Home » Geldzaken » Top 3 beste crypto cursussen in Nederland en België

Top 3 beste crypto cursussen in Nederland en België

Leestijd: 16 minuten

Wat is de Top 3 beste crypto cursussen in Nederland en België? In dit artikel vertel ik je dat. Crypto en Bitcoin zijn erg populair, veel mensen hoor je daar over. Er zijn er ook veel die al veel geld hebben verdient met handelen in crypto.

Er zijn ook veel mensen die geprobeerd hebben om geld te verdienen met crypto maar wie dat nog niet gelukt is. In veel gevallen komt dat omdat men de juiste kennis niet heeft om goed te kunnen handelen. Hoor jij ook bij deze personen en is het je nog niet gelukt om winst te maken met crypto? Dan is de beste oplossing om in jezelf te gaan investeren. Dat kun je het beste doen door de beste crypto cursus aan te schaffen en zo te leren hoe je succesvol gaat handelen in crypto.

Kan ik nu nog beginnen met beleggen in crypto?

Veel mensen vragen zich of ze nog wel kunnen beginnen met beleggen in crypto, er zijn tegenwoordig immers veel personen die dit doen. Ik kan je zeggen dat het zeker niet te laat is om te beginnen. Wat veel mensen niet door hebben is dat crypto in de toekomst nog veel groter zal worden. Je kunt op steeds meer plaatsen met crypto betalen en die ontwikkelingen staan zeker niet stil.

Dus ook al heb je nog niet in crypto geïnvesteerd, het kan nog steeds, te laat is het zeker niet. Als je wil gaan beginnen met beleggen in crypto is het wel sterk aan te raden om eerst een crypto cursus te volgen. Door het volgen van de beste crypto cursus leer je waar je allemaal op moet letten als je wil gaan beginnen met investeren in crypto.

Er zijn best wel wat zaken die je moet weten want anders ga je geen winst maken en verlies je alleen maar geld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, je wilt geld gaan verdienen met crypto. Je kunt je goed voorbereiden door eerst de beste crypto cursus te volgen.

Volg één van de beste crypto cursussen

Veel mensen denken dat doe ik wel even, ik heb zo’n cryptocursus niet nodig, ik leer het vanzelf wel. Je kunt immers makkelijk bij een broker of een exchange een account aanmaken en dan gaan beginnen met kopen en verkopen van crypto.

Zo simpel is het echter in de praktijk niet. Je moet echt kennis van zaken hebben en goed weten wat je doet want anders zul je geen winst gaan maken. Je moet je dus goed voorbereiden en de beste manier is om één van de beste cursussen over crypto te gaan volgen.

Handelen in crypto is een vorm van beleggen en daar zit altijd risico’s aan. Bij beleggen kun je immers ook verliezen maken. Dat geldt voor beleggen in aandelen, in valuta of wat dat ook, maar zeker voor beleggen in crypto. De koers van de cryptocurrencies schommelt namelijk heel erg, veel meer dan bijvoorbeeld bij aandelen. Daardoor is het zeker bij beleggen in crypto super belangrijk dat je goed weet wat je doet.

Door één van de beste crypto cursussen te volgen kun je dit risico beperken. Je leert in zo’n cursus namelijk precies wat je moet doen en waar je op moet letten. Ook leer je in een cryptocursus hoe je het risico kunt beperken en zo meer winst maken. Daarom is het volgen van een cryptocursus zeker aan te raden als je wilt gaan beginnen met beleggen in crypto.

De Top 3 beste crypto cursussen van Nederland en België

top 3 beste crypto cursussenOm je te helpen zij het kiezen van de beste cryptocursus heb ik dit artikel geschreven. Zelf ben ik ook al een tijd bezig met het handelen in crypto en heb verschillende cryptocursussen uitgeprobeerd en onderzocht.

