Home » Bewegen & Fitness » Fitness en bewegen voor thuis » De Beste Sport BH kopen

De Beste Sport BH kopen

Leestijd: 5 minuten

Je hebt een maatje meer en bent het zat om met drie BH’s aan te sporten om je borsten op de goed plek te houden. Bij yoga vallen ze uit je BH en na je wekelijkse rondje rennen doen ze pijn en heb je last van je rug. Dan kan De Beste Sport BH kopen voor jou een oplossing zijn. Voor vrouwen met grotere borsten is het BH-aanbod al niet zo groot, maar geeft De Beste Sport BH je wat je nodig hebt? We bekijken het in deze review.

Waarom is een goede sport BH belangrijk

de beste sport bh kopenDe keuze van de sport BH doet vaak onder aan de stijl van onze sportkleding, maar een goede sport BH is voor vrouwen eigenlijk het meest belangrijk kledingstuk bij het sporten. Als je gaat sporten dan ‘bouncen’ je borsten. Deze beweging, die de vorm van een acht heeft, is minder onschuldig dan het lijkt. Het te veel schudden van de borsten heeft een aantal pijnlijke gevolgen.

  • Er ontstaan scheurtjes in het borstweefsel
  • De bloedtoevoer naar de bosten is minder
  • Er is een grotere kans op rug- en schouderklachten
  • De kans op hangborsten wordt groter door schade aan de huidstructuur
  • Er is zelf kans op borstkneuzing

Wat is er speciaal aan een sport BH

Een goede sport BH reduceert de beweging van de borsten tot wel 80%. Om je borsten beter op hun plek te houden ziet een sport BH er anders uit dan een gewone BH. Ook is het gemaakt van andere materialen. Over het algemeen zijn er twee soorten BH’s. De compressie BH, die bestaat uit een vlak elastisch materiaal, met een kruisband op rug die de borsten tegen de borstkas drukt. En de ingekapselde BH, die twee niet elastische cups heeft, omvat je borsten helemaal. Verder hebben goede sport BH’s weinig naadjes en een zacht materiaal aan de binnenkant voor zo min mogelijk wrijving. De schouderbandjes zijn breed en soms gevuld met een zachte padding. Het materiaal is elastisch, ademend en voert zweet makkelijk af. Een goede BH heeft nooit een beugel.

Wie is Anita Lubbersen

anitaDe vrouw achter De Beste Sport BH is Anita Lubbersen. Anita is ervaringsdeskundige, een vrouw met een grotere cupmaat, die van sport haar werk heeft gemaakt. Ze werkte ooit in een lingeriewinkel, maar heeft na een rigoureuze verandering in haar leven, heeft ze nu haar eigen sportschool. 7 jaar lang gebruikte ze dezelfde sport BH, die ondanks de rafels nog steeds de juiste ondersteuning gaf aan haar grote borsten. Ze wilde dezelfde opnieuw kopen en kwam er achter dat die niet zo makkelijk te vinden was.

Uiteindelijk heeft ze zich gericht op de verkoop van deze BH’s nadat leden van haar sportschool er ook zeer positief over waren. Ze gebruikte de BH ook tijdens het herstel van haar borstverkleiningsoperatie. Uiteindelijk vroegen ook vrouwen met grotere cupmaten naar De Beste Sport BH en heeft ze nu ook sport BH’s voor vrouwen met cup E, F en G. Op haar website vind je al haar informatie en de link naar pagina van haar eigen sportschool. Anita is zeker van haar zaak, makkelijk te bereiken en dat geeft ons voldoende vertrouwen om met haar in zee te gaan.

Voor wie is De Beste Sport BH

Ben je een vrouw met een grotere cupmaat die in de reguliere winkel niet de juiste sport BH kan vinden, last heeft van rug- en schouderklachten na het sporten en haar sport niet wil opgeven, dan is De Beste Sport BH iets voor jou. Zoek je naar een sport BH die naast het geven van goede ondersteuning er ook nog leuk uit ziet en niet al te duur is, dan vind je bij Anita waarschijnlijk wel iets naar je zin.

