Droog Trainen Protocol Vrouwen kopen

Leestijd: 4 minuten

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen zorgt ervoor dat je op een verantwoorde manier afvalt en aan je fysieke gesteldheid werkt. Het is makkelijk en snel. Zo kun je binnen drie maanden verantwoord afvallen en je fysieke gesteldheid op niveau brengen. Mocht je Droog Trainen Protocol Vrouwen willen kopen, dan lees je in dit artikel wat het is en hoe het werkt.

Wat is droogtrainen?

Voordat we met dit artikel verder gaan is het handig om te weten: “ Wat droog trainen is.”
Een ander woord voor droog trainen is ook wel: “ cutten”. Het is een bekende term in de fitness- en bodybuilding wereld. Droogtrainen is heel simpel gezegd het verlagen van je vetpercentage en het vasthouden van zoveel mogelijk spiermassa. Het doel hiervan is dat je spieren beter zichtbaar worden. Bodybuilders doen dit veel. De gemiddelde huisvrouw maakt zich niet druk om het verlies van spiermassa, echter indien je droogtrainen doe je dit wel. Je bent dus veel bezig met je spiermassa en je vetpercentage.

Droog Trainen Academie

Henry en Rinus zijn coaches van de Droog Trainen Academie en helpen sinds 2013 vrouwen online om hun ideale lichaam te creëren. De focus ligt hierbij op: krachttraining, gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Zij hebben met dit programma inmiddels honderden vrouwen geholpen. Het gaat bij hun om maar een ding: “ het beste resultaat voor hun klanten.” Het doel van hun website is om gemotiveerde vrouwen zoals jij te helpen.
Krachttraining is inmiddels niet makkelijk, maar in combinatie met de juiste voeding en levensstijl lukt het. Met dit programma helpen zij jou daarbij.

Het draait wat Henry en Rinus betreft om een ding: het beste resultaat voor hun klanten. Het doel van hun website is om vrouwen te helpen. Om ze inzicht te geven in voeding, krachttraining en om hun levensstijl te optimaliseren. Ze hebben al diverse vrouwen online geholpen.

Dit vindt je in het droogtrainen protocol:

De exacte methode die zij gebruiken om jouw vetpercentage te verlagen
Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik (voor jouw lichaam en levensstijl)
Uitleg hoe zij ”diëten” (alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen)
Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat ( krachttraining en cardio)
Hun exacte strategieën voor blijvend vetverlies (geen jojo effect meer)
Macro Calculator
Trainingsschema’s
Diverse E-books

Waar is dit programma goed voor?

droog trainen protocol vrouwenDit programma zal ervoor zorgen dat je:

 • fit, sterk, gezond en zelfverzekerd wordt.
 • snel en effectief je ideale fysieke punt bereikt.
 • een gezonde levensstijl creëert zonder jezelf pijn en verdriet te doen.
 • de juiste kennis over voeding en training krijgt.
 • ekker kunt eten.
 • zelfverzekerder wordt.
 • geen last meer hebt van buikvet en overgewicht.
 • geen last meer hebt van een jojo effect.

Alles in een protocol

Het programma bevat geen overbodige informatie. Het is een helder stappenplan en bevat alle informatie over de training, voeding en lifestyle. Je zult versteld staan van het resultaat dat je ermee bereikt. Dit protocol zorgt ervoor dat jij 100% zelfstandig aan de slag kunt en dat je alle benodigde informatie voor handen hebt.

Inhoud van het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Onderdeel 1: Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies
Voeding is essentieel als het gaat om vetverlies. Veel vrouwen falen om blijvend genoeg vet te eten. Ze focussen zich niet op de basis en gaan te veel op in details. In dit onderdeel wordt je duidelijk uitgelegd hoe je goed om kunt gaan met vet. Ook is het voedingsplan afgestemd op jouw behoeftes. Dit onderdeel bestaat uit een E-Book (waarde €47,-) en legt jou uitstekend uit hoe je verantwoord vet kunt verliezen.

Onderdeel 2: Hoe om te gaan met krachttraining en cardio? Je kunt wel een dieet volgen, maar voldoende bewegen is net zo belangrijk. Dit onderdeel bevat een E-Book en daarin wordt aan jou uitgelegd hoe je goed om kunt gaan met krachttraining. We creëren de juiste balans tussen cardio, krachttraining en meer bewegen in het dagelijks leven. Je leert om effectief gebruik te maken van krachttraining en de focus ligt op spierbehoud en spieropbouw.

Onderdeel 3: Progressie meten en het plan bijstellen
In dit onderdeel leer je om een plan op te stellen. Je leert om te meten en krijgt inzicht in je progressie. Je krijgt op deze manier voldoende inzicht in jouw vetverlies én spieropbouw.

Bonussen

Naast het complete protocol ontvang je ook nog een aantal bonussen:
Bonus 1: Handige Macro Calculator (Excel waarde € 37)
Bonus 2: Trainingsschema’s voor in de gym en thuis (PDF waarde € 37)
EXTRA BONUS: gratis meedoen met de DTP 8 weken challenge (Groepscoaching
waarde € 97)

Alles wat je nodig hebt in één simpel te volgen protocol.

 • De exacte methode die wij gebruiken om ons vetpercentage te verlagen
 • Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik (voor jouw lichaam en levensstijl)
 • Uitleg flexibel diëten (alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen)
 • Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat ( krachttraining en cardio)
 • Onze exacte strategieën voor blijvend vetverlies (geen jojo effect meer)

Wil je Droog Trainen Protocol Vrouwen kopen? Wacht niet langer en bestel dit geweldige programma waarmee je binnen enkele maanden een geweldig lijf en goede gezondheid mee creëert.

Ook voor mannen
Henry en Rinus hebben ook een droogtrain protocol via de droogtrainen academy voor mannen opgezet. Het is eigenlijk hetzelfde als het droogtrainen protocol voor vrouwen echter is het op mannen toegespitst. Mannen die trainen namelijk vaak anders. Hebben een andere spieropbouw en moeten zich op een andere manier op voeding en spieren concentreren. Ze krijgen ook oefeningen en begeleiding voor thuis of de sportschool. Het verschil zit hem echter in de oefeningen en de voeding.
Klik hier voor het droogtrainen protocal voor mannen

 

Deel dit artikel op social media

error: Content is protected !!