Er zijn ook veel personen op internet die je van alles beloven en zeggen dat ze je kunnen leren om veel winst te maken met beleggen in crypto. Hier moet je mee oppassen. Dikwijls kun je de informatie die zij geven gewoon op internet vinden. Daar kom je pas achter als je bij zo’n persoon een cursus hebt gevolgd. In dat geval is je investering een kostenpost geworden.

Ik ben van mening dat iedereen goed geïnformeerd moet worden. De 3 beste crypto cursussen die ik in dit artikel bespreek zijn de 3 meest gebruikte cryptocursussen in Nederland en België. Veel personen die één van deze beste crypto cursussen gevolgd hebben verdienen nu goed met crypto omdat zij alles wat zij geleerd hebben in de praktijk toepassen.

Je moet natuurlijk zelf weten of je wilt gaan investeren in een cryptocursus, maar het wel zeer verstandig om dit te doen. Eerst in jezelf investeren en dan in crypto met de juiste kennis.

Hieronder vind je mijn persoonlijke top 3 beste cryptocursussen van Nederland en België. Mijn ervaring is dat deze cursussen jou het gewenste resultaat kunnen brengen.

 1. Money Mastery van AllesOverCrypto
 2. X10 met Crypto van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte
 3. Crypto en Trading Academy van Madelon Vos.

De cryptocursus die op nummer 3 staat, de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos is de meest betaalbare van deze 3 en daarom zeker geschikt voor mensen met een wat kleiner budget. Ik ga deze 3 beste crypto cursussen nu uitgebreider bespreken zo jij weet welke het beste bij jou past.

Beste crypto cursus van de Benelux

Je ziet dat op nummer 1 de Money Mastery staat van AllesOverCrypto. Deze cursus is gemaakt door Patrick Suiker en Derek Westra. De broer van Derek, Robin, werkt ook mee maar dan meer achter de schermen.

Deze cursus is zeer populair, je ziet zelfs dat er op de televisie reclame voor wordt gemaakt. Dit is namelijk een zeer uitgebreide cursus waarmee je erg veel leert. De kans dat je winst gaat maken is dan ook veel groter als je alle kennis die je geleerd hebt in deze cryptocursus in de praktijk toepast. Zo kun je je investering snel terug verdienen.

Nr. 1 Beste Crypto cursussen Money Mastery van AllesOverCrypto

crypto masterclass

Money Mastery van AllesOverCrypto is voor zover ik weet de meest uitgebreide cryptocursus in Nederland en België. Money Mastery zelf bestaat nog niet zo lang, maar deze cursus was eerst bekend onder de naam Crypto Masterclass, die bestaat wel al langere tijd.

AllesOverCrypto had meerdere cryptocursussen, naast de Crypto Masterclass hadden ze ook Crypto Signals, Crypto parels en Crypto Mastery. Deze 3 aparte kleinere cursussen zijn in juni 2022 samengevoegd met de Crypto Masterclass en het totaalpakket heeft de nieuwe naam Money Mastery gekregen.

Mooi is dat de prijs die eerst alleen voor de Crypto Masterclass gold nu geldt voor het hele pakket. Dus in feite krijg je de 3 extra onderdelen die eerst apart waren er nu gratis bij. Crypto Masterclass was al erg goed maar nu het Money Mastery is geworden krijg je nog meer waar voor je geld. Deze cryptocursus hoort dan ook tot de top van de beste cryptocursussen in Nederland en België.

Voor wie is Money Mastery geschikt?

Is Money Mastery wel voor iedereen geschikt? Ik denk zelf eigenlijk van niet. Ik denk dat er enkele eisen zijn waar je aan moet voldoen.

Ten eerste is het belangrijk dat je affiniteit met crypto hebt. Je moet vertrouwen hebben in de potentie van cryptocurrency. Als je dat niet hebt kun je er beter niet aan beginnen.

Ten tweede moet je ook hard werken, geld komt nu eenmaal niet zomaar aanwaaien al doen sommige personen je dat wel geloven. De praktijk is dat je er hard voor moet werken, dat is overigens met alle vormen van online geld verdienen zo. Je moet eerst veel kennis op doen en dat doe je met Money Mastery door hard te werken.

Ten derde moet je nieuwe dingen willen leren. Veel mensen kennen die cryptowereld nog niet en met het volgen van een cryptocursus gaat er een nieuwe wereld voor hun open. Je moet er voor open staat om alles goed te willen leren en dit vol te houden.

Wie zijn de makers van Money Mastery?

robin derek patrick allesovercrypto
Robin, Derek en Patrick van AllesOverCrypto

Eigenlijk zei ik dit al eerder. De makers zijn Patrick Suiker en Derek Westra. De broer van Derek, Robin Westra, werkt ook mee.

Patrick en Derek zijn jaren geleden al begonnen met beleggen in crypto. Daar kregen zij steeds meer ervaring meer en zo werden ze steeds succesvoller. Ze richten een bedrijf op, dat heet AllesOverCrypto. Met dit bedrijf besloten zij cryptocursussen aan te bieden. Patrick en Derek wilden alles wat zij geleerd hebben en hun ervaringen delen met anderen door middel van de cursussen.

Het bedrijf AllesOverCrypto is de afgelopen jaren hard gegroeid waardoor het nu één van de grootste cryptobedrijven van Nederland en België is. Er werken inmiddels ook veel personen bij dit bedrijf.

Derek Westra heeft gedragseconomie gestudeerd, dit zorgde ervoor dat hij een geheel andere kijk op het monetaire stelsel kreeg, waarbij de macht bij een paar partijen ligt. Vanaf 2013 ging hij zich verdiepen in crypto en besloot hij samen met Patrick Suiker en zijn broer Robin AllesOverCrypto te starten.

Ook Patrick Suiker is in 2013 met crypto in aanraking gekomen en wilde hier veel meer mee gaan doen. Hij kwam in aanraking met Derek en Robin Westra. Patrick houdt zich vooral bezig met de achtergrond techniek. Hij weet heel veel van blockchain technologie.

Robin Westra, de jongere broer van Derek, doet meer op de achtergrond mee. Je ziet hem niet in de video’s. Hij doet meer het technische werk zoals het platform en de cursussen goed laten draaien.

Waar bestaat Money Mastery uit?

Zoals ik al aangaf is Money Mastery ontstaan door dat aparte cursussen van AllesOverCrypto zijn samengevoegd tot één grote cursus waarvan Crypto Masterclass het grootste onderdeel is.

Ik zal de verschillende onderdelen van Money Mastery hier bespreken.

Crypto Parels

crypto portfolio parelsHet eerste onderdeel van Money Mastery heet Crypto Parels. Met Crypto Parels worden de beste cryptomunten waar je op dit moment kunt in investeren bedoeld. In welke kun je het beste investeren en hoe kies je deze uit? Dat is eigenlijk wat je in Crypto Parels leert.

Je vindt in deze gids de 10 beste altcoins van nu. Je kunt je investering wel 10 keer zoveel waard laten worden met deze investering. Ieder jaar wordt er een nieuwe versie uitgebracht van Crypto Parels met de beste altcoins van dat jaar. Als je lid bent van Money Mastery krijg je die ieder jaar opnieuw.

Crypto Parels is overigens het enige product van AllesOverCrypto wat naast Money Mastery nog los te koop is.

Vip Community

Dit onderdeel van Money Mastery is een online community. In deze community kun je vragen stellen aan experts, ervaringen en successen delen of gewoon wat chatten met gelijkgestemden.

Je kunt zo ook in contact komen met anderen die de Money Mastery ook volgen. De VIP Community is een heel actieve community waar veel personen online zijn. Je kunt daar een hoop leren. Het is één van de beste crypto communities van Nederland en België.

Handige boeken en hulpmiddelen

AllesOverCrypto heeft door de jaren heen naast de cursussen ook veel boeken en andere hulpmiddelen over crypto uitgebracht. In dit onderdeel vind je er een aantal.

 • Altcoin Magazine, hierin worden altcoins uitgebreid besproken.
 • The Million Dollar Template, dit is een logboek waarin je per trade alles kunt bijhouden. Voor nieuwe trades geeft het logboek aan hoeveel je kunt investeren.
 • Ultieme Investeringshandboek, in dit boek vind je heel veel handige tips.
 • Crypto Belastinggids, hoe zit het eigenlijk met de belastingen als je handelt in crypto? In dit boek vind je de antwoorden.
 • Bitcoinbijbel, in dit e-book wordt alles over Bitcoin en blockchain technologie uitgelegd.

Deze e-books en hulpmiddelen zijn een prima aanvulling op de Money Mastery.

Crypto Masterclass gratis pdf e-boeken
Gratis bonussen bij Money Mastery

Crypto Masterclass

Dit is zoals ik al aangaf het grootste onderdeel van Money Mastery. Dit is een zeer uitgebreide cursus over beleggen in crypto. Je leert precies stap voor stap hoe je alles moet aanpakken en waar je op moet letten. Je krijgt meteen toegang tot deze uitgebreide cryptocursus als je je aanmeld voor Money Mastery.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Welkom bij de Crypto Masterclass, een inleiding in de cursus.
 2. Het geld van de toekomst, basiskennis over Bitcoin, blockchain en meer.
 3. Je eerste cryptocurrency, Bitcoin kopen via Bitvavo.
 4. Maak een killerstart, fouten die je niet moet maken.
 5. Je onbreekbare kluis. Dit gaat over crypto wallets.
 6. Je winsten cashen, hoe pak je je winst?
 7. De allereerste investeerder zijn, inschrijven op cryptomunten die nog uitgebracht moeten worden.
 8. Een passief crypto inkomen met handelen in crypto.
 9. De crypto trends de baas, volg alle trends.
 10. The winning mindset, hoe kom je aan de juiste mindset?
 11. Vrijheid dankzij cryto trading door op de juiste manier te handelen.
 12. De beste crypto trading tools en indicatoren.
 13. Word crypto trading master, nog meer extra informatie.
 14. Profiteren van een dalende markt. Wat moet je doen als de koers daalt?

Crypto Mastery

Hoewel de naam Crypto Mastery op Money Mastery lijkt is dit niet hetzelfde. Crypto Mastery is namelijk een onderdeel van Money Mastery. Hierbij ligt de focus vooral op het opbouwen van een passief inkomen. Er worden veel verdien mogelijkheden uitgelegd.

Crypto Mastery bevind zich op Discord. Via Discord krijg je toegang tot de verschillende kanalen van Crypto Mastery. Binnen de Crypto Mastery vind je nog een community, signalen om de juiste trades te plaatsen, livestreams en informatieve video’s.

Crypto Signals

In dit onderdeel van Money Mastery krijg je allerlei signalen over wanneer je het beste een bepaalde cryptomunt kunt kopen of verkopen. Het draait hier bij vooral om technische analyses. Ook Crypto Signals bevind zich op Discord.

Er zijn allerlei verschillende chatkanalen met uitgebreide technische analyses, investeringstips en veel andere info. Dit maakt het je makkelijk om de juiste trades te plaatsen.

Voordelen en nadelen van Money Mastery

Dan noem ik nu de voordelen en de nadelen van Money Mastery.

Voordelen:

 • Geschikt voor iedereen, zowel voor beginners als voor ervaren personen.
 • Je hebt altijd toegang, dus levenslang, ook ontvang je gratis alle updates zodat je steeds op de hoogte bent van de nieuwste trends.
 • Meer dan 200 lessen, zeer uitgebreid dus.
 • Leuke manier van vertellen en daardoor voor iedereen makkelijk te volgen.
 • De beste experts leggen jou alles uit en je kunt vragen aan hun stellen.
 • Gratis toegang tot de VIP community waar je veel van opsteekt.
 • Verschillende gratis bonussen.

Nadelen:

 • Soms worden wat lastige termen, in het begin is dat misschien niet helemaal duidelijk maar hoe verder je in de cursus komt hoe duidelijker het wordt.
 • Het kost veel tijd, het is zoals je gezien hebt een zeer uitgebreide cursus dus er gaat best wel wat tijd in zitten om alles te volgen.

Wat kost Money Mastery?

Dan is de vraag wat kost dit allemaal? De normale prijs is 1997 euro maar je kunt maar liefst 1000 euro korting krijgen door eerst de gratis training te volgen. Als je deze gratis training hebt gevolgd krijg je namelijk een aanbod om Money Mastery met maar liefst 1000 euro korting te kopen en betaal je dus 997 euro. Voor dit bedrag krijg je dus heel veel. Money Mastery is namelijk de meest uitgebreide crypto cursus van Nederland en België. Persoonlijk vind ik dit de beste crypto cursus van Nederland en België, vandaar dat deze op nummer 1 staat.

Meld je aan voor de gratis training van AllesOverCrypto

Nr. 2 Beste crypto cursussen X10 met Crypto

Hoewel de Money Mastery op nummer 1 staat als beste crypto cursus van Nederland en België is X10 met crypto zeker ook een aanrader. De cursus is iets meer gericht op personen die al ervaring hebben met handelen in crypto, maar deze cursus behoort zeker tot de beste cryptocursussen van dit moment.

Er zijn in deze cursus veel lange video’s van 1 a 2 uur waarin alles haarfijn uitgelegd wordt. Ook een zeer uitgebreide cursus dus. De cursus is er op gericht op je investering 10 keer zoveel waard te laten worden binnen 1 jaar, vandaar dat de naam van de cursus X10 met crypto is.

Harm van Wijk
Harm van Wijk

De cursus is gemaakt door Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Harm van Wijk is een bekende persoon in de wereld van beleggen, hij is daar al jarenlang actief in en heeft verschillende functies op het gebied van beleggen gehad bij een aantal grote banken zoals de ING bank, SNS bank en ABN AMRO.

Ook is Harm van Wijk bekend van zijn cursussen in beleggen waarvan de bekendste cursus de Trading Navigator Methode is. Harm is dus iemand met heel veel ervaring en heel veel kennis.

jan robert schutte cryptoacedemy
Jan Robert Schutte

Ook Jan Robert Schutte is al jarenlang actief op de aandelenbeurs. Beide heren hebben zich in crypto verdiept en de cursus X10 met crypto gemaakt. Hierin hebben zij hun kennis gebundeld en toegepast op het handelen in crypto.

Zij hebben een methode ontwikkeld om je investering in crypto 10 keer zoveel waard te laten worden. Dat is wat je leert in X10 met crypto.

X10 met Crypto cursus

Deze cursus is dus ontwikkeld om jouw beleggingen in 1 jaar te vertienvoudigen. Om dit doel te kunnen halen krijg je allerlei tools en persoonlijke ondersteuning van beide heren.

Als je je aanmeld voor deze cursus krijg joe toegang tot 2 online omgevingen. De eerste is Geld verdienen met Bitcoins van Harm van Wijk. Dit deel is ook geschikt voor beginners. Harm vertelt je alles over handelen in Bitcoin en altcoins, over de verschillende platforms en wallets en over de techniek. Alles wat je moet weten om een goede start te maken met beleggen in crypto.

De tweede online omgeving waar je toegang tot krijgt is de CryptoAcademy van Jan Robert Schutte. Dit deel is meer geschikt voor gevorderden en is er op gericht op meer uit je crypto investering te halen en om deze x 10 te laten gaan.

Er zijn ook nog verschillende extra dingen die je krijgt bij X10 met crypto.

 • 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders
 • 2 jaar VIP-toegang tot mijn.beleggen.com van Harm van Wijk
 • 12 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)
 • Toegang tot Crypto Academy Membership Site van Jan Robert Schutte.
 • Een 6-weekse beginnerscursus over crypto
 • Live Q&A’s (vragen en antwoorden) door een van de experts
 • Trading updates en kansen van een ervaren crypto expert.

Zoals je ziet veel extra’s waardoor deze cursus het geld meer dan waard is. De cursus is er op gericht om je investering 10 keer zoveel waard te laten worden. Als dat gebeurt is heb je het geld wat je in deze cursus hebt gestoken al lang terug verdient.

X10 met Crypto Beleggen
De cursus omgeving van het eerste deel van de cursus.

Voordelen en nadelen van X10 met Crypto

Dan nu de voordelen en nadelen van X10 met Crypto op een rijtje.

Voordelen:

 • Je weet precies waar je aan toe bent, er wordt alles aan gedaan om jou investering 10 keer zoveel waard te laten worden.
 • Je krijg toegang tot 2 cursussen, die beide zeer uitgebreid zijn en elkaar prima aanvullen.
 • De experts staan klaar om jou te helpen, je krijgt ondersteuning van zowel Harm van Wijk als van Jan Robert Schutte.
 • Je ontvangt koop- en verkoop signalen zodat je weet op welk moment je het beste een bepaalde cryptomunt kan kopen of verkopen.
 • Je krijgt toegang tot beleggen.com van Harm van Wijk, een zeer uitgebreid platform voor beleggers.
 • Je ontvangt updates en onderzoeksrapporten en nog 3 bonus e-books.

Nadelen:

 • De cursus ziet er wat eenvoudig uit, hoewel dit niets af doet aan de kwaliteit van de cursus.
 • Aan beleggen zitten altijd risico’s, dat is bij iedere vorm van beleggen zo.
 • Het kost tijd om alles te volgen maar dan heb je ook wat. Je krijgt namelijk heel veel informatie.
X10 met Crypto bonussen
Gratis bonussen bij X10 met Crypto

Wat kost X10 met Crypto?

Dan iets wat ook niet onbelangrijk is wat kost het je eigenlijk? De prijs is hetzelfde als die van Money Mastery namelijk 1997 euro. Ook Harm van Wijk en Jan Robert Schutte geven je een korting van 1000 euro waardoor de prijs uiteindelijk op 997 euro uitkomt.

Voor dit geld krijg je dus toegang tot 2 cryptocursussen en veel extra’s en dat allemaal gemaakt door 2 experts. Ook is er nog een niet goed geld terug garantie als de cursus je om een of andere reden iet bevalt.

Mocht je geïnteresseerd zijn in X10 met Crypto dan kun je deze cursus nu met 1000 euro korting aanschaffen via de onderstaande actie link en betaal je dus 997 euro.

Klik hier om naar de actiepagina te gaan en X10 met Crypto met korting te kopen.

Nr. 3 Beste crypto cursussen Crypto en Trading Academy van Madelon Vos

crypto en trading academy madelon vos

Dan nu de derde cursus in deze Top 3 beste cryptocursussen van Nederland en België namelijk de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos.

Hoewel deze cursus op de derde plaats staat is deze zeker niet de minste en ook nog eens een stuk goedkoper van de andere twee. De cursus is prima geschikt voor beginners.

De cursus van Madelon Vos bestaat uit ongeveer 50 lessen en is daarmee kleiner dan de bovenstaande twee. Daar staat tegenover dat de prijs ook een stuk lager is. Toch krijg je in deze cursus ook genoeg informatie om te starten met beleggen in crypto.

madelon vos
Madelon Vos

Madelon Vos houdt zich al jaren met crypto bezig. Zij heeft dan ook heel veel kennis en ervaring hierin. Zij is vooral goed in technische analyses en dat komt dan ook goed in haar cursus terug. Door middel van technische analyses kun je beter bepalen wanneer je welke cryptomunt moet kopen of verkopen.

Madelon Vos heeft ook een YouTube kanaal over crypto met meer dan 50.000 abonnees. Ze heeft ook mee gedaan aan tv programma’s bij RLT-Z, Day1, Telegraaf en Pow.

Cryptocursus Crypto en trading Academy van Madelon Vos

Madelon Vos had eerst 2 aparte cryptocursussen, de één heette Bitcoin Basics & Crypto’s en de andere heette Handelen in Crypto’s met technische analyses van A tot Z. Madelon heeft deze 2 cursussen samengevoegd tot 1 grote cursus met de naam Crypto en Trading Academy.

In het eerste deel, Bitcoin Basics & Crypto’s leer je, zoals de naam al aangeeft, de basis. Dit is een cryptocursus voor beginners. Je leert hier alles over Bitcoin, altcoins, blockchain, mining en hoe je geld verdient met Bitcoins en andere cryptocurrencies. Na het volgen van deze cursus heb je genoeg kennis om succesvol van start te gaan.

In het tweede deel, Handelen in Crypto, gaat Madelon verder met technische analyses. Hiermee leer je op het juiste moment te kopen en te verkopen zodat je zoveel mogelijk winst maakt. Onderwerpen die in dit deel aan bod komen zijn o.a. grafieken, crypto exchange, koersbewegingen, geavanceerde weergave en verschillende handige tools.

Als je beide delen hebt gevolgd heb je zeker genoeg kennis om succesvol te gaan beleggen in crypto.

Als je deze cursus aanschaft krijg je ook 60 dagen lang toegang tot de crypto community van Madelon Vos. Deze heet MoneyTalks Community. Dit is een uitgebreide community waarin je vragen kunt stellen, ervaringen en succes kunt uitwisselen of gewoon chatten met andere leden. Ook in deze community wordt veel aandacht geschonken aan technische analyses.

Voordelen en nadelen van de Crypto en Trading Academy

Dan noem ik nu de voordelen en nadelen van deze cursus.

Voordelen:

 • Je krijgt toegang tot 2 cursussen, een basis cryptocursus en een cursus technische analyses.
 • Je krijgt begeleiding van Madelon Vos die een expert is in handelen in crypto.
 • De cursus is zeker geschikt voor beginners, ook omdat de prijs een stuk lager is dan de twee eerstgenoemde.
 • Alles wordt door Madelon Vos op een prettige, duidelijke manier uitgelegd zodat het voor iedereen goed te volgen is.

Nadelen:

 • De cursus heeft minder lessen dan de 2 die ik eerst besprak, daar staat tegenover dan deze goedkoper is, toch bevat deze cursus alle informatie die je nodig hebt om succesvol te gaan beleggen in crypto.
 • Er zijn minder bonussen dan bij de andere 2.

Wat kost de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos?

Ik gaf al aan dat deze cursus een stuk goedkoper is dan de 2 die ik eerst heb besproken. Deze cursus kost namelijk 599,95 euro. Maar wij van Fitpagina mogen 100 euro korting geven als je de cursus via onderstaande link aanschaft. Daarvoor moet je tijdens het bestellen onze kortingscode BESPAARGELD in vullen. Je betaald dan 499,95.

Meld je aan voor de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos of probeer deze cursus eerst 2 weken gratis uit!

Conclusie beste crypto cursussen

Zoals je ziet zijn er verschillende cursussen beschikbaar. Maar welke is nu de beste cryptocursus van Nederland en België. Eigenlijk kun je dat alleen zelf bepalen. De Money Mastery is een heel uitgebreide cursus die ook geschikt is voor beginners. Heb je wat minder geld te besteden dat kun je voor de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos gaan.

X10 met crypto zit daar tussen, deze is geschikt voor beginners maar vooral ook voor gevorderden, je leert hier immers om het maximale uit je crypto inleg te halen.

Belangrijk is wel, investeer eerst in jezelf en volg een goede cryptocursus voordat je gaat beleggen in crypto. Je bent dan goed voorbereid waardoor de kans op succes een stuk groter is.

Deel dit artikel op social media

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie