Cursussen van Happy with Yoga

Op deze pagina laat ik je zien dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van cursussen voor Yoga, Mindfulness en Meditatie. Er zijn in de hedendaagse maatschappij veel mensen die een druk bestaan hebben. Dat is natuurlijk een heel goed teken. Het gaat goed met je carrière, gezin en met jou. Maar ben je wel gelukkig op deze manier? Als je constant doorgaat en geen “tijd” voor jezelf hebt, ben je dan wel een prettig persoon?

Misschien gaat dit wat ver, maar er is zeker tijd voor jezelf! En het is ook belangrijk om die tijd voor jezelf te nemen. Even alles loslaten en te luisteren naar je lichaam. Leven in het hier en nu. Genieten van de kleinste dingen en hierdoor een gezondere levensstijl ontwikkelen.

Online Yogacursus voor beginners

Hoe kun je dit bereiken? Je zou eens kunnen starten met Yoga. Een fijne manier om je gedachtes even los te laten door fysiek bezig te zijn op een laag tempo. Hierdoor leer je de grenzen kennen van je lichaam en geest.

Mindfulness voor het dagelijks leven

Je hebt de term Mindfulness vast al eens gehoord? Je gaat een mindful leven lijden. Dit betekent dus eigenlijk dat je bewuster leeft in het hier en nu. Met volle aandacht. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Yoga Nidra

Yoga kan op vele manieren beoefend worden. Één van die manieren is Yoga Nidra. De vertaling van Yoga is zoals je misschien weer, samenbrengen en verbinden. Nidra betekent echter slaap. Yoga Nidra is dus eigenlijk een slaapyoga waarbij je wakker blijft. Je komt in deze staat door verschillende oefeningen en voorstellingen die je maakt. Hierdoor kom je volledig tot rust en reset je het lichaam.

Yoga Nidra – Reis door de chakra’s

Door middel van Yoga Nidra technieken nemen we je mee op reis door de zeven chakra’s. Je ervaart een diepe ontspanning. Inclusief 5 audio sessies, instructievideo’s, chakra werkboeken en een cursushandleiding.

Practice Platform

Vond je dit interessant en wil je meer? Practice van Happy with Yoga is een online platform met honderden Yogalessen en cursussen. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! Een soort Yoga “Netflix” dus.

Rewarding yoga

 

Aanmelden bij het Practice Platform

Happy with Yoga verwelkomt je graag, klik op onderstaande knop om je aan te melden.

online yoga 7

Meer informatie vind je in onze rubriek Yoga, Mindfulness en Meditatie