dat je zelfvertrouwen je niet meer in de steek zal laten en dat je het geloof in jezelf weer terugvindt. Daarnaast helpt hij je met het stoppen van zelfkritiek en leert hij je beter je grenzen aan te geven. De basis van een beter zelfbeeld is volgens Frank volledige acceptatie van jezelf en dus belooft hij je dat je jezelf voor 100% gaat accepteren zoals je bent. Door een beter zelfbeeld krijg je een gelukkiger leven, verbeteren je relaties en gaat je carrière zoals jij wilt. En door de praktijkgerichte opdrachten zegt hij dat je snel al resultaat zult merken.

Krijg je dat ook?

Dat zijn natuurlijk grote woorden, maar kan hij met de cursus ook waarmaken wat hij je belooft? Laten we eens kijken wat er gebeurt na dat je de cursus hebt aangeschaft. Na de aanschaf Bijna direct krijg je een welkomst e-mail van Frank waarin hij je de cursus uitlegt en wat je te wachten staat. Ook krijg je tips en oefeningen die je tijdens de hele cursus kunt doen. EN stuurt hij je ook de eerste van de 3 bonus e-boeken, die je als een Pdf kunt downloaden. De volgende dag krijg je de eerste e-mail van de reeks van 12 met informatie en opdrachten om meteen uit te voeren.

De inhoud

De 12 lessen zijn praktisch, zitten vol informatie en geven je veel nieuwe inzichten. De oefeningen zijn uitgebreid en goed in de praktijk toe te passen. Frank heeft wel degelijk kennis van zaken en heeft de cursus didactisch goed in elkaar gezet. Je krijgt precies voldoende informatie om mee voor een week mee aan de slag te gaan, zodat je niet in een keer een hele berg te lezen hebt.

De combinatie tussen theoretische informatie en praktijkgerichte oefeningen zorgt ervoor dat je dat wat je hebt geleerd ook echt in je leven gaat toepassen. De verschillende lessen moet je daarom ook op de aangegeven volgorde volgen, omdat dat wat je vorige week leerde, je helpt bij wat je de volgende week moet doen. De e-boeken zijn een waardevolle aanvulling op de cursus. Ze zien er wat simpel vormgegeven uit, maar wat je leest is wat telt, moet Frank gedacht hebben. De rest is maar afleiding.

online training blijvend zelfvertrouwen

Gegarandeerd resultaat

Frank belooft je dat je met deze cursus absoluut een blijvend hoog zelfvertrouwen krijgt. Maar zegt ook dat dat vooral van jezelf afhangt. Je kunt de cursus op je eigen tempo doen, want je hebt levenslange toegang tot de lessen. En dat is ook meteen het minpunt. De ecursus Blijvend zelfvertrouwen is een zelfcoachingscursus. Het ligt dus aan jou wat je er mee doet. Je hebt geen 1 op 1 sessies met Frank, dus moet je jezelf motiveren aan de slag te gaan met de oefening en inzichten. En omdat je zelf het tempo kunt bepalen, licht uitstel gedrag op de loer. Wil je een goed resultaat? Dan zul je daar zelf iets voor moeten doen. Want alleen met aandacht, tijd en energie geeft deze cursus je gegarandeerd een beter zelfvertrouwen.

Wat andere cursisten zeggen

Op de webpagina van Frank vind je de ervaringen van alle cursisten die die met Frank hebben gedeeld. Deze pagina is ondertussen een heel boekwerk geworden, met vooral positieve opmerkingen over de cursussen en over Frank zelf. Maar ook al zijn het er veel, is het ook verstandig om verder het internet te onderzoeken. Over de cursussen van Frank zijn bijvoorbeeld veel reviews geschreven en vind je ook ervaringen op Facebook.

Opvallend is dat vooral de praktische tools die Frank je geeft als zeer positief worden ervaren. De praktijkgerichte adviezen zetten veel cursisten in de doe-stand en motiveren om er direct mee aan de slag te gaan. De cursus is zo geschreven dat jij met jouw specifieke situatie aan de slag gaat, waardoor het niet alleen een theoretisch verhaal blijft. Men kwam al snel uit het hoofd en los van oude overtuigingen en ging actief aan de slag met zichzelf. Over Frank vinden we veel positieve opmerkingen. Zijn lesmateriaal getuigt van diepgang, waardoor veel cursisten al snel tot de kern komen.

Alle punten op een rijtje

Blijvend zelfvertrouwenWe hebben je al heel wat informatie gegeven. Laten we even de positieve en negatieve punten op een rijtje zetten.

Positief

 • Frank heeft grote kennis van zaken
 • Grote diepgang in het lesmateriaal
 • De praktische oefeningen zorgen ervoor dat je daadwerkelijk aan de slag gaat
 • Door de oefeningen merk je al snel positieve veranderingen
 • De bonussen zijn van toegevoegde waarde
 • Je past de cursus makkelijk aan aan je eigen situatie

Negatief

 • Het is een zelfcoachingscursus en dus heb je geen contact met Frank
 • De cursus doe je op je eigen tempo, waardoor je het kunt gaan uitstellen
 • Je moet jezelf motiveren en herinneren met de lessen aan de slag te gaan

Samenvatting

Voor maar 49 euro krijg je een cursus in huis die je bijna zo volledig is als een life coaching sessie, waar je betaal je gemiddeld 100 tot 125 euro voor betaalt. De informatie die je krijgt en de oefeningen die je moet doen zijn makkelijk toe te passen in je huidige situatie. De inzichten en informatie zorgen voor nieuwe inzichten en gedragsverandering. De oefeningen zijn makkelijk uit te voeren en doordat je ze voor altijd hebt, ook weer terug te lezen, mocht dat nodig zijn.

E-mails

Ondanks dat Frank een goede reden heeft om zijn cursus via de mail te doen, kan het voor sommige ook lastig zijn om de hele cursus in je inbox te hebben en geen makkelijk printbaar Pdf te krijgen. Natuurlijk kun je de opdrachten in een notebook maken en daarin ook de informatie die je opviel schrijven, maar uit ervaring weten we ook dat e-mails kunnen ‘verdwijnen’ in de grote hoeveelheid van mail die je per dag krijgt. Een wekelijkse e-mail is op zich voldoende, omdat je zo 7 dagen hebt om het geleerde te oefenen, zodat je een goede basis legt voor de volgende les. Maar in deze tijd is dat soms ook net te weinig voor sommigen. De informatie blijft door dit medium wel in goed behapbare brokjes, zodat je je niet overweldigd voelt.

Eigen inzet

Deze ecursus Blijvend zelfvertrouwen geeft je wel degelijk meer zelfvertrouwen. Dat wat je leert en oefent, is gebaseerd op bewezen technieken en kennis. En met de goede didactische vaardigheden van Frank kom je absoluut aan een sterker zelfvertrouwen. Maar ook heb je een flinke dosis eigen inzet en motivatie nodig. Kun jij de tijd en energie opbrengen om met jezelf aan de slag te gaan en je gedrag positief te veranderen, dan heb je voor de 49 een hele goede cursus in handen, die je weer vertrouwen in jezelf geeft en waardoor je het leven weer positief ziet. Ben je nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Probeer de cursus gewoon even uit. Frank geeft je voor 30 dagen volledige garantie, dus als het je niet bevalt krijg je altijd je geld weer terug.

Nog even dit

De ecursus Blijvend zelfvertrouwen is geschreven voor mensen zonder geestelijke klachten. Heb jij last van een verslavingen, depressie of en trauma is het verstandiger om professionele hulp in de vorm van 1 op 1 begeleiding te zoeken.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 89,00 Tijdelijk € 49,00
Product: eCursus Blijvend Zelfvertrouwen
Schrijver: Frank de Moei

Ga naar de kortingspagina

 

Onze beoordeling

ecursus blijvend zelfvertrouwen

€ 49,-
9.3

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • De praktische oefeningen zorgen ervoor dat je daadwerkelijk aan de slag gaat
 • Door de oefeningen merk je al snel positieve veranderingen
 • De bonussen zijn van toegevoegde waarde
 • Frank heeft grote kennis van zaken

Nadelen

 • Je moet jezelf motiveren en herinneren met de lessen aan de slag te gaan
 • Het is een zelfcoachingscursus en dus heb je geen contact met Frank

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie