Home » Gezonde voeding » Smoothies en shakes » 21 dagen Groene Smoothie Challenge Review

21 dagen Groene Smoothie Challenge Review

Leestijd: 5 minuten

Groene smoothies zijn gezonde bommetjes en je wilt ze graag inpassen in jouw levensstijl. Maar hoe doe je dat het beste? Dan heb je waarschijnlijk de 21 dagen Groene Smoothie Challenge van Miss Natural gevonden en wil je weten of het kopen van dit pakket je geld waard is. Wij hebben het voor je bekeken en hieronder vertellen we je wat je krijgt en of we het de moeite waard vinden.

Wat zijn groene smoothies

groene smoothieMaar eerst kijken we naar wat groene smoothies eigenlijk zijn. Een smoothie zit boordenvol rauwe groente en fruit, met toevoegingen zoals yoghurt, noten en zaden. Deze combinatie van ingrediënten gaat in een blender en maakt er een drinkbare puree van, waarin ook de vezels van de groentes en fruit zitten. Een groene smoothie bestaat voornamelijk uit groentes als spinazie, bloemkool en snijbiet. Een groene smoothie bevat minder suiker dan een smoothie die ook fruit bevat. Wil je meer weten over groene smoothies bekijk dan ons artikel Wat is een smoothie.

Koop de 21 dagen Groene Smoothie Challenge en ontvang gratis bonussen

Wie is Miss Natural

Lifestyle coach Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Ze beheert een webpagina, missnatural.nl, waar je veel informatie vindt over natuurlijker leven, met onder andere haar eigen talkshow en artikelen over natuurlijker leven en innerlijke groei. Je kunt je abonneren op haar gratis magazine en verschillende programma’s kopen voor detoxen, suikervrij eten en dus ook de 21 dagen Groene Smoothie Challenge. Door haar grote kennis heeft Eva al duizenden mensen stap voor stap geholpen hun levensstijl te veranderen naar een meer natuurlijke manier van leven. Ze gaat uit van een biologisch en suikervrij dieet en zegt zelf elk persoon die ze al een klein stapje op weg kan helpen naar een beter leven, voor haar al een grote winst is. Op haar website geeft ze je verder al de zakelijke informatie over haar bedrijf.

Voor wie is de challenge

Als je iemand bent die zichzelf graag op de proef stelt of je in korte tijd je levensstijl wilt veranderen dan is deze challenge iets voor jou. Ben je opzoek naar handvatten om op een simpele manier je gezondheid te verbeteren, dan is een smoothie per dag een goede stap. In deze challenge ervaar je de voordelen van het elke dag drinken van een smoothie per dag. De challenge is voor 21 dagen dus het vraagt je drie weken lang elke dag tijd te steken in dit programma.

Wat krijg je van Eva

21 dagen Groene Smoothie ChallengeDe 21 dagen Groene Smoothie Challenge bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Je krijgt 21 dagen lang elke dag een e-mail, met daarin een recept voor een groene smoothie, informatie over Miss Natural en de challenge, tips over het maken van smoothies en links naar inspirerende artikelen. En natuurlijk een inspirerende peptalk van Eva. Zodra je je hebt ingeschreven krijg je ook het bijbehorende uitgebreide e-boek met advies, tips en ervaringen met smoothies. Er zit veel informatie in over blenders, bekers en andere keukenhulpjes. In het boek vind je ook handige weekoverzichten en boodschappenlijstjes die het je makkelijk maken om elke dag een lekkere smoothie op tafel te zetten. En geeft Eva je informatie over de meest bespoten groentes en de juiste toevoegingen die je kunt gebruiken voor de perfecte smoothie. Het e-boek komt in PDF-formaat wat je op elk apparaat kunt openen. Zo heb je de informatie altijd bij je.

Bonussen

Cadeautjes maken een programma extra leuk en ook Eva geeft je wat extra inspiratie om ook zelf aan de slag te gaan en je eigen smoothie samen te stellen. Maar heb je even geen zin om na te denken dan krijg je bij de challenge het speciale e-boek met 21 recepten van groene smoothies. Deze recepten kun je gebruiken tijdens de challenge, als het recept in de e-mail je niets zegt. Om na de challenge nog een heleboel andere recepten te geven, krijg je daar bovenop nog een 15 recepten extra.

Krijg je wat wordt belooft

Door het drinken van smoothies zie je meestal snel een effect, je gaat er lichamelijk gezonder uitzien, je huid gaat meer stralen en je kunt er zomaar wat kilo’s van afvallen. Maar ook deze challenge staat of valt met jouw eigen motivatie. Daarom krijg je van Eva elke dag een peptalk via de mail. Verder geeft Eva je wat ze vertelt op de site. Het mooi vormgegeven pakket zit vol inspiratie en voldoende recepten voor de 21 dagen en lang daarna. Je krijgt goede tips en informatie om je levensstijl te veranderen en gezonder eten in je leven in te passen. De boodschappenlijstjes en weekplanning maken je het makkelijker om elke dag een smoothie klaar te maken, het programma laat bijna geen ruimte voor smoesjes. De challenge gaat de dag na aanmelding direct van start, maar meteen na de aankoop krijg je al je eerste boodschappenlijstje voor de groene smoothie voor de dag erna. Dus als je beslist, dan kun je maar beter al in de startblokken staan. Enige wat je dan nog moet kopen is een goede blender.

Meningen van derden

Online hebben we niet veel reviews van anderen gevonden. Eva van Zeeland heeft een goede bekendheid en bezit gedegen achtergrond over gezond leven door haar opleidingen. Hierdoor twijfelen we niet dat het programma anderen ook bevalt.

Onze eindconclusie

Het pakket ziet er mooi en motiverend uit. De e-mails helpen je op gang, maar volgens ons is een van de zwakkere punten de zelf-motivatie. Vaak is een challenge die je jezelf geeft, zonder maatjes die meedoen, moeilijk vol te houden. Eva bied geen mogelijkheid om met anderen te communiceren over de challenge, via bijvoorbeeld een Facebookgroep. Zorg daarom dat je je familie of een vriendin mee krijgt, zodat je elkaar motiveert. Dit is echt een challenge waar je elke dag mee bezig moet zijn. Verandering van gewoontes gebeurt pas als je minimaal 21 dagen elke dag deze nieuwe gewoonte blijft volhouden. Door de ervaring en het effect blijft de nieuwe gewoonte hangen of niet. Daarnaast kan dit programma duurder uitvallen omdat je met verse producten werkt die je speciaal voor het programma moet kopen. Daarnaast is het natuurlijk opletten met allergieën. Voor de 27 euro krijg je 21 dagen lang een e-mail met unieke informatie en een nieuw recept, een prachtig e-boek en heerlijke recepten. Wij denken dat als je de minpunten kan ondervangen je zeker waard voor je geld krijgt. De recepten en de enorme hoeveelheid tips, helpen je zeker van deze smoothies een gezonde gewoonte te maken.

Koop de 21 dagen Groene Smoothie Challenge en ontvang gratis bonussen

 

Onze beoordeling

21 dagen Groene Smoothie Challenge

€ 27,00
8.8

Kwaliteit

8.5/10

Prijs

9.0/10

Deel dit artikel op social media

Plaats een reactie