Home » DailyVita maandpakket review

DailyVita maandpakket review

Leestijd: 7 minuten

Je wil je weerstand verhogen, maar weet niet goed welke vitaminen en mineralen je lichaam daarvoor nodig heeft. Of is het door een druk leven een uitdaging elke dag de juiste hoeveelheid aan voedingsstoffen binnen te krijgen. Met het DailyVita maandpakket heb je deze zorgen niet meer. Maar of dit pakket van DailyVita ook is wat jij nodig hebt om je weerstand een boost te geven en een gezonde levensstijl aan te nemen dat bekijken we in deze review.

Een goede weerstand

Voor je gezondheid is een goede weerstand belangrijk. Is je weerstand optimaal dan word je minder snel ziek, voel je je emotioneel stabieler en heb je veel energie. Een ongezonde levensstijl of een druk leven hebben een negatief effect op je weerstand. Je slaapt slechter, je krijgt niet de juiste hoeveelheid mineralen en vitaminen binnen en je beweegt niet voldoende om je weerstand op peil te houden. Het gevolg is dat je sneller ziek wordt en je lichaam minder beschermt wordt tegen andere invloeden van buitenaf. Natuurlijk willen we allemaal genieten van het leven, je energiek voelen en positief in het leven staan.

En dus is het belangrijk goed voor je lichaam en je immuunsysteem te zorgen. In ons drukke bestaan kan dat soms heel moeilijk zijn en dan zijn vitamine supplementen een uitkomst. Maar welke moet je innemen om je weerstand een boost te geven? En zijn er ook supplementen die alles in een hebben? Daar zegt DailyVita een antwoord op te hebben met hun maandpakket. In deze review verdiepen we ons onder andere in de ingrediënten, maar eerst bekijken we wie nu eigenlijk de producent van het DailVita maandpakket is.

Klik hier voor het DailyVita maandpakket

Daily Vita

Het bedrijf Daily Vita B.V. staat in Enschede, waar de fabricage van de producten onder de allerhoogste certificering in de supplementenindustrie. De ingrediënten worden geselecteerd op kwaliteit, biologische beschikbaarheid en de hoogst mogelijke opneembaarheid door het lichaam. Op de website staan netjes alle KvK en contactgegevens. DailyVita is op het moment van schrijven nog maar net op de markt en dat merk je aan de website. Ondanks dat alle informatie er op staat, zijn er bijvoorbeeld nog pagina’s die niet werken, zoals de blog. Toch ziet het er allemaal heel professioneel en betrouwbaar uit.

Voor volwassenen

Het klinkt misschien logisch, maar het DailyVita maandpakket is samengesteld op de behoefte van volwassenen en is ook een goede aanvulling voor sporters. Wil je het pakket aanschaffen voor de hele familie, neem dan contact op met Daily Vita. Ook als je bloedverdunners slikt of zwanger bent, is het verstandig het gebruik van deze supplementen met je arts te overleggen.

Het maandpakket

DailyVita maandpakketWat je bestelt, is een maandpakket. Dat houdt in dat je de volledige dosis supplementen voor 30 dagen thuis krijgt gestuurd. Het pakket bestaat uit 4 supplementen in een doosje, met elk een combinatie van de in totaal 9 vitamines en mineralen die essentieel zijn voor een hoge weerstand, in de juiste dagelijkse dosering. In elk doosje zitten 30 tabletten in blisterverpakking voor het behoud van kwaliteit en houdbaarheid.

Lifestyle coach

Meld je je aan voor het maandpakket, dan krijg je ook gratis een lifestylecoach ter beschikking. DailyVita weet dat ook een gezonde levensstijl van groot belang is op je gezondheid, maar dat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Daarom bieden ze de service van een gratis lifecoach aan. Deze coach geeft je antwoord op al je vragen over sport, beweging en goede voeding. Op de website stelt ze zichzelf voor als Wilma en vertelt ze over haar eigen zoektocht naar een gezonder leven naar aanleiding van darm- en huidproblemen.