Welke BH’s verkoopt Anita

sport bhNa betaling via AfterPay, krijg je binnen enkele dagen je pakketje in de brievenbus. Je kan op de website kiezen uit een aantal modellen, maar we richten ons hier op de BH’s voor de grotere cupmaten, want die verschillen in een paar belangrijke aspecten van die voor de maten cup C, D, DD, E. Je hebt de keuze uit drie soorten BH’s afhankelijk van je cupmaat, die komen in zeven verschillende kleuren.

Deze modellen hebben een sluiting achterop, zodat je ze niet over je hoofd hoeft uit te trekken. De bandjes zijn breed en verstelbaar en voorzien van een zachte padding. De bandjes kun je op de rug kruisen voor nog meer stevigheid. De BH heeft voorgevormde cups, met extra padding van coolmax fabric, waardoor de warmte snel wordt afgevoerd en hebben hierdoor impactlevel 4 en 5. De stof verliest zijn stevigheid niet, de BH is wasbaar op 30 of 40 graden en kan in de droger.

Meningen van andere gebruiksters

Op het internet vonden we niet veel reviews over De Beste Sport BH, maar bij een wat langere zoektocht vonden we de Facebookpagina met opmerkingen en meningen van klanten. Op een enkeling na blijken die zeer positief over de kwaliteit en de functionaliteit. De BH houdt de borsten goed op hun plek, zitten comfortabel en gaan lang mee. Ook op ander verkoopsites vonden we positieve reacties over deze sport BH’s. Maar wat ons opviel bij de klanten van Anita was dat veel vrouwen haar persoonlijke benadering als een zeer positief punt benoemden. Met zoiets als het kopen van een goede BH is dat natuurlijk erg belangrijk.

Onze mening

Voor tussen de 45 en 50 euro krijg je volgens ons een BH met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De Beste Sport BH is een BH die jaren lang meegaat en daarom zeker zijn geld waard is. Daarnaast is de BH geproduceerd in Zweden, wat een goede kwaliteit en productie methode gegarandeerd. Je kan makkelijk online bestellen, dus hoef je niet naar de winkel om je in kleine pashokjes te wurmen. Je koopt direct van Anita, die je vragen snel beantwoord, wat met zoiets als BH belangrijk is. Ze heeft kennis van zaken en je krijgt dus gegarandeerd de juiste maat. Door het contact met een werkelijk persoon is kopen bij De Beste Sport BH beter dan kopen bij een van de grote anonieme verkoopsites.

Wat we wel verwarrend vonden is dat Anita twee websites heeft voor de verschillende cupmaten. Dat is een beetje verwarrend. Ook de naamgeving en welke BH nou voor jouw maat de beste is is moeilijk te ontdekken. Bij de bestelling converteert de website jouw cupmaat naar de juiste sport BH-maat, het is dus belangrijk dat je goed jouw eigen cupmaat weet voordat je gaat bestellen.

Goede kwaliteit

Over de kwaliteit van de BH’s zijn we zeker te spreken. De grote plus vinden wij dat er een sluiting achterop zit, wat bij grotere maten zeker handig is. Met impactlevel 4 en 5 weet je zeker dat je borsten goed op hun plek blijven tijdens het sporten. Dit komt door de voorgevormde cup. En de padding in de bandjes geeft de BH extra comfort. Met daarnaast nog de keuze uit 7 leuke designs zorgt De Beste Sport BH ervoor dat je zeker iets in jouw eigen stijl vindt, zodat je er sportief en hip uitziet terwijl je de grootst mogelijke comfort hebt. Met Anita’s lage verzendkosten, gratis retourzending en 100% geld terug garantie zijn deze BH’s zeker het proberen waard.

Klik hier om de beste sport BH te kopen

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie