Review Afslank Receptenbijbel

Ben je één van de velen die iets aan hun aanslepend gewichtsprobleem wilt doen? Dan wil je van je overtollig gewicht ongetwijfeld zo snel mogelijk van af. Dat doe je alleen met een combinatie van gezonde en natuurlijke voeding en voldoende beweging. Zonder deze twee factoren raak je nooit al je overgewicht kwijt. Om zo snel mogelijk ons overgewicht te verliezen grijpen we vaak naar die diëten die ons de meest spectaculaire resultaten beloven. Daar komt uiteindelijk niets van in huis. De eerste dagen van dit zo een buitengewoon streng dieet verliezen we vele kilo’s overgewicht. Het betreft uitsluitend vochtverlies. We raken dan geen grammetje vet kwijt. Een van de meest populaire staat uitvoerig beschreven in de Afslank Receptenbijbel van Doctor Oscar Helm. De auteur belooft tot gemiddeld vijf kilo gewichtsverlies in één week. Maar is dat gezond en wat kan de Afslank Receptenbijbel dan écht voor je betekenen?

Snel afvallen moet aangenaam blijven

snel afslankenSnel afvallen zonder het bekende jojo effect hebben we geen dieet nodig. Afvallen lukt alleen in een gezond eet- en leefpatroon. Dat bestaat uit gezonde natuurlijke voeding en voldoende lichaamsbeweging. Een gezond eetpatroon is evenwichtig en gevarieerd samengesteld. Daarmee krijgen we alle gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en voedingsvezels naar binnen om gezond te blijven functioneren. Dat bestaat in de eerste plaats uit:

 • Verse groenten met een voorkeur voor groene bladgroenten: alle groenten barsten van de gezonde voedingsstoffen en bevatten nauwelijks calorieën. Groenten eet je onbeperkt en liefst 500 gram per dag
 • Vers fruit: is gezond maar eet je vanwege de aanwezigheid van fruitsuiker niet onbeperkt. Eet dagelijks nooit meer dan drie verschillende stukken per dag. Als je snel wilt afvallen is één stuk fruit het maximum
 • Onbewerkte noten, zaden en pitten: die zijn ongezouten, niet geroosterd en ongebrand
 • Volkoren granen: zoals haver, zemelen, boekweit en quinoa
 • Volkoren producten: dat zijn alle soorten volkorenbrood, deegwaren, zilvervliesrijst en aardappelen
 • Magere vleessoorten
 • Vette vis: zoals wilde zalm, paling, tonijn, schol, schelvis, heilbot, tarbot, dorade, makreel, sardienen, sprot, haring en ansjovis

Dit gezond eetpatroon hou je na een beperkte aanpassingsperiode makkelijk levenslang vol. Je valt langzaam af maar de kilo’s die je verliest komen nooit meer terug. Als je gezond blijft eten en voldoende bewegen.

Genoeg lichaamsbeweging

Dagelijks gezond bewegen is een tweede factor nodig om makkelijker afvallen mogelijk te maken. Dat wordt door velen vergeten. Spijtig genoeg lukt afvallen niet als je dagelijks te weinig beweegt. Voldoende bewegen zorgt voor een goede spijsvertering waardoor je meer opgeslagen vet verbrandt. Trainen zoals een topsporter is daarvoor niet nodig. Dagelijks een half uur wandelen, joggen, fietsen of zwemmen volstaat.

De basis van de Afslank Receptenbijbel

afslank-receptenbijbelGezond eten en genoeg bewegen vormen de basis van snel afvallen en van de Afslank Receptenbijbel van voedingscoach Oscar Helm. Honger lijden of constant calorieën tellen horen er gelukkig niet bij. Door de richtlijnen van de Afslank Receptenbijbel op te volgen verbrand je meer vet en verlies je makkelijker overgewicht door een combinatie van duur- en krachttraining. Je wisselt dan een enkele minuten hardlopen af met wandelen. Je werkt ook met gewichten. Daarmee zorg je voor het behoud van je spiermassa. Spieren zijn namelijk onmisbaar om succesvol af te vallen. Ze gebruiken ook energie (calorieën) zelfs in rust en tijdens je slaap.

Afslank Receptenbijbel met een gezond voedingsschema

Met zijn populaire Afslank Receptenbijbel kiest dokter Oscar Helm voluit voor een gezond voedingsschema met veel eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten. Wat je eet is koolhydraatarm maar dat is bij voedingscoach Helm niet hetzelfde als koolhydraatvrij. We hebben goede en dus trage koolhydraten nodig als bron van energie. Trage koolhydraten bevatten niet alleen alle nodige gezonde voedingsstoffen. Ze zorgen tegelijk voor een snel voldaan gevoel waardoor we minder eten en afvallen.

Dit eet je met de Afslank Receptenbijbel

snel afvallen
Met de Afslank Receptenbijbel eet je dus gezond, evenwichtig en gevarieerd en vooral:

 • Verse groenten met een voorkeur voor groene bladgroenten
 • Vers (rood)fruit: aardbeien, frambozen, kersen, bessen en bramen
 • Havermout en havermoutpap bij je ontbijt
 • Pure chocolade met minstens 75 procent ruwe cacao: maar nooit meer dan 25 gram per dag
 • Volkorenbrood, volkoren deegwaren, zilvervliesrijst of bruine rijst en aardappelen
 • Drink voldoende water: en minstens 2,5 liter per dag

 

Met de Afslank Receptenbijbel geniet je naast gezond eten ook van maximale vrijheid.

Niet goed geld terug

Je kunt de Afslank Receptenbijbel 60 dagen uitproberen, als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.

 

Onze beoordeling

Afslank Receptenbijbel

€ 37,00
9.5

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

9.5/10
Afslank Receptenbijbel
Average rating:  
 10 reviews
byJeroen onAfslank Receptenbijbel

Ik ben in korte tijd veel afgevallen en ben ook op gewicht gebleven. Met de Afslank Receptenbijbel kom je ook niet weer aan als je daarna weer ‘normaal’ gaat eten!

byBianca onAfslank Receptenbijbel

Lekkere recepten!

byBas onAfslank Receptenbijbel

Een leefstijl waar je mee afvalt en die ook vol te houden is.

byAlexia onAfslank Receptenbijbel

Ik ben bijna 8 kg afgevallen in 4 weken! Ik ben ook taille centimeters kwijt en dat wilde ik zo graag! Ik kan eindelijk weer blij zijn met mijn figuur.

byJanneke onAfslank Receptenbijbel

Top dieet!

byLotte onAfslank Receptenbijbel

Dit is echt een ideaal dieet voor mij! Ik ben in 3 weken 6 kg kwijt zonder honger te lijden.

byMarianne onAfslank Receptenbijbel

Wat fijn is aan dit boek is dat je er zoveel recepten bij krijgt. Ik vind het altijd moeilijk om af te vallen en tegelijkertijd gevarieerd te eten. Met dit boek lukt dat goed! Het zijn stuk voor stuk heerlijke recepten.

byBrenda onAfslank Receptenbijbel

Ik heb heel lang gezocht naar een leefstijl die voor mij vol te houden is. En die heb ik nu echt gevonden! Ik voel me fit, gezond en sporten gaat veel beter.

byAnne onAfslank Receptenbijbel

Maar liefst 4 kg afgevallen in 2 weken! Ben er super blij mee en krijg veel complimenten van vriendinnen.

byYvette onAfslank Receptenbijbel

Dit dieet maakt het echt waar! Ik ben afgevallen zonder te jojoën!

Deel dit artikel op social media