Ze bleek een prikkelbare en lekkende darm te hebben en dat resulteerde in een zoektocht naar de rede waarom haar lichaam zo uit balans was geraakt. Ze begon met yoga en meditatie, heeft verschillende diëten gevolgd en genas zo haar lichaam. Ze heeft verschillende yoga opleidingen gevolgd en heeft gestudeerd in voeding en ontgiften in de VS. Iemand met een hoop kennis in huis dus.

De ingrediënten

Voor ons lichaam zijn mineralen en vitamines belangrijke grondstoffen. Ze helpen het immuunsysteem, worden gebruikt bij de groei en de ontwikkeling van het lichaam en zijn belangrijk voor veel verschillende processen in ons lichaam. Een vitamine en mineralen tekort kan dus grote gevolgen hebben voor je lichaam. Voor het behoud van je gezondheid heeft DailyVita gekozen uit de volgende 9 ingrediënten.

 • Magnesium een van de belangrijkste mineralen voor het lichaam, die bij veel processen in het lichaam betrokken is. Het zorgt onder andere voor ontspanning van de spieren en een goede stoelgang, maar ook voor de botten is het een van de belangrijkste bouwstoffen.
 • Quercetine is een antioxidant. Antioxidanten helpen het lichaam om afvalstoffen en vrije radicalen op te ruimen en te neutraliseren.
 • Vitamine C is natuurlijk een bekende vitamine als het om het verhogen van de weerstand gaat. Het zorgt voor de aanmaak van collageen, waarmee het lichaam de lichaamscellen beschermt tegen eventuele schade. Daarnaast geeft het een opkikker aan je immuunsysteem.
 • Resveratrol is een antioxidant met een ontstekingsremmende werking. Het gaat de aanvallen van schimmels en bacteriën tegen en verlengt de levensduur van lichaamscellen.
 • Selenium is een spoorelement die werkt als een antioxidant en beschermt rode bloedlichamen tegen beschadiging. Het maakt eventuele zware materialen in voeding minder giftig voor het lichaam en bevordert de werking van je schildklier.
 • Vitamine B12 heb je nodig voor je de aanmaak van nieuwe bloedcellen en is goed voor je zenuwstelsel. Het vermindert de vermoeidheid en helpt bij de afbraak van gevaarlijke stoffen in je lichaam.
 • Vitamine D3 vind je niet zomaar in je voeding, maar wordt aangemaakt door blootstelling aan zonlicht en dus heb je snel een tekort. Het geeft je stemming een boost en helpt bij de opname van andere voedingsstoffen. Het stimuleert de insuline productie, verlaagt de bloeddruk en het verbetert de sterkte van botten en tanden.
 • Vitamine K2 is belangrijker voor onze gezondheid dan jaren werd verondersteld. Het hoedt de bloedvaten flexibel, helpt bij het stollen van het bloed en gaat botontkalking tegen door calcium beter te laten binden.
 • Zink is een sporenelement dat met name betrokken is bij de stofwisseling en verbetert de werking van het immuunsysteem. Het helpt bij de groei en ontwikkeling van weefsel, de opname van vitamine B en zorgt voor een goede stofwisseling.

Wat beloof Daily Vita?

De makers van DailyVita beloven je op hun website dat je met hun supplementen op een gemakkelijke manier de dagelijkse hoeveelheid van 9 essentiële vitamines en mineralen binnenkrijgt. De door hun gecombineerde ingrediënten zorgen voor een sterk immuunsysteem en zorgen ervoor dat jouw lichaam optimaal kan functioneren. Je hoeft niet meer in de drogisterij op zoek naar de juiste potjes en merken, je krijgt elke maand de juiste supplementen gewoon bij je thuis in de brievenbus.

Maar krijg je dat ook?

Als je het maandpakket van DailyVita bestelt, koop je als het ware een abonnement. Je krijgt dus automatisch elke maand, tot opzegging, je pakketje vitamines en mineralen in de bus. Je krijgt 4 doosjes met in elk een supplement die een combinatie van de 9 ingrediënten bevat. Het is aan jou de taak om deze 4 supplementen elke dag in te nemen. De doosjes zijn als volgt gecombineerd:

 • Supplement 1: Quercetine
 • Supplement 2: Vitamine C
 • Supplement 3: Resveratrol, vitamine B12, D3 en K2
 • Supplement 4: Magnesium, selenium en zink

Wat andere gebruikers zeggen

Omdat het product nog relatief nieuw is, vonden we nog niet veel reviews, klachten of commentaren. Op de website van DailyVita vind je op dit moment maar 3 reviews van andere gebruikers.

Onze mening

healthy girlVoor 39,95 euro per maand krijg je naar onze mening een hoogwaardig pakket aan supplementen in huis. De ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit, 100% natuurlijk, GMO-vrij en bevatten geen rare toevoegingen. Daarnaast is er door de makers ook gelet op allergieën en zitten de meest voorkomende allergenen niet in de capsules. De doseringen van de vitamines en mineralen zijn allemaal in de vastgestelde dagelijkse behoefte, wat in veel supplementen wel eens anders is.

Let op

Je koopt dus een maandabonnement. En tot jij het abonnement opgeeft, blijf je elke maand jouw dosering aan vitamines en mineralen in de brievenbus krijgen. Ben je niet overtuigd van het product, dan zul je dus zelf dat abonnement moeten opzeggen.

Voor iedereen

De capsules en de ingrediënten zijn allemaal 100% veganistisch, zodat DailVita ook door vegetariërs en veganisten gebruikt kan worden. Maar ook voor de vergeetachtige onder ons is Daily Vita een uitkomst. Je meldt je aan en vanaf dan krijg je elke maand de supplementen gewoon in je brievenbus. Je hoeft niet na te denken of op te letten of een potje bijna leeg is.

Een goede extra

Een mooie service van Daily Vita is het aanbod van een gratis lifecoach bij het DailyVita maandpakket. Je kunt haar op ieder moment van de dag vragen stellen en ze geeft zo snel mogelijk advies of tips op het gebied van sport en voeding. Dit is zeker een waardevolle aanvulling op het pakket, waarmee je naast de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen ook nog eens geholpen wordt om je levensstijl te verbeteren. Zo ligt een gezond lichaam voor iedereen binnen handbereik.

Al die potjes?

Het enige wat niet zo duidelijk overkomt via de website is dat je 4 supplementen krijgt. Dus 4 doosjes met elk 30 capsules, die je alle 4 elke dag moet innemen. Dat terwijl ze op de website promoten dat het pakket makkelijker is dan al die verschillende supplementen potjes in de drogisterij. Het voordeel is wel dat je zelf niet meer door het grote aanbod van supplementen en merken hoeft te gaan om voor jou de beste combinatie te maken.

Perfecte combinatie

Alle ingrediënten die je in het DailyVita maandpakket vindt, zijn bewezen behulpzaam te zijn bij het verbeteren van je immuunsysteem en het verhogen van je weerstand. De combinaties per supplement kloppen en je hebt de mogelijkheid om de verschillende supplementen op een ander moment van de dag in te nemen. Zo zorgt magnesium ook voor een goede nachtrust, bijvoorbeeld en is een vitamine C boost in de morgen een goede start van de dag. Omdat je de dagelijks voorgeschreven behoefte krijgt, weet je ook zeker dat je elke vitamine en mineraal per dag voldoende binnenkrijgt. Wil je het gemak van levering aan huis en de garantie van de juiste combinatie van supplementen voor een boost in je gezondheid? Twijfel dan niet langer en probeer het DailyVita maandpakket!

Klik hier voor het DailyVita maandpakket

 

Onze beoordeling

DailyVita maandpakket

€ 39,95 p/m
9

Kwaliteit

9.0/10

Prijs

9.0/10

Voordelen

 • Gratis lifestyle coach voor tips en advies
 • Ook voor vegetariërs en veganisten

